asoris Skrevet 28. november 2006 Skrevet 28. november 2006 Pølser skal ikke koke, men has oppi vann som koker. Deretter skal du bare la de trekke over svak varme til de er varme. 1
Brian Skrevet 28. november 2006 Skrevet 28. november 2006 (endret) jeg bruker å legge pølsene i vannet skrur på plata, og når vannet begynner å koke er de som oftest ferdig. Blir de ikke det skrur jeg bare ned til det småbobler litt. Endret 28. november 2006 av Brian_N
asoris Skrevet 28. november 2006 Skrevet 28. november 2006 Gikk det bra? Eller spiser du sprekte pølser i dag?
Tunky Skrevet 28. november 2006 Skrevet 28. november 2006 Hvis det er wienerpølser du snakker om skal de ikke koke nei. Akkurat når vannet bobler skrur du ned, og legger i pølsene. Så står de og trekker i noen minutter til de er varme.
Jon@s Skrevet 28. november 2006 Skrevet 28. november 2006 Jepp, Wiernerpølser skal bare stå og trekke i ca 70 grader vamt vann i rundt 10 minutter.
LostOblivion Skrevet 4. februar 2012 Skrevet 4. februar 2012 jeg bruker å legge pølsene i vannet skrur på plata, og når vannet begynner å koke er de som oftest ferdig. Blir de ikke det skrur jeg bare ned til det småbobler litt. Per 2012, er dette fortsatt de-facto standard måte å tilberede pølser på i husholdningen. 1
BirgerCaC Skrevet 4. februar 2012 Skrevet 4. februar 2012 Det kommer an på tykkelse osv men normalt ca 10-15 min...
Dragen Skrevet 4. februar 2012 Skrevet 4. februar 2012 Wienerpølser skal trekke, ikke kokes. Og de er ferdige når de stiger/flyter. 1
BirgerCaC Skrevet 4. februar 2012 Skrevet 4. februar 2012 Hvorfor ikke bare hive winerpølsene inn i mikron i 1 minutt?
Bytex Skrevet 4. februar 2012 Skrevet 4. februar 2012 Pølser skal ikke koke. I mikroen blir vannet i pølsene kokt innenfra så de vrenger seg og blir seige. I kokende vann vrenger de seg også. Kok vann, dra kjelen av og slipp pølsene oppi. Når de flyter til overflaten er de gjennomvarme.
Lakus Skrevet 4. februar 2012 Skrevet 4. februar 2012 Kok opp vannet, ta bort kjelen, legg oppi pølsene og sett tallerkener osv på bordet. Når du er ferdig med det er pølsene mer eller mindre ferdige. Flytetrikset som Bytex nevner er en god en. 3
Bytex Skrevet 4. februar 2012 Skrevet 4. februar 2012 Først nå så jeg at vi har gjenopplivet en tråd fra 2006. Hvordan skjedde det egentlig?
BirgerCaC Skrevet 4. februar 2012 Skrevet 4. februar 2012 Fordi det ikke blir det samme. Jeg syntes at det smaker helt likt jeg men...
Phelge Skrevet 4. februar 2012 Skrevet 4. februar 2012 Først nå så jeg at vi har gjenopplivet en tråd fra 2006. Hvordan skjedde det egentlig? Noen lurte tydeligvis på om pølser kan trekke i overkant av 5 år uten å ta skade av det. Uansett om det noensinne ble pølser på Jtand var han sist aktiv i slutten av januar i år, så han sultet tydeligvis aldri i hjel.
L4r5 Skrevet 4. februar 2012 Skrevet 4. februar 2012 Først nå så jeg at vi har gjenopplivet en tråd fra 2006. Hvordan skjedde det egentlig? Sikkert noen som har søkt etter råd. Men problemstillingen er jo fortsatt aktuell så lar det få stå. Jeg syntes at det smaker helt likt jeg men... Da får du bare fortsette med det og så får vi andre som faktisk merker forskjell gjøre det på "gamle måten".
Bytex Skrevet 4. februar 2012 Skrevet 4. februar 2012 Lurer på om pølsene ville råtne hvis man lot vannet koke konstant i 5 år? Hvis man bare fyller på nytt vann når det begynner å bli lite i gryta?
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå