Gå til innhold

Neste levering av Nintendo Wii (Elkjøp)?


eikum

Anbefalte innlegg

Var innom Lefdahl på Alna i Oslo, de sa de skulle få inn 45 stk idag mellom 9-21, sto folk å venta når jeg var der kl 12.00

7527803[/snapback]

 

Det var ikke det de sa til meg. Da var det den samme gamle regla. Avhenger vel av hvem man spør. Faen får ikke mulighet til å vente utenfor før om noen timer, må jobbe. :(

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Forsøk på tips: De stoore butikkene som Lefdal og Elkjøp på Alnabru/lørenskog får ikke inn flere enn andre og er nærmest omringet av desperate kjøpere. Prøv de små butikkene rundt om som reklamerer med nesehårfjernere og vannkokere. Var nettopp på bittelille Expert Strømmen på jakt etter Wiimote - det fant jeg + at de kanskje ville få konsoller snart iflg han bak disken (hadde solgt ut noen i dag).

Lenke til kommentar
Elkjøps kundesenter maktet å si til meg at INGEN av butikkene får inn fler før neste år.

 

Dette begynner å likne en parodi.

7529412[/snapback]

 

Kundesenterene ser ut til å vite absolutt ingenting virker det som. De nærmest bare sier noe for å bli kvitt innpåslitne (wii) kunder.

 

Virker heller ikke som at maskinene dukker opp på Lefdal Alna idag. Var der for et par timer siden, og det var ingenting der. Gadd ikke å spørre i butikken, da en måtte vente LENGE i kø for å få svar om wii var på vei eller ikke. Ringte Lefdal kundesenter etterpå, og fikk til svar at de kommer definitivt ikke idag. Men så har jo kundesenterene sagt litt av hvert i det siste.

 

Ingenting på Elkjøp Jessheim og Lørenskog heller. Spurte betjeningen der, og fikk til svar "iløpet av uka", "aner ikke, men de er på vei".

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...