Jump to content

Defman

Medlemmer
 • Content Count

  15
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Har nå lagt ut en video av våres hinderbane for de som er intr i å se
 2. Hola! Er det noen som liker OCR her inne? Obstacle Course Racing, eller hinderløp på godt norsk Jeg og noen venner har nettopp laget en hjemmeside for vår OCR klubb og vi tenkte like gjerne å lage et lite forum for de som liker OCR også. Dermed kjøpte vi domenet: http://www.ocrnorway.com og begynte å lage en nettside til for noen dager siden. Planen er å få inn artikler om OCR og anmeldelser av utstyr, diskusjoner om diverse events folk har vært på, og skape et OCR miljø i norge, nå som det begynner å ta av verden rundt Vi har allerede vært i kontakt med mudstacle som er storbritannias største nettside for hinderløp! Dermed kan vi oversette noen artikler etterhvert og skape mer interesse for denne spennende sporten. Vår egen hjemmeside er: http://www.alteahippeis.com for de som er interesserte i å se hva vi gjør med vår trening. Kanskje vi sees på noen løp i år? Noen spesielle dere skal på?
 3. www.bringsally.com Bring Sally Up er en del av sangen Flower som er laget av Moby, og det er også en kjempefin treningsutfordring som man kan kjøre alene eller med flere sammen i grupper. Når det synges BRING SALLY UP, så reiser du deg opp og står stille. Når det synges BRING SALLY DOWN, så går du ned og holder helt til det synges BRING SALLY UP igjen. Repeter dette helt til sangen er ferdig. Greier du dette har du tatt 30 push ups med planke, eller du kan prøve på knebøy. Har du flere ideer? Legg ut din youtube video eller instagram bilde med #bringsally og inspirer andre til å prøve utfordringen! Lykke til!
 4. Han er fit i mot Everton i følge physioroom også. Kun en dag injury står det. Samme med Schurrle. Og jeg som bytta han ut med Balo! Goddamnit! -4 poeng for null reason!
 5. Da har jeg endelig fått lagt inn alle kamper i gruppespillet for Champions League denne sesongen! Ta en titt her hvis du vil være med www.leagueprediction.com (Igjen legger jeg det her da jeg føler de fleste her er intr i fantasy football)
 6. Da har jeg endelig fått lagt inn alle kamper i gruppespillet for Champions League denne sesongen! Ta en titt her hvis du vil være med www.leagueprediction.com Jeg jobber med siden så mye jeg kan på fritiden, og håper alt skal se fint ut når turneringen starter. Alt er ikke 100% enda. Men man kan allerede bruke prediction skjema og få poeng når man gjetter riktig resultater. Og som vanlig er det de siste FPL nyheter på forsiden Man får 10 poeng for riktig resultat. 6 poeng for riktig vinner, men ikke riktig resultat. For eksemepel, du satser på real madrid 3-1, også vinner de 2-1, da får du ikke full pott men 6 poeng. Uavgjort resultat gir 4 poeng. Alt feil gir 0 poeng Helt gratis å være med, man må bare registrere seg slik at score og sum kan bli lagt sammen. Legg gjerne igjen tilbakemeldinger her, som sagt jeg gjør så mye jeg kan på fritiden. Er ikke ved pc'en døgnet rundt.
 7. Jeg byttet nettopp Costa med Balotelli Kan selvsagt hende at Costa spiller mot Everton, men større sjanse for at Balotelli spiller mot Spurs. Eller har jeg vært dum denne uka også? Har tapt mye poeng på benken de to første ukene allerede....
 8. Costa er ute med "Hamstring Injury" og kan være ute opp til 6 uker Injuries
 9. Jeg har nå laget en nettside med det meste av FPL nyheter, skader, rykter etc.. Hadde vært kult hvis noen hadde tittet innom og gitt en tilbakemelding Startet som en ide for meg og noen kompiser, vår egen side hvor vi kan hente alle nyheter, i stedet for å søke på flere sider for info mens vi sitter på puben og ser kamp. Siden er derfor også responsiv, så jeg kan se på tlf. www.leagueprediction.com Jeg jobber også med en Prediction League for Champions League på den samme siden (derfor navnet også er league prediction) hvor man kan gjette resultat for hver kamp og få poeng, og spille mot hverandre på et leaderboard. Men må bare vente på trekningen blir ferdig, så jeg kan legge inn all informasjon og kampoppsett. Hadde en i vm også som ble veldig morsomt Tenkte dette var riktig tråd å putte dette i, da de fleste her er intr i fantasy football Ha en fin dag videre folkens!
 10. 64 poeng denne runden! 133 poeng totalt! Blir et par bytter til uka tenker jeg
 11. Defman

  Morsomme Gaver

  Har nå endret design og layout på www.morsomt.net Noen innspill på hvordan den ser ut og funker på for eks tablet/smartphone?
 12. Defman

  Morsomme Gaver

  Nei, tilbakemeldinger hadde vært fint.. Kan godt slette tråden hvis det blir sett på som reklame..
 13. Defman

  Morsomme Gaver

  Hva synes dere om mitt siste prosjekt? Morsomt
×
×
 • Create New...