Jump to content

Orjanp

Medlemmer
 • Content Count

  7315
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

270 :)

About Orjanp

 • Birthday 06/17/1974

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Heisann ja. Alt var borte. Har tenkt tanken at det kanskje ikke var så mange som benyttet den lengre. Men har ikke kommet så langt at jeg har sjekket antall visninger i løpet av en uke. Det er som du sier, litt få butikker. Men, skal ordne opp sånn at tilbudene kommer tilbake.
 2. Du gjør det bare omvent. if number smaller than small, then small is number if number bigger than small and smaller than secondsmall, then secondsmall is number
 3. Så programvaren som leveres med VPN-løsningen er ikke nødvendig for å benytte den?
 4. Dersom du er tilgjengelig pr. telefon for arbeidsgiver fra klokken ti, skriver du timer fra klokken ti.
 5. Er det noen av disse som fungerer med linux, siden man må ha eget program?
 6. Kunne vært morsomt å vite i hvor stor grad Windows 8 er skyld i at spillselskaper ser mer på andre platformer.
 7. Takk. Hvordan er det med tilhenger og reell vekt i forhold til tilhengerens maksvekt? Tenker da som i klassen BE. Mener jeg har lest noe om det tidligere, men klarer ikke å finne tilbake til den informasjonen.
 8. Viser til denne. Hvilke utvidede rettigheter kan jeg ha med et førerkort utstedt før 2005? http://www.vegvesen.no/Forerkort/Om+forerkort/Hva+har+jeg+lov+a+kjore Må jeg inn å bytte førerkort for at det skal gjelde, eller holder det at førerkortet er utstedt før 2005? Ørjan...
 9. Orjanp

  NRK Lisens

  Og, poenget ditt var? Din påstand var at det var kun NRK du kunne se på dersom du ikke ville betale lisens. Det er ikke korrekt. At du nå plutselig endrer forutsetningene, forandrer ikke det faktum at din første påstand var feil. Du kan se på andre kanaler uten å betale lisens gjennom nett-TV løsningene deres. At du får flere kanaler til lavere pris pr. kanal ved å benytte en tv-mottager, har ikke noe relevans i forhold til din påstand.
 10. Orjanp

  NRK Lisens

  Det er jo ikke korrekt. Mange kanaler har nettløsninger der du kan betale for å se på programmene uten å måtte betale lisens på samme måte som du kan se på NRK på nett. Med en forskjell. NRK er gratis, de andre må du betale for. Skal du derimot benytte en tv-mottager, utløser det lisens, uavhengig av hvilken kanal du skal se på.
 11. Hehe, gikk litt fort der kanskje. Feilen er rettet opp.
 12. PS er tilbake, MPX er oppdatert sånn at det fungerer og Netshop er borte. Hvis noen har tips til andre butikker som har ukenstilbud, så tips meg. Er kanskje litt lite med bare tre.
 13. Orjanp

  NRK Lisens

  Nå motsier du deg selv. Du påstår at det koster å benytte NRK Men samtidig.... Det siste er korrekt. NRK er gratis, man trenger ikke betale for å se på NRK.
 14. Fotovideo hadde den til 5600 inkludert frakt. Så prøver den.
 15. Hei! I Tromsø har det vært fokus på svart arbeid i form av engelske/irske steinleggere. Så, sånn rent hypotetisk selvsagt Hvilken konsekvens i hjemlandet vil det få for en eventuell person som utfører håntverkertjenester svart dersom personen blir tatt/dømt for det i Norge? Vil det komme på rullebladet slik at det vil kunne bli et problem i forhold til jobb/utdannelse i hjemlandet? Hvis vi snakker om en EU-borger. Og hvilken straff kan vente i Norge? Bot? Fengsel?
×
×
 • Create New...