Gå til innhold

Chelsea FC - The Shed End


Shjatå

Anbefalte innlegg

Spørsmålet som utstår da, er hvem skal vi hente som et alternativ for Torres?

Blir for lite med 1 god spiss og en gammel luring, mot City sine 4 potensielt veldig gode spisser.

 

Kerry Dixon er sikkert tilgjengelig gratis. Jeg er sannelig ikke sikker på om han er så mye dårligere enn Torres fremfor målet heller.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Destro er den spissen vi ble linket til sist. Høres ut som noe som kan fungere når Costa blir suspendert eller skadet. Drogba har ikke vist et hint av gamle takter, men det er i garderoben hovedjobben hans er.

 

Vi trenger ikke å handle inn en spiss med mål om å være vikar for Costa. Vi må handle inn en spiss som kan kjempe om plassen for per dags dato har Costa ingen som puster ham i ryggen.

 

Jeg mener at spilleren vi bør hente er Jackson Martinez. Vi trenger ikke å sprenge banken og vi får en spiller som kan score fra alle mulige vinkler i og rundt 16-meteren. Han er også akrobatisk og er god på hodet. Med det spillet vi spiller så mener jeg han passer bra inn i laget.

 

Lenke til kommentar

Hvorfor skulle dere fått Negredo? Fyren er ute med en skade nå og derfor ikke involvert. Så mye som Aguero er skadet så trenger de 4 spisser som holder et høyt nivå.

Hadde vært gøy om vi kunne lokke til oss Negredo, han hadde gitt Costa konkurranse om plassen, og virker som om han ikke klager på å være førstevalg heller. Men, om City selger, eller skulle ha solgt til oss er en annen sak. Jovetic er også en spiller som er skadeutsatt. Damn, for noen spisser City har!

Lenke til kommentar

Chelsea`s inntekter!!

 

http://weaintgotnohistory.sbnation.com/2014/5/12/5707484/chelsea-ffp-earnings-set-to-increase-30-percent-to-340m

 

En annen ting, hva gjør vi når vi får en skade Fabregas, han har allerede vist seg å være VIKTIG for spillet vårt. Hvem skal ersatte plassen hans? Ramires? Oscar ned sammen med Matic? Hadde håpet på Ginkel ville prøvd seg i den rollen. Men, han skal vel lånes ut?

Endret av PrettyBoy
Lenke til kommentar

Ser "dessverre" ut som nåværende tropp er den som vil være gjeldende. Forsterker bare min tro på at City tar gullet i år. Spissrekka vår er imo svakere i år enn i fjor. (Med mindre Costa-skaden bare er vissvass, og han spiller hver bidige kamp denne sesongen)

 

Er alltids mulig å hente en andrespiss på tre dager, men det skjer vel neppe med mindre Torres ryker.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...