Gå til innhold

COD3, NFS:Carbon PS3 dårligere enn til X360


Straffa

Anbefalte innlegg

Vel, jeg er enig der.. Men man kan ikke stikke under en stol at man allerede har gitt ut COD2 til X360, og at man har over et års erfaring med denne hardwaren. Mens COD3 for 360 kan sees som en oppgradering av COD2, måtte man begynne fra scratch med PS3 versjonen.

 

:)

7294516[/snapback]

 

COD3 er ikke en oppgradert versjon av COD2. Det er også et annet selskap som står får utviklingen av spillet.

Spillet er ikke laget ferdig på X360, så blitt portet over til PS3. Det har vært under utvikling til begge konsollene. Så en port er det ikke!

Jeg sier ikke at PS3 er rævva (ikke ennå), men dette er veldig skuffende

7294525[/snapback]

 

Det har ikke slått deg at det kanskje er utviklerne som har gjort en dårlig jobb og ikke Sony. Når man skal lage spill til konsoll så har man et ferdig bestemt oppsett å jobbe utifra, ikke som med PC der "alle" maskiner er forskjellige. Klarer ikke utviklerne lage noe bra da er det demmes feil, ikke hardware produsenten.

 

Og jeg HAR Xbox360, og er dermed ikke noen fanboy!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Jeg har DS og PSP, men hater de likevel.  :!:

Men stemmer det du sier. Dette er ganske så sikkert ikke et PS3 problem, men heller utviklere som har hatt litt bråttom.

7313940[/snapback]

 

Mest sannsynlig det som har skjedd ja. Tviler sterkt på at dette er et vedvarende PS3 problem. Enten er det som nevnt devs som har gjort en dårlig jobb eller så er det Sony som har gitt ut final dev kits sent. Uansett tror jeg fremtidige multiplatformspill vil bli omtrent like på Xbox360 og PS3.

Lenke til kommentar
Det blir vel GoW.

7313818[/snapback]

 

Nja om man skal vere vrang her så er vel GoW forkortelsen på God of War til PS2 :p Veldig viktig å få dette riktig for mange her inne virker det som :wee:

7314209[/snapback]

I couldn't care less. ;) Man må da kunne regne med et visst intelligensnivå slik at folk ut ifra sammenhengen skjønner at man snakker om Gears of War og ikke God of War. Ellers får noen lage en sticky med oversikt over "godkjente" forkortelser. Inntil det skjer bruker jeg GoW både om Gears of War og God of War.

Lenke til kommentar
Eg syns  det har gått for langt når eg kan bli stempla som fanboy fordi eg seier eg er viljug til å betale meir pengar på grunn av sterkare hardware på Ps3.

7310853[/snapback]

Det har da ingenting med at du er villig til å betale for en PS3, for all del. Problemet er det at du framstiller det som opplest og vedtatt at PS3 er den sterkere maskinen, og ikke ser ut til å ta innover deg at så kanskje ikke er tilfelle. For hva som er best av X360 og PS3 er fortsatt usikkert, og mest sannsynlig helt avhengig av hva du ønsker å bruke den til og hva slags spill du liker.

 

Jeg for min del mistenker at PS3 kommer til å være helt konge på JRPGs med høy lagringsplass og en prosessor som er veldig egnet til streamingoperasjoner, hvorpå X360 antagelig vil være bedre på F/TPS-er, for eksempel.

 

Altså, eg har ingenting imot dei som har kjøpt 360, men av ein eller annan grunn verker det som om mange folk rett og slett ikkje tolererer at nokon faktisk vil ha ein Ps3 istadenfor. Konsollar er for moro skuld, husk no på det. ;)

7310853[/snapback]

Og jeg har ingenting imot at noen kjøper PS3. Skal da ha en selv før eller siden.

7311535[/snapback]

 

Eg framstiller det som opptatt og vedtatt av den enkle grunn av at eg meiner det er det. Dei aller aller fleste ekspertvurderingane seier at Ps3 har meir kraft under panseret enn 360. John Carmack, som har hatt mest med PC og Microsoft å gjere, seier også at Ps3 har litt ekstra kraft i forhold til 360. Han jobbar med multiplattformspel. Det gjev også mykje meining. Cell-prosessoren har ein PPU for generelle operasjoner (denne er omtrent akkurat lik dei som sit i 360, med unntak at eit VMX 128 integer-sett meiner eg), i tillegg har den 7 SPU til spesialiserte operasjoner, men som også kan brukas til andre ting. Til dømes er ein av dei avsatt til berre å køyre Linux, for å avlaste dei andre. Resten er sette av til spel. Og desse SPU`ane er ekstremt godt egna til visse typar speloperasjoner, til dømes fysikk. Cell køyrer Havok 4.0 betre enn prosessorar som endå ikkje har kome på PC-marknades. I tillegg har du ting som collision-detection etc. Kanskje det mest spanande med Cell i mi meining er at den kan bidra med veldig mykje på grafikksida, som particle effects og ein heil haug med andre operasjonar, som vil avlaste RSX`en.

