Gå til innhold

Noen dødsmorsomme fakta


kattekatt

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

statistikk er jo i utgangspunktet en mildt sagt tullete ting. Den kan vris og vendes på sånn man vil ha den. Notar ble kåret til den dårligste service bedriften dette året med 40,9 % stemmer, mens notar på sin side sier at de har en egen undersøkelse der 92% er fornøyde. Poenget er at statesikk er hva man vil at det skal være.

 

http://www.nrk.no/programmer/tv/fbi/1.1475972

 

Jeg prøvde bare å resonnere litt rundt påstanden at fler dør av feil legebehandling enn skytevåpen. Sier ikke at det er sant, men jeg vil ikke blankt avfeie det som løgn heller. Men siden det ikke er noen kilder så får vi vel ikke vite svaret :no:

Lenke til kommentar
Man bør være bra forsiktig med å komme med påstander om at feilbehandling av leger utgjør så mange dødsfall. Personlig så irriterer det meg at folk egentlig gjør dette.

7508977[/snapback]

 

 

Bare av nysgjerrighet, hvorfor?

7509248[/snapback]

Fordi folk ikke folk kjenner til lov om helsepersonell. Leger diagnostiserer og behandler pasienter, sykepleiere behandler pasienter, hjelpepleiere behandler pasienter, ambulansearbeidere behandler pasienter osv. Da har vi plutselig et stort nettverk av faginstanser innen helsevesenet. Hvor konkret blir plutselig påstandene da??

 

Alle saker om feilbehandling blir opplyst i media om de er påvist. Da blir de blåst opp så til de grader at involvert helsevesen har lyst til å grave sin egen grav. Bare bra, da får vi luket ut personell som "bommer på doseringen". Hvor mange slike saker har vi hvert år? Få!

 

I Norge har vi et utsøkt helsevesen, nesten helt gratis. Detter du om med hjerteinfarkt på gata får du hjelp, helsepersonell utsetter seg for risiko for at du skal overleve i den pre-hospitale fasen. Helsepersonell på sykehus gjør alt de kan for deg, de utsetter seg for risiko og de får lav lønn for det. I Usa er det slik at om du detter om på gata med hjerteinfarkt blir du spurt om du har forsikring om du er i stand til å svare. Er det en privatperson som finner deg verger vedkommende seg garantert for å starte med HLR. Gjør vedkommende dette feil blir han saksøkt på ræv.

 

Helt konkret; Ingen er guder bare forde de kommer i hvite frakker. De gjør jobben sin. Folk vet for lite.

Lenke til kommentar
Gjest Bruker-95147

 

I tillegg, om man har lyst å få statistikken tatt seriøst, kan det være greit å skrive på et språk som likner på norsk.

7508332[/snapback]

 

Hehe, satt og tenkte på den sannheten selv. :!:

Lenke til kommentar

Greit at noen av disse statistikkene er ganske tvilsomme, men de er litt mrsomme synes jeg hvertfall. Jeg har noen fler "morsomme" dødsfall, men det er mer enkelthendelser:

 

- Aeskylus, den greske poeten, ble drept da en fulg mistet en skilpadde i hodet på på ham.

- Dr. Alice Chase, som skrev flere bøker om rett kosthold, døde av feil ernæring.

- 1 1967 utrustet CIA en katt med høy-teknologisk lytteutstryr for å utføre spionoppdrag. Ti minutter etter at katten ble sluppet løs ble den overkjøprt av en drosje og døde.

- I Bonn protesterte to forkjempere for dyrenes rettigheter mot dårlig behandling av griser som ble sendt til slakterhuset. under aksjonen klarte 2000 griser å rømme gjennom et ødelagt gjerde. Begge aksjonistene ble trampet ihjel.

- Mrs. Carson i lake kushaqua, NY, ble i 1983 erklert død av en gjertsykdom. Før begravelsen, da flere stod rundt kisten hennes, satte hun seg plutselig opp. Hennes datter døde umidelbart av hjerteslag.

- En Puddel falt ned fra en balkong i Buenos Aires i 1988 og drepte re mennesker. En pga. slaget i hodet da puddelen falt ned, en fikk hjerteslag og den tredje ble overkjørt av en buss da han sto og så på.

 

Kilden er et flygebrev fra jesuscentral.org

Og ja, det er lite trolig at mye av dette er sant. men samma det vel :D Det er morsomt uansett.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...