Gå til innhold

Hårtråden, diskusjon rundt emnet hår.


Anbefalte innlegg

Håret mitt blir serisøst ALDRI fett, føles heller som om håret mitt er så tørt at det kjennes ut som høy på det værste. Har noen noe erfaring med å bruke olje i håret, for å faktisk få håret litt fettete? Har også en enormt tørr hodebunn, bruker en sånn olje mot tørr hodebunn, men den hjelper ikke særlig.

Hva slags olje til hår er det folk anbefaler? Tips?

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Siterer lokeland som sa noe om det

 

Jeg har ikke brukt Redken-produkter, og dermed ikke de du lister opp, så kan ikke si så mye om de.

Derimot har jeg brukt Joico Moisture Recovery, som jeg kan anbefale. Joico K-Pak, som jeg bruker til daglig, er også å anbefale. Prisen er det dog høyere, men det er også noe av det beste du kan kjøpe. Joico har også kommet med en ny serie, Smooth Cure, som kan være noe for deg. Har ikke prøvd den selv, men skal kjøpe noen produkter innen nærmeste fremtid.

Du kan også vurdere en olje å bruke i håret etter dusj (se posten min litt høyere opp).

 

bruker k-pak og morrocanoil, og får eldig mykt hår nå.

Lenke til kommentar

Har sett Team Me live et par ganger, og har alltid syntes at bassisten har gaaanske kult hår, så lurer på, hvor vanskelig ville en sånn frisyre være å få istand hvis jeg har veldig tjukt og ganske "tørt" hår?

tumblr_m9yavcnpyl1r93gjlo1_500.jpg

tumblr_m9wgpnv3S71r7p2mxo1_500.jpg

 

Jeg har ganske langt hår nå, så vurderer å klippe ned til sånn som han har, men vet ikke om det er så veldig lett når jeg har veldig tykt og gjerne litt bølgete hår med fall (selv om det kommer godt frem når det er langt, ikke så kort som dette tror jeg), eventuelt hva burde jeg style med? Voks? Eventuelt, hva slags type voks passer godt til sånt type hår?

Endret av Auroron
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
  • 3 uker senere...

Er så lei av håret.

 

Når jeg tar voks i og lager sleik til høyre, så vil ikke det HELVETES håret legges ned! Det stikker faen meg opp noen tuster fra fronten uansett hvor mye voks jeg tar i det, ser helt mongo ut. Det eneste som fungerer er vann, rett og slett, men da ser jeg jo paddeflat ut.

 

Why so? :/

Endret av Lami
Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...
  • 3 uker senere...

Har en såkalt "virvel" bak på hodet. Har hatt "partysvenske" look en god stund nå, og er rett og slett lei av det.. Skal til frisøren snart, noen spesielle frisyrer folk har å anbefale? Er litt rund i ansiktet forsåvidt, small/medium kropp størrelse. Bruker også briller.

 

Fint om noen har noen nettsider eller bilder de kan referere til! :)

 

Takker for svar!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...