Gå til innhold

SK Brann - Bergens Stolthet


DrThomas

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

det sprudler av Brann for tiden. Med noen forsterkninger tar vi gull neste sesong :thumbup: . Ålesund og Kongsvinger seierne kom etter at Nilsen dro. de to siste kampene burde Nilsen klart å gjenskape mot de fleste lag i TL. Nå som vi har en trener som ikke er like ut på jordet som Nilsen, da begynner vi å vinne...

 

Dommeren imponerer ikke noe særlig når han lar seg påvirke av ropene fra Kongsvingerspillerne når Yaw får kort. Uansett om han ikke hørte fløyten eller at det var akkurat når dommeren blåste at han sparket den vekk, så må det da være mulig for dommer å skjønne at det ikke er med vilje...det var en situasjon til som var latterlig, men den har jeg fortrengt nå. Men straffesituasjonen ville jeg likt å se en gang til.

 

Men nå får Brann bare fortsette å klatre. Og hvem vet, kanskje er det duket for tidenes comeback?

Lenke til kommentar

personlig tror jeg ikke det kommer til å ta lengre enn til neste sesong, for det skal ikke være vanskelig for dette laget å gjenskape gårsdagens prestasjon gjennom hele neste sesong.

Det bor mye i laget og etter at Steinar dro har vi sett dette mye mer!

 

Men keeper trengs!

Lenke til kommentar

Kan vel ikje seie brann spilte noe god kamp. Mye svake passninger og mye dårlig bevegelse. De første 20 minuttene var dårlige. Kom seg utover i kampen, mn hadde Brann møtt et betre lag i går, kunne kampen blitt ein annen. Selv om eg er Brann supporter av hele mitt hjertet og trur Brann skal komme seg ut av Bunnstriden. Så mener eg at kampen ikkje kvalifisere seg til noen tanker om høg plassering.

 

Grett at de vinner komfortabelt 3 - 0.. Men dette er da mot eit svakt lag. Kjekkere når vi nå møte litt større motstand, da man man heller begynne å snakke om plassering og forventninger:)

Lenke til kommentar

Er enig med Husam, det var en kongekamp. Brann89 virker veldig anti-Brann som skal svartmale seieren til Brann...

Spør du meg gjør han ikke det. Han sier hva Brann gjør dårlig og hva de burde bedre. Dere møtte bare Kongsvinger som ikke akkurat er noen høydare av et lag, husk det.

Lenke til kommentar

jepp, enig med brann89 og dj dark. Brann vant, noe som er konge, men de imponerte ikke. De spilte mot et dårlig kongsvinger lag. Hadde de møtt noen litt høyere på tabellen kunne det fort endt med tap. Men for all der, bra at de kom en borteseier etter 9 måneder med venting.

Håper Skarsfjord klarer å bygge opp Brann igjen, men det kommer til å ta tid.

 

Uansett, Leeds kommer til Brann Stadion :D Blir en sweet kamp. Den må jeg få med meg :D

 

http://www.ba.no/sport/fotball/brann/article5187894.ece

Lenke til kommentar

Leste det der om Leed. Skal iallefall prøve å få tak i billetter til den kampen:)

 

Haugesund i morgen, håper på en solid Kamp fra Brann. Men synest egentlig at Skarsfjord tok over eit lag som spilte godt. Egentlig det eneste som manglet for SN var målene. Hadde dem kommer, så hadde nok SN vært trener forsatt.

 

Men en grunn kan være at det var negativiter i gruppen, å det ordnet seg meg trener bytte. Det fikset Skarsfjord på, så nå håper eg han får syksess med Brann :D

 

Så i morgen er det ut med flagget og kose seg med Brann kamp :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...