Gå til innhold

Zelda Twilight Princess en tabbe?


kristian04

Anbefalte innlegg

Jeg har alltid likt Zelda. Ocarina of Time syns jeg fremdeles er det bestet spillet ever, med dets geniale historie. Spilleområdet var digert og grafikken var nærmest revolusjonerende. Det var tider det! :love: Majoras Mask var nok et bra spill, men det var tydelig at det ikke kunne slå forgjengeren.

 

Men så kom gamecube, og Zelda the Wind Waker, som jeg ble utrolig skuffa av. Ikke av historien og sånnt, men av den tegnefilm-lignende grafikken, som fikk Zelda til å bli litt barnslig på en måte. Det var liksom ikke så ekte og "skummelt" som det hadde vært tidligere :no: Nå synes ikke jeg at det var et dårlig spill, men jeg ble skuffa må jeg si.

 

Så står The Legend of Zelda Twilight Princess for døra, et spill som jeg har hatt kjempeforventninger til! Den EKTE zelda-grafikken kommer tilbake, bare enda bedre! Dette kan bare ikke gå galt! Etterhvert har mange bilder og videoklipp kommet ut og jeg må igjen si at jeg blir litt skuffa når jeg ser dette her! :( Hvorfor, spør dere sikkert dere. Jo, jeg synes nemmelig at alle disse bildene og filmene som blir vist nå for tida viser at det har blitt masse high tech ting blandet i spilet. Jeg veit ikke hva dere synes, men jeg syns ikke det blir det gode gammle Zelda liksom. Rart og si det ass, men jeg syns det blir litt science fiction opplegg her, dette var kanskje ikke det rette ordet, men dere skjønner?

 

Bare se på disse bildene så kjønner dere hva jeg mener:

http://gamer.no/product.php?productId=46040&view=images

http://gamer.no/product.php?productId=4604...w=images#198867

http://gamer.no/product.php?productId=2459...ew=images#73626

 

Jeg veit ikke hva dere syns, så derfor hadde det vært superb om jeg kunne få høre hva dere mener ! :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Slutt å forlang og forvent, så vil du få mye mer glede ut av spillene. Det virker som du drømmer om å gjenleve de følelsene du hadde når du spilte de gamle Zelda-spillene. Det kommer aldri til å skje, og jo mer du leter etter den følelsen, jo mer skuffa blir du. Ha heller et åpent sinn, og det er større sjanse for at du vil bli gledelig overraska.

Lenke til kommentar

Magiske barrierer, teleportering, nesten maskin-lignende fiender har vel alltid vært en del av spillene, så jeg for min del ser ikke hva du mener er forandret.

 

Og jeg NEKTER å godta at folk ikke liker Wind Waker bare basert på grafikken.

Det er et fantastisk spill, og fulgte bedre stilen til de tidligste spillene enn OoT og MM :hrm:

Lenke til kommentar
Hva er feil med de bildene du poster? Zelda har aldri vært en "next-gen" spill. Vil heller spille spille spillet på Wii med 480p, eller på en X360 med 1080p.

7205538[/snapback]

Han klager ikke på grafikken, han klager på at det er ting som virker hi-tech med i spillet.

 

Jeg skjønner hvordan du føler, det er litt kjipt når spill "endrer" seg, og tar en annen vei enn den du ønsker det skulle ha tatt. Har det samme problemet selv med MGS4, der Snake er en gammel mann med dårlig helse :)

Lenke til kommentar

Joda, man kan se på bildene og go like "WHAT THE HELL!". Men hjelper lite, spill spillet du så vil du nok forstå hva de forskjellige tinga er. Man kan ikke basere ett intrykk på bare bilder, noe jeg trodde mesteparten hadde forstått nå.. Når du først "kommer inn" i historien vil du forstå hvorfor ting er som de er :p

Lenke til kommentar

Vet ikke hvordan du får ut til at det er Sci-Fi fra bildene der men. Twilight Princess ser ut til å være et mesterverk med tanke på spilldesign. For meg ser det faktisk mye bedre ut enn noen av spillene jeg har sett på Xbox 360. Syns spillet er et bevis på hva gode og dedikerte utviklere kan gjøre, selv med "dårligere" maskinvare.

 

For meg var Wind Waker også et mestervek. Artstilen var såklart spesiell og for mange et sant makkverk, men alt i alt er WW et fantastisk spill. Men som det blir nevnt, det lønner seg ikke å være overfladisk når man ser på spill.

Lenke til kommentar

Grafikken på Zelda WW er jo fantastisk. selv om det er cellshading og ikke var "voksengrafikk"som du skal ha det til,så var det fine detaljer. Fant det interessant å kunne spille en tegnefilm.

 

Etter å ha sett de nye videnoene som har kommet,så tror jeg faktisk zelda TP kan slå Zelda OoT...men det skal fanden meg mye til:)

Lenke til kommentar

Ser ikke det slående argumentet i dine bilder, de ser jo bare helt fantastisk nydelige ut. Om du vil snakke om en Zelda flopp burde du fokusere mere på Majoras mask. Oppgulpete karakterer fra OoT, men det var ikke det værste. At du hadde tid på deg til å gjennomføre spillet og måtte hoppe mellom tiden hele erm, tiden, var bare totalt irriterende.

 

Hva jeg relaterer med Zelda er utforsking av kriker og kroker i verden, finne skjulte skatter, kjempe mot store kjemper, svinge sverdet mitt mot lumske monster. Det er Zelda det. Og jeg tror TP kan bringe de gode gamle Zelda verdiene frem igjen etter en stillestand på nå snart 8 år siden OoT kom.

 

Jeg har stor tro på TP. Om du tenker på at det er "maskin" lignende monster i spillet, ta en titt på dette bildet fra Ocarina of Time. Ser det menneskelig ut? Er foresten en Iron Knuckle, som du tar en kamp mot både i Spirit Temple og Ganons Tower.

 

Nei, tror dette blir et Zelda spill som leverer like godt som OoT gjorde i sin tid. Da OoT kom var det slående grafikk og et totalt nydelig spill, og spillet får fremdeles frem en tåre i min øyekrok når jeg spiller det. Minner vettu ;)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...