Gå til innhold

TES: Hvor mye har dere med dere?


Anbefalte innlegg

Inventory-lista mi ser ut som en blanding av clasohlson, nille og pakistanern på hjørnet. Hvor mye er det egentlig nødvendig å dra på? Har...silver dagger, steel shortsword(pleide å ha to), fine iron longsword, steel claymore, steel battleaxe og 150 piler(iron+steel+silver).

 

Greit at jeg såvidt har startet (lvl5) og er litt svak ennå men jeg har ikke kapasitet til å ta med mye ekstra...litt surt når jeg har en ruin full av fint bytte...Tar dere flere turer for å selge alt i byen?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet-xZFMnIz6

Hadde alt mulig i inventoryet mitt (enormt med potions som jeg ikke trengte,

våpen av forskjellige slag, ingredienser, klær, krukker, osv.)

Dro ofte til byene for å selge, men da jeg fikk meg hus, la jeg en del av tingene mine der.

Lenke til kommentar

Jeg har med meg alle nøklene, noe som suger...

 

Men jeg har Fortify Strength +22 og 200 Feather (400 med Gray Fox Mask), så jeg kan bære på mye, og en 100+ i feather spell.

 

Jeg har Black Hand Robe-Hood, Water Breathing Helm, Full Daedric Armor, Daedric Longsword og Bow, 100 Silver arrows, 10 Strong healing potions, noen fortify magicka og restore magicka, Master Alembic, Pestle & Mortar og Expert Calcinator og den andre alchemy-saken... masse unødvendig potions, masse soul gems, masse scrolls, masse sapphires og slikt, en god del repair hammers og Ring of Night Eye, Ring of chameleon, Boots of the Thrall (100 feather), Ring of Eternal Lightweight (100 feather), Amulet of noe (10 Strength), Ring of Great Power (12 Strength), Gray Fox Mask og Escutcheon of Chorrol.

 

Også en del loot-greier etter huleraid.

 

Tror det er det...

Lenke til kommentar

Hm, jeg kan tydeligvis kvitte meg med en del da.

 

Tror mitt nye inventory blir ca: Bue+maks 50 piler, Silver dagger og steel shortsword (det skjærer i hjertet å kvitte seg med steel claymore, den ser bare überkul ut selv om jeg ikke klarer å bruke den effektivt), full pakke med light armor og ellers lite annet...Får heller plukke opp et blunt våpen ved anledning for å trene...

EDIT: Åja, repair hammers for å trene på reparering.

 

 

Hvor skal man gjøre av alt sammen? Har solgt saker i stor stil i byen men en del av det jeg sleper på håper jeg å få bruk for siden, surt å kjøpe det tilbake dyrere da. Har dumpet endel saker i fort nikel, ligger det trygt der eller bør jeg skaffe meg et hus? Har ikke nok til Rønna ved waterfront ennå...

Endret av Kahuna
Lenke til kommentar
Bli med i the dark Brotherhood så får du en veldig lett armor helt gratis, og i tillegg får du blade of woe som suger først, men som blir veldig bra :thumbup: ellers bør du ikke gå rundt med Mortar & Pestle osv. Bare ta med deg det du vet at du trenger!

7067360[/snapback]

 

Jeg anbefaler på det sterkeste å ha med Pestle & Mortar.

 

Hvis du plukker opp f.eks. Minotaur Horn, som veier 5 oblivion-vektenhet, så kan det være veldig greit å bare kunne bruke den i en potion, så får du Alchemy XP og mindre vekt på deg.

Lenke til kommentar

Armor (seff), bue, 2-300 sølvpiler, umbra sword, skelton key, azuras star og fullt master alchemy set, gray cowl of nocturnal eller noe sånt, og noen ekstra ringer med nighvision og waterbreathing osv. Det er vel basisen når jge ksla ut å vandre. Ellers kommer det jo ting med etter som man plukker opp ting! :D

Ja, glemte nesten staff of worms, morsom å leke seg med den, selv om jeg ikke kan se nytten av den.. (bortsett fra black soulgem som jeg aldri bruker)'

PS: ja, en lvl 37 som bruker mithril! :) Men den er jo ganske fin da!

Endret av Rasch
Lenke til kommentar

Jeg har nok med meg mer rask og rusk enn jeg trenger. Har heavy armour, men jeg er master der så vekten gjør ingenting. Jeg har nok med meg mer ting enn jeg trenger. Var deilig når jeg ble kvitt 8 av statuene nettopp. Jeg har en masse ting i rønna ved IC i et skap er det fult av ingredienser for potions. Et annet har jeg fult av ting som skal selges, som stadig blir mer. Jeg burde nok kvitte meg med en del ting for reisinga.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...