Gå til innhold

PS3 brente ikke Noob sitt hus allikevel...


Knebel

Anbefalte innlegg

http://netnoob.instantspot.com/blog/

 

Jeg tror ikke denne 'nyheten' har vært postet her inne på forumet, og den er egentlig tilbakebevist som bløff. Men jeg synes at det kunne være greit å diskutere det litt sånn i etterkant.. Saken er som følger:

 

En kjommi ved navn 'Noob' påsto for noen uker siden i sin blogg at hans nylig ervervede PS3 sørget for at halve huset hans brant ned. Det har vist seg i ettertid at karen hverken eier hus eller PS3 og at det hele var en 'spøk'.. Fyren har blitt kontaktet av Sony med beskjed om å gjøre det uttrykkelig klart at det hele var en spøk, ELLERS.... ;)

First off I would like to say I dont owen a playstation 3 or a house.. I got a very lovely call from sony today,after my story hit the U.S.A it got big in other parts of the world. In Japan alone I had over 23,000 unique views in one day after a news station reported my story. In the U.S.A I had over 30,000 in just a few days, now some people at sony are a little pissed. Im not going into any names but a legal head at sony made it nice a clear that I need to let everyone know it was all just a scam. He told me the last few weeks, sony had over 200 calls from people concerned about their PS3.

 

Once again.. My house was not burned down, and I never owned a playstation 3. Thank you, and sorry to the poeple I might have made second guess Sony's responsibility for making their first prority the safety of the customers..

Så langt kan det altså gå.. Man kan lure på i etterkant hva som var intensjonen til Noob; Var det bare en harmløs spøk, slik han legger det frem i etterkant? Var det fanboy FUD? Snakker vi om Viral Marketing?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Nå har jeg ikke lest igjennom alt på den linken, men er det sånn at han prøvde og svindle Sony eller få PS3 til og se brannfarlig ut? Ganske patetisk, SÆRLIG hvis han ikke er i besittelse av noen av tingene.. Uansett er nok ps3 testet mot simple strøm problemer som det. Bra han ble "avslørt", da ;)

Lenke til kommentar
90% av de casene med folk som har knust tv etc med wii-kontroller er nok bullshit.

7454290[/snapback]

Vel når IGN viser til hvordan Wii kontrolleren smalt i veggen så er det nok en del i det. Å det blir rapportert av kjente nettsteder. Så det skjer, å det er tydelgivis noe som skjer oftere en en oppdiktet pyroman ps3

Lenke til kommentar
Det var vel bilder av en ødelagt Wii kontroll og en TV så det er ikke 90% av de som er bullshit :p.

7454361[/snapback]

 

Dette er da vitterlig OT, men vi har to tråder, bla. om en site som har bilde av flere sånne uhell (Wii have a problem). Vi har også en tråd her som går på at Nintendo innser at folk engasjerer seg mer enn de hadde regnet med, og at man må se på tiltak for få folk til å roe ned littegranne når de spiller.

 

Foreslår at man tar den diskusjonen inne i en av de trådene.. :)

 

On topic;

 

Jeg syns deg var greit å poste denne hendelsen i sin helhet slik at man slipper et slikt FUD renn som man vanligvis har etter slikt. Men nå har det forøvrig vært hærlig fritt for slikt de siste dagene.. :)

 

For en gangs skyld er det tilnærmet fred og harmoni her inne.. :)

 

EDIT: Legger til linker:

Wii have a problem tråden

Nintendo undersøker strap uhell tråden

Endret av Fhj
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...