Gå til innhold

Hva slags Tanker har dere om The Burning Crusade?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Kort sagt er BC en reset knapp. Alt gear som man har nå, og det meste av det som man har gjort vil bli "utdatert". BC vil i løpet av kort tid starte endgame på nytt, og gi en ny start til alle.

 

Det jeg personlig ser på som en av godbitene med BC er at de gjør instancer mer intime. 5-25 synes jeg er veldig bra, håper det kommer noe skikkelig vanskelige 5 mans. Gleder meg også spesielt til 10mannen Kharezan, ser utrolig bra ut.

Lenke til kommentar

Kommer jo ikke noe nytt content i bunn og grunn? Nye instancer yay, nytt gear som tar ti år å farme yay, samme kjedelige PvP systemet med en liten vri yay.

 

Eneste positive er at man får oppleve følelsen av å oppdage nye områder og å spille seg opp til level 70. Det som faktisk er bra med WoW er første gang du bringer en karakter til maks level. Etter det blir det jo det samme gamle.

 

Er nok en liten fare for at jeg kommer til å teste det, men gudene forby!

Lenke til kommentar

jeg syns alle endreinger er svært bra, og fatter ikke at folk skriver "jeg vil slutte med wow" osv, er det ikke bare å la være å kjøpe TBC da? er jo ikke noe problem, er du fornøyd med slik det er kan du fortsatt ha det slik.

 

gleder meg spessielt til 25 man raid, arena, og nye områder å utforske. blir veldig bra.

Lenke til kommentar

Kjempefornøyd.

Skal inrømme at jeg var ganske så irritert når jeg hørte om at horde fikk paladins og alliance shamans, men BC ser ut til å bli så enormt og fantastisk at slikt fort går i glemmeboka.

Kan nesten ikke vente med å begynne med WoW "på nytt" igjen. Savner den følelsen jeg hadde når jeg utforska verdenen for første gang, og nå får vi altså oppleve dette på nytt igjen, nydelig :)

 

10 og 25 man raids og plenty nye 5man dungeons er også noe jeg ser utrolig mye fram til. Endelig er det slutt på å organisere 40man raids der 15stk ikke gjør en dritt. Slutt på free epix for "raidtourists" :)

Endret av apollox
Lenke til kommentar

Jeg -elsker- absolutt alle aspektene ved BC.

 

Jeg shardet jo presten min, så for meg som har rerollet betyr det bare at jeg har sjansen til å få en rettferdig start igjen. 25manns-instanser gjør at slacking sannsynligvis ikke KAN forekomme, noe som gjør at jeg slipper å føle at jeg er en av de få som virkelig bidrar. Noe jeg har følt til tider, da jeg gjerne brukte et par timer daglig bare på grinding av pots, penger og fisking, bare for å kunne yte maks, og det var ti stykker som ikke hadde 100% durability engang.

 

Jeg liker tanken på at folk ikke lenger skal bruke gear som en unnskyldning for skills, at omtrent alt av relevant content blir nytt, at jeg kan utforske en klasse som er helt ny for meg og jeg liker definitivt at alle instansene blir nye, så jeg slipper å kuke rundt i BWL og AQ40 lenger, og at Naxx er det eneste nye.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...