Jump to content

sokkhue

Medlemmer
 • Content Count

  113
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. Takk for mange fine svar. Tror jeg vil gå får 55-250 mm objektivet senere, trenger et godt stativ først. 50mm er nok grei og ha tror jeg, selv om jeg er redd for at det blir litt nært ved innebruk. Noen som har noen konkrete eksempler på når de bruker et fastobkjektiv i denne klassen?
 2. Lurer på om det billigste der kan være noe for meg. For å få prøvd det Noen som kan forklare litt også? Eller komme med egne erfaringer?
 3. Hei. Jeg ønsker å utvide kamerabaggen litt. Kunne tenke meg et fastobjektiv (50mm) ? og en form for telelinse/zoomlinse. Har kun kit-objektiv fra før av. Jeg prøver å lese meg fram til noe smart kjøp, men syns ikke det er så lett. Mange av objektivene ligger langt over min prisklasse. Hva slags merkbar forskjell vil et 50mm objektiv til 5000 ha, kontra et til 1000? Fint om dere kommer med konkrete forslag til kjøp, 1-2000 per objektiv. Og kan hjelpe meg med å forstå litt mer.
 4. Alloa.. jeg bump'er litt for han jeg.. lurer nemlig på det samme selv x]] man kan jo tross alt bruke xp media center uten å ha den dumme fjernkontrollen..
 5. aha, takk.. det forklarer en del ^^, hehe..
 6. Hei,.. Jeg har et problem, og jeg finner ingen som har hatt det samme, så jeg tar motet til meg å prøver å få hjelp fra dere xD Bilde forklarer det meste.. Det virker ikke som scriptet lager norsktv.txt
 7. Hei,.. Da creative'n min gikk tom for batteri, ville den ikke lade mere. Når jeg plugger inn usb kabelen begynner bare en blå lampe å blinke på toppen. Noen som vet hva som er galt? eller har vært borti noe lignende?
 8. takk takk,.. har nå skaffet meg en LE26r81b ^^, og til nå kan jeg ikke gjøre annet enn å anbefale den videre
 9. Jeg vil bare spørre hvor du fant den? Visst du leser her så tenkte jeg over 26" tommeren av (samme tv?) Men om det bare er noen hundrelapper forskjell kjøper jeg heller 32" .. jeg fant den på shg.no men de har den ikke på lager..
 10. Takk for hjelpen Jeg fant Samsung LE-26R81B til ca 6500 kroner, det samme koster Samsung LE-26R82B. Og jeg lurer fælt på hva forskjellen er. Uansett, så leste jeg litt om pixelmapping og fant dette.. (se bilde) Går tv'n jeg fant under den gruppen jeg merket med rødt? I såfall vil jeg kunne bruke tv'n som pcskjerm med digital pixelmapping?
 11. Mulig du har et poeng der. Isåfall VELDIG teit. Takk for svaret. 8932346[/snapback] Tilkoblinger Hentet fra hjemmekino.no's produktdatabase: "Apparatet er godt forberedt for den digitale fremtid med 2 HDMI-innganger. Den har også 2 scartinnganger (hvor 1 stk støtter RGB-signal)." Så ja, det stemmer nok. Men den har 2 HDMI-innganger, skjekk om en av dine tv-tunere støtter bruk av HDMI- kabel og ditt problem er løst Eventuelt kontakte viasat eller canal-digital og få tak i en ny dekoder som støtter det
 12. Antageligvis, er det bare AV1 som støtter RGB.
 13. Hei.. Det gamle soverommet mitt blir nå tv- stue og jeg lurer på om Samsung LE-26S81B er et godt valg av tv. Skal brukes til tv titting, wii, xbox og old school nintendo + brukes som skjerm til min laptop. Tar også i mot forslag om andre tv'er. I størrelsen 26 til 32 tommer, pris 5 til 8k. på forhånd, takk.
 14. Nå er det bare å vente på filmen =D Håper den holder kvaliteten fra serien..
 15. Enkelt å greit, hva er et vettug salgspris for mitt Sony cyber-shot DSC-P150.. 3x optisk zoom.. 7,2 MP Veske, 1gb + 256mb minnkort, kabler og veske medfølger.. se bilde..
×
×
 • Create New...