Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Den store kjærlighetstråden v.2 (ingen spam og ot)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hmmm...Denne kan vel kanskje passe her.

 

Det handler vel for om ei jente, som jeg liker veldig godt...Og som jeg har likt ganske så lenge, men her kommer problemet. Hun liker ikke meg, og det er jeg 100% sikker. Problemet er at jeg ikke klarer å bli kvitt følelsene for denne jenta, jeg har likt hu siden ja, jeg veit ikke å lenge det er siden..Men det er vaffal over non år. Jeg har jo blitt betatt av andre jenter, men når det ikke funka så har jeg alltid på en måte endt opp med denne jenta igjen.

Hun ble klar over at jeg likte hu for lenge siden, men så har jeg dreve på med non andre så hu tror vaffal ikke jeg liker hu lengre noe som er bra..For det var litt rart mellom oss når hun viste at jeg likte hu.

 

Jeg klarer ikke slutte tenke på denne jenta, vaffal ikke nå etter hu for ei stund klarte å rote med meg i fylla, men jeg veit hvem hu liker osv..så er ikke kjangs...

 

Ja på tide å komme til kjernen, hvordan i svarte granskauen skal jeg klare og komme meg over denne jenta?!?!

 

Hun driver meg til vanvidd, jeg burde ha sovet for 2 timer siden, men pga ligge oppe og tenke på hu så får jeg ikke sove...Dette sliter jeg ofte med, argh!

Lenke til kommentar

Var en jeg likte (liker?), men jeg har ikke sett hun på et år sikkert, selvom hun holder til i nærheten. Har ikke noe kontakt med hun. I tillegg fikk hun seg type, en bekjent av meg, det gjorde det egentlig lettere. Nå ligger hun ganske gjemt vekk i tankene, men vet ikke hva som skjer når jeg møter hun.

Men prøv å få en avslutning på det. Bedre å få bekreftet at hun ikke liker deg i form av at hun sier det til deg face to face i tydelige ord, enn at du er i tvil. Den minste tvil er ødeleggende nok.

Lenke til kommentar
Hjemme kveld med film frister, men familien kommer til å plage livet av meg =/

7477257[/snapback]

 

Kanskje dere kan være hos henne? evt. hvis du ikke har TV på rommet fra før av, flytt en inn på rommet ditt. Der får dere vel være alene? :)

7477271[/snapback]

 

Hjemme hos henne hadde vært mye bedre ja, koselig familie det der, og jeg får ikke noe pes når jeg drar :p Har kjellerstue med tv og på rommet, men lås har jeg ikke (Noe jeg nesten kjøper inn selv :p)

 

Flere tips?

Lenke til kommentar
Gjest problemer

Okei, jeg er i en forferdelig situasjon...

Jeg er hodestups forelsket i en venninne av meg, jeg tenker på henne HELE tiden... :love: Vi er heldigvis ofte sammen, men da som oftest med en venn av meg og en venninne av henne.

Problemet er at jeg ikke aner om hun liker meg, av og til virker det sånn, og venninnen hennes sier hun tror det. Men av og til føler jeg at hun liker vennen min :hrm:

Jeg tør ikke spørre henne om hun liker meg, eller si at jeg liker henne, for da er jeg hundre prosent sikker på at alt vil gå rett vest :(

Jeg trenger hjelp

Lenke til kommentar

Jeg har faktisk funnet ut at vennestempel absolutt ikke ødelegger for noe forhold. Saken er bare at med en gang du får vennestempelet så går du og blir sammen med bestevenninnen hennes. Dere er sammen i noen måneder og har det helt fint, til du plutselig slår opp uten noen grunn (grunnen er jo at det ikke var hun du ville ha, men det skal du selvfølgelig ikke si). Etter noen uker så vil hun som først stemplet deg som en venn være vill etter deg. Og hvis du da spiller kortene dine riktig har du før du vet ordet av det fått deg en kjæreste som i utgangspunktet så på deg som en venn.

 

(dette er fortsatt på utviklingsstadiet, men det er bare å prøve ut om dere føler for det)

Lenke til kommentar
Ikke nok med at du prøver å slå vennestempelfella, men i tillegg å gå fra en venninne til en annen. Og du mener dette vil fungere? Sorry Mac. Har ikke troen på det der. Hvorfor i huleste skulle hun venninna være vill etter deg etter at du nettopp har droppa venninna hennes uten grunn?

7478431[/snapback]

Skrev at dette var under utvilking, ta det med ro.

 

Men en venn av meg gjorde akkurat det der nettopp, og det funket for han. Nå trenger jeg bare noen frivillige testpersoner som kan prøve det så jeg kan trekke en konklusjon.

Lenke til kommentar
Skrev at dette var under utvilking, ta det med ro.

 

Men en venn av meg gjorde akkurat det der nettopp, og det funket for han. Nå trenger jeg bare noen frivillige testpersoner som kan prøve det så jeg kan trekke en konklusjon.

7478545[/snapback]

 

Hehe, kanskje litt voldsom ordbruk. Men har bare ikke den helt store tilliten til at det kan fungere. Men for all del, lykke til.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...