I tillegg Har du On-die memory controlleren, som gjer at samarbeidet mellom Cell og XDR-Ramen går lynkjapt, og det at RSX har dedikert 256mb Ram.

Og sjølvsagt det at RSX`en også kan utnytte XDR`ramen, som gjev det ein ekstra 256mb.

 

Eg gidd ikkje reklamere for hardwaren meir enn dette, no vert vel fanboy-stempelet ytterlegare forsterka. I alle høve er det i mi meining mange på forumet som kunne trengt å balansert ut kva kjelder dei henter informasjonen sin frå.

Lenke til kommentar
g framstiller det som opptatt og vedtatt av den enkle grunn av at eg meiner det er det. Dei aller aller fleste ekspertvurderingane seier at Ps3 har meir kraft under panseret enn 360. John Carmack, som har hatt mest med PC og Microsoft å gjere, seier også at Ps3 har litt ekstra kraft i forhold til 360. Han jobbar med multiplattformspel. Det gjev også mykje meining. Cell-prosessoren har ein PPU for generelle operasjoner (denne er omtrent akkurat lik dei som sit i 360, med unntak at eit VMX 128 integer-sett meiner eg), i tillegg har den 7 SPU til spesialiserte operasjoner, men som også kan brukas til andre ting. Til dømes er ein av dei avsatt til berre å køyre Linux, for å avlaste dei andre. Resten er sette av til spel. Og desse SPU`ane er ekstremt godt egna til visse typar speloperasjoner, til dømes fysikk. Cell køyrer Havok 4.0 betre enn prosessorar som endå ikkje har kome på PC-marknades. I tillegg har du ting som collision-detection etc. Kanskje det mest spanande med Cell i mi meining er at den kan bidra med veldig mykje på grafikksida, som particle effects og ein heil haug med andre operasjonar, som vil avlaste RSX`en.

I tillegg Har du On-die memory controlleren, som gjer at samarbeidet mellom Cell og XDR-Ramen går lynkjapt, og det at RSX har dedikert 256mb Ram.

Og sjølvsagt det at RSX`en også kan utnytte XDR`ramen, som gjev det ein ekstra 256mb.

 

Eg gidd ikkje reklamere for hardwaren meir enn dette, no vert vel fanboy-stempelet ytterlegare forsterka. I alle høve er det i mi meining mange på forumet som kunne trengt å balansert ut kva kjelder dei henter informasjonen sin frå.

 

Bare et spørsmål, betyr grafikk mer en hvordan spillene blir? Kan si meg enig i at PS3 blir kraftigst, men det er langt fra årsaken til jeg skal invistere i den. Syns MGS 4 er grunn nok :)

Lenke til kommentar

Eg er heilt einig med deg, berre så det er sagt. MGS 4 er ein av hovedgrunnane mine også til å kjøpe Ps3. :)

Problemet er at det verker som om mange 360-fans har ein vendetta gåande mot Sony og Ps3 fordi Sony har vore vel arrogante i forhold til konsollen. Ps3 er sjølvsagt ikkje dobbelt så kraftig som 360, og kan ikkje få sola til å snurre rundt jorda, det forstår dei fleste av oss. Likevel, er det grunnar til at Sony har brukt så mykje pengar på Ps3 og Cell-prosessoren. Når det heile tida såast tvil om Ps3 i det heile tatt har noko ekstra å tilby enn 360, så vert det til slutt slik at det er den gjengse oppfattinga. Det eg bryr meg mest om er spelopplevinga, men eg er også lei av å høyre heile tida at eg er dum som trur Ps3 har betre hardware. ;)

Lenke til kommentar

Egentlig er det jo bare supert at sony ikke har det store overtaket lengre. dette kommer oss gamere tilgode.

En annen ting er at sony fort kan drite seg litt ut med denne konsollen, fordi den har så mange features som ingen bryr seg om. Da spesielt blu-ray spilleren, og Linux. mange vil ikke ha bruk for dette, siden de aller fleste ikke har god nok tv til å utnytte dette fullt ut. kanskje burde de ha ventet med dette til neste generasjon, når flere har HD-TV i hus

Lenke til kommentar
Eg framstiller det som opptatt og vedtatt av den enkle grunn av at eg meiner det er det. Dei aller aller fleste ekspertvurderingane seier at Ps3 har meir kraft under panseret enn 360. John Carmack, som har hatt mest med PC og Microsoft å gjere, seier også at Ps3 har litt ekstra kraft i forhold til 360. Han jobbar med multiplattformspel.

 

Det er en interessant debatteknikk når man refererer til en uttalelse som John Carmack har kommet med, og konkluderer med at de "fleste ekspertene" mener det samme. Sannheten er at bildet er mye mer nyansert, og der du fokuserer på den nye religionen Cell er det også mange som har uttrykt at grafikkbehandlingen på 360 er bedre enn PS3.

 

I praksis velger jeg derfor å gjenta alle mine tidligere påstander om at maskinene i praksis vil vise seg svært så like.

 

Status så langt er i hvertfall Gears of War > Killzone 2 pre-renderet film

 

Og dette vil temmelig sikkert jevne seg ut over tid.

Endret av Heales
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...