Gå til innhold

Den store Snowboardtråden


jacoP

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Å gjett hva som venter på meg når jeg kommer igjen! Mitt nye snowboaaard! weeeeweee! Jeg skal til Hermon helga etter vinterferien, og gjett om jeg gleder meg! Var der i fjord også, fantastisk plass! Litt usikker på hvordan føret er, men vi satser på bra! :thumbup:

Endret av ZenCo
Lenke til kommentar
Å gjett hva som venter på meg når jeg kommer igjen! Mitt nye snowboaaard! weeeeweee! Jeg skal til Hermon helga etter vinterferien, og gjett om jeg gleder meg! Var der i fjord også, fantastisk plass! Litt usikker på hvordan føret er, men vi satser på bra!  :thumbup:

7990388[/snapback]

Hermon i Sudndalen? Yeeah! Jeg har hytte der, har vært der siden lørdag, og det var DIGG føre der og massevis med snø.
Lenke til kommentar

Kjøpte et par med 32 Lashed i forrige sessong. Nå har sømmen på den på den saken under snøringa revnet. Den som ligger imellom innerskoen og snøringa altså for å gjøre skoen stivere på framsiden av foten. Siden sømmen har revnet oppå vristen så er skoen blitt skikkelig myk og snøringen havner inn i hakket hvor det er revnet. Mulig å få nye sko på reklamasjon? Dette har ødelagt kjøringen helt. Kjøpte de på session i Bergen og har kvitering.

Lenke til kommentar
Oh YES! Kjenner det kribler i beina etter å kjøre nå :D Holder på å pakke klær og utstyr.. Reiser til Zermatt, Sveits på lørdag morgen :)

8003175[/snapback]

Ooh, der er det herlig å kjøre. Var der en helg i fjor, var så absolutt verdt det. Du får håpe på godt vær, og ikke altfor mange turister. ;)

Lenke til kommentar

I dag fikk jeg endelig kjøpt meg nye goggles. Det stod mellom Electric EG1 og Dragon DX Ioniced. Tilslutt fallt valget på Dragon DX Ioniced. Grunnen til dette var at det er så mange som kjører rundt med Electric EG1. Også hadde de noen Dragon goggles som var gule og ekstremt kule, noe som gjorde at jeg ble frelst. Tester de ut i tryvann i morgen :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...