Jump to content

Ultrag

Medlemmer
 • Content Count

  513
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. Spill er morsomt. Eksempler på vanlige, ganske enkle spill er feks Sokoban, Sudoku, Othello.
 2. Hei Er på utkikk etter en kontor-PC. Den vil stå på 24 timer i døgnet og hoste diverse webtjenester/database. Vil bli benyttet både direkte og ved hjelp av Remote Desktop. Viktig er god konstruksjon, solid strømforsyning, god support og garanti. Trenger en rask prosessor og en del minne, skjermkort og ekstremt mye HD-plass er ikke like viktig. Opp mot 10 000 kroner. Trenger en ferdigbygget maskin, men ingen skjerm. Noen anbefalinger.
 3. Hei Funker ikke skrive inn }, Ctrl+Alt+0 i Visual Studio (2010), er vel meg bekjent et problem med Visual Studio lenge. Noen ideer til hvordan jeg kan rette opp i det?
 4. Hei. Allerede kjøpt en dell 1080p. Håper jeg ikke blir altfor skuffet, er bare noen hundrelapper dyrere for en 1080p-skjerm. Kanskje redusere oppløsningen litt om det blir for smått.
 5. Kommer ikke unna at 1366x768 er litt for lite.
 6. Er kjekt for programmering og lignende. Må helst ha større enn 1366x768.
 7. Hei Er på utkikk etter en bærbar. Ønsker: 4 GB RAM Grei harddiskplass, 320GB+ helst 7200RPM 15.4/15.6, oppløsning minst 1440x900, aller helst 1680x1050 eller 1080p. Batterikapasitet, gjerne 2-3-4 timer med vanlig bruk. Trenger ikke ofre CPU for bedre batteri, men den bør helst holde gjennom en skoletime uten at det blir stress. God prosessorkraft Grei vekt? Grafikk er ikke fryktelig viktig, et greit skjermkort med 256MB eller 512MB holder (trenger ikke 1GB). Holde til å spille de fleste spill på grei kvalitet, trenger ikke dra FEAR på fullt. Liker for eksempel HP Envy 15" 1920x1080-modell, men batteritiden er litt liten? Designmessig er den veldig bra da. En HP Envy der grafikkort var ofret for litt bedre batteritid hadde vært drømmen.
 8. Ok, har testet med en P7n hovedkort fra MSI, vil fortsatt ikke starte. Kommer et lite rødt glims fra HK-et, vet ikke om det er en LED? når strømkablen kobles til, men den vil ikke starte. Tør ikke teste veldig lenge i frykt av å ødelegge mitt nye HK. Sannsynligvis gåen PSU altså?
 9. Kan ikke si noe mer enn at det røyk fra under/sør for minneinngangene, har PC-en på hybelen så jeg får ikke sjekket nøyaktig. Men da blir det sannsynligvis å prøve med et nytt HK først.
 10. Spørsmålet er jo om det er en gåen PSU som har ødelagt hket.
 11. Oppdatering lenger ned. PC-en sluttet plutselig å virke her om dagen, og var umulig å starte opp igjen før dagen etterpå. Da røk det imidlertid fra en chip like under minneportene, og det er tydelig at den er så svidd at hovedkortet er gåent. Er det sannsynlig at strømforsyningen også har gått? Tror maskinen sluttet å virke pga støv inne i maskinen, har skjedd en gang før, men da startet den opp igjen etter litt støvsuging. Er snakk om et S757 hovedkort (P5N-E 32 om jeg husker riktig) og en Thermaltake 750W PSU. Kjekt å slippe å bytte PSU-en også, men samtidig kjipt å ødelegge et nytt hovedkort, så om noen har noen kloke tanker på dette setter jeg pris på hjelpen.
 12. Hei Skal ha ny mobil, ser blant annet på Noka N82. Leter derfor etter beste alternativer i den prisklassen og nedover. Kamera er viktig, gjerne 5 megapiksler. Musikk er ikke veldig viktig. Helst solid utforming, altså ikke flipp- eller skjell-formet. Takk for hjelpen!
 13. Demoen kommer vel 25. feb, altså dagen etter lansering?
×
×
 • Create New...