Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Spørsmål - Penis som står himmelrett ved ereksjon!


Gjest Gjest_Gjest_*

Anbefalte innlegg

Gjest Gjest_Gjest_*

Hallo!

 

Har et par ting jeg lurer på angående sex. Er selv gutt som sagt og penisen min peker rett opp ved full ereksjon, jeg har ikke hatt sex tidligere, men skal det om ikke så lenge , og lurer derfor på om det er noen problemer ved å ha penisen peke rett opp under samleiet. (For de som har det samme skjønner at å få den til å peke rett fram skal en del kraft til osv.) Vil jeg ha problemet med å ha sex hvis penisen står rett opp? Noen tips og triks her? La meg høre, jeg er langt fra den eneste der ute som lurer på dette her. :thumbup:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Jeg var egentlig litt redd for dette selv, men jeg fant ut at det ikke var noe problem, den skal jo ikke peke framover eller ned.

7569959[/snapback]

 

Det betyr heller ikke at det er noe galt når den står rett fram. Altså, min gjør det, og det er vel kanskje mange som gjør det, jeg har ikke vært rundt og sett, men min gjør det,og vil tro det ikke er noe farlig. samleie er veldig veldig fult mulig forde.

Lenke til kommentar

Sliter også med dette problemet. Ja, velger å kalle dette et problem ettersom at mange seksuelle posisjoner blir umulige å utføre. Det eneste jeg kan gjøre for å løse problemet er å vente til ereksjonen faller ned til ca 75% og dermed klemme rundt penisroten slik at nytt blod ikke strømmer til. Da klarer jeg å bøye penisen ned til 90 grader men mister en del følelse under prosessen.

Lenke til kommentar

Snakker vi 90 grader der du ikke kan flytte den litt nedover uten at det gjør vondt? Hvis du har det så kan det sikkert være litt vanskelig ja...

 

Men jeg tviler, for mange så peker den jo nesten opp, og tviler på at de har hatt problemer av den grunn.

 

Som folk nevner så er peniser forskjellige, og forskjellene gjør at du får/mister muligheter ang. f.eks. stillinger, men tviler på at det kommer til å bli et stort problem.

Lenke til kommentar

Ja det stemmer at penisen ofte står opp. Dette er helt normalt, problemet mitt er bare at min er såpass "låst" at det blir håpløst og bøye den ned til 90 grader (Målt i forhold til bakken) Det har noe med musklene som omgir "festet" Disse er svært hardt spent, som til normalt skal være langt mere fleksible. Men vet at den vil falle i vinkel etter noen år, slik som en hver annen.

Lenke til kommentar
Og, jo yngre du er, jo mer "rett opp" står den som oftest. Etter som du blir eldre kommer den til å nærme seg bakken mer og mer. Så bare slapp av  ;)

7574607[/snapback]

 

Jeg håper ikke det er tilfelle med meg. Jeg er allerede ung, og den står rett ut.

 

Ikke for å være veldig o.t, men er det noen måter man kan trene den til å stå høyere/bli sterkere?

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...