Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Hvor viktig er høyde?


Anbefalte innlegg

Hei! Bare lurer på hvor viktig folk syns det er at gutten er høyere enn jenta? Er det noe dere tenker over når dere møter a special someone? Og er det bare sånn at det er bra hvis han er høyest eller gjør det faktisk noe hvis han ikke er det? Håper jeg får svar av både gutter og jenter om hva dere mener!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg har alltid villet ha høye gutter siden jeg var høy i forhold til guttene da jeg var yngre. Dette har jevnet seg ut og jeg er ikke høy lenger. Nå er typen min 1cm lavere enn meg (for å være nøyaktig). Dette funker helt utmerket,men han kunne fremdeles ønske han var litt høyere enn meg siden han var av de laveste guttene da han vokste opp.

Lenke til kommentar

Jeg er den høyeste personen på 176cm du noengang vil møte.

 

Ikke heng deg opp i ting du ikke kan forandre. Tenk heller på alt med deg selv som du ikke liker som du kan forandre på (håret, fysikken, osv), og glem de tingene du ikke får endret på (høyde, kuklengde).

 

Det er nok noen jenter som henger seg opp i sånt, men spørsmålet blir da om du er interessert i en jente som er for overfladisk til å kunne se forbi én negativ del av deg. Nå nevnte du aldri hvor høy du var, men uansett vil det finnes jenter som er mindre enn deg; og jenter flest under 160 vil finne det litt problematisk å stå oppreist og kline med typen på en-fem-og-nitti.

Lenke til kommentar
Jenta skal selvfølgelig ikke være noe høyere enn meg! Det er et *krav* :)

 

Skal ikke krangle på noen få cm, men snakker vi en 10 - 15, da er det dødfødt! :p

7473977[/snapback]

Jeg vet nå om flere samboerpar der mannen ikke er den høyeste, uten at det gir noen problemer. Høye jenter er flotte, men jeg ser nå helst at de er litt lavere enn meg, uten at jeg egentlig kan si hvorfor. :hmm:
Lenke til kommentar
Jeg vet nå om flere samboerpar der mannen ikke er den høyeste, uten at det gir noen problemer. Høye jenter er flotte, men jeg ser nå helst at de er litt lavere enn meg, uten at jeg egentlig kan si hvorfor.  :hmm:

7475658[/snapback]

 

da jeg bodde i Kristiansand kjente jeg et enegget tvillingpar (jenter) hvor hun ene var 197 cm og den andre 200 cm.. skal litt til å finne seg en kjæreste som er høyere for dem tror jeg....

Lenke til kommentar
da jeg bodde i Kristiansand kjente jeg et enegget tvillingpar (jenter) hvor hun ene var 197 cm og den andre 200 cm.. skal litt til å finne seg en kjæreste som er høyere for dem tror jeg....

7475724[/snapback]

 

HaHa. Utrolig høyt. Litt flaut hvis man må stå på tå for å kysse dama, evnt. HUN løfter deg opp og svinger deg rundt :!:

Lenke til kommentar
Da er det bare å ta under armene hennes og løfte henne opp, kysse henne, og så senke henne ned igjen.  :love:

7475955[/snapback]

Om jeg husker rett, så liker hun ikke å bli løfta. Men, sofa og seng er en fin ting. Deilig med litt vekt oppå seg mens man koser. Da er jo ikke høyden noe problem.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...