Gå til innhold

Hva er ditt inntrykk av wii?


Matsini

Anbefalte innlegg

Hadde vært genialt om MP:3 fikk online, men det forutsetter nesten at multiplayer delen blir bra. Multi på Echoes var elendig.

 

Gleder meg veldig til Battalion Wars 2. Bekreftet online på det også!

 

Har du forresten en liste over de titlene som frem til nå er bekreftet som online titler? Hadde vært fint :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Etter min mening har jeg ikke blitt spesielt imponert av nintendo de suste åra. Nintendo har i mine øyne vært for unger. med wii har jeg blitt imponert. Veldig tøft at de tør og satse på den slik de har gjort... Hadde jeg hatt 2500 liggende hadde jeg helt klart kjøpt den... Men får se hva som skjer. kanskje jeg skaffer den neste år... Noe jeg håper er at de har støtte for vanlige kontroller på spill de gir ut. tror neppe at alle kjøpere til enhver tid ønsker og fekte med armene når de skal spille. Har de det vill nok en wii finne veien in i min stue en gang før sommern. Hvis ikke den taper for PS3 :p

 

 

For meg virker det som om Wii er litt feilplassert. Slike fysiske ting som Wii ber oss om å gjøre, hører hjemme på tivoli eller arcadehaller. Finner det ikke interessant å veive med armene for å få noe til å skje på skjermen. Det hjelpe ikke at konsollen også har vanlige kontroller siden den da er lik GC og xbox som jeg alt har hatt i 4 år, og nå er lei av. Jeg har alt tatt steget inn i neste genrasjon.

 

Nintendos vei er jeg fullstendig uenig i. Siden de bruker all teknologien på kontrollene og jeg ikke liker det, blir det helt feil å kjøpe konsollen. Med andre ord vil et Wii kjøp for meg, bli en videreføring av GC. Tilnærmet samme grafikk, animasjon og AI. Ettersom jeg ikke vil bruke kontrollene. Derfor er deres "revolution" noe jeg ikke liker. Hvorfor skal jeg forsette å spille GC-spill med vanlige kontroller i 4 år til? Det blir helt menigsløst for meg.

 

Når jeg spiller gjør jeg det for å slappe av. Skal jeg fiske går jeg ut  gjør det. Samme med fotball for den saksskyld. Jeg vil spille spill på samme måte som jeg ser på film. Bare at jeg bestemmer hva som skjer på skjermen. Ergo ønsker jeg å gjøre minst mulig. Aller helst kunne jeg tenke meg å bare tenke hva som skjedde på skjermen. Det ville virkelig vært en "revolution". Men den gang ei. Blir vel til at jeg tester ut Wii en dag. Men forventer at jeg er lei etter 10 min..

7058347[/snapback]

 

Det var da utrolig negativ du var... Ikke trekk konklusjoner før du har prøvd det.. har selv gjort dette med spill og har prøvd dem, og har blitt hekta. beste eks på dette er WOW... Prøv først ;)

 

EDIT: ja jeg vet det er forskjell på spill og konsoller. men poenget er det samme. prøv først. Dømm etterpå...

Endret av krypton666
Lenke til kommentar
den grafiske begrensinga kan være en god ting. Det er altfor mye fokus på grafikk generelt. på denne måten får vi kanskje noen flere spill med litt mere gjennomtenkt gameplay. devs får mulighet til å konse på andre ting enn å fin justere 57 forskjellige shadere og maps og textures og...

7352257[/snapback]

 

QFT

 

En utvikler fra Vicarious Visions var på Wii Launch party'et og forklarte til Gamespot at det var helt annerledes å utvikle for Wii. Han sa de fikk SDK og alt teknisk var kjent for dem. Alt de trengte å konsentrere seg om var spillkonseptet. Det tekniske var over i en fei.

 

Han nevnte også at de lagde haugevis av tech demos på bare en arbeidsdag, for å eksperimentere om hva som gikk ant å gjøre med Wiimoten.

 

Så 'dårlig' grafikk er så absolutt et pluss hvis man ser det fra en utviklers perspektiv.

Lenke til kommentar
Hadde vært genialt om MP:3 fikk online, men det forutsetter nesten at multiplayer delen blir bra. Multi på Echoes var elendig.

 

Gleder meg veldig til Battalion Wars 2. Bekreftet online på det også!

 

Har du forresten en liste over de titlene som frem til nå er bekreftet som online titler? Hadde vært fint :)

7351454[/snapback]

Pokémon Battle Revolution (Nintendo) Spring 2007

Mario Strikers Charged (Nintendo) 2007

Battalion Wars 2 (Nintendo) 2007

Super Smash Bros Brawl (Nintendo) 2007

Forever Blue (Nintendo) 2007

Animal Crossing Wii (Nintendo) TBA

 

Nintendo har foreløpig ikke åpnet dørene for eksterne utviklere når det gjelder onlinespilling, men det antas at de første tredjepartstitlene med online kommer til sommeren.

 

Når det gjelder online på MP3 hadde det vært interessant om NST, folka bak Metroid Prime: Hunters, hadde utviklet den. De har jo allerede god erfaring med Nintendo Wifi Connection. Så kunne Retro fokusert kun på singleplayerdelen.

Endret av kilik
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...