Gå til innhold

Hva har Peppes Pizza oppi pizzabunnene sine?


Meits

Anbefalte innlegg

Skrevet

Gjentatte ganger har jeg merket en bitter og ekkel smak på Peppes Pizzas pizzabunner. Den gyseige smaken kan minne om lakris/anis, og har ødelagt flere pizzamiddager på Peppes.

 

Er det noen som vet hva slags gift de putter i deigene sine?

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Det kan nok være i sausen smaken ligger. Har vært vrient for meg å definere siden den er så dominerende.

 

Men uansett, er det mange som liker en så fremtredende stjerneanissmak?

Skrevet

Jeg syns det ikke er spesielt godt. Når det står på menyen: "Salsa oppskriften er peppes spesialitet og er beholdt som en hemmelighet i flere 10-år" så ler jeg litt, for det er nok ikke mange som ønsker å stjele den oppskriften!

Skrevet
Jeg syns det ikke er spesielt godt. Når det står på menyen: "Salsa oppskriften er peppes spesialitet og er beholdt som en hemmelighet i flere 10-år" så ler jeg litt, for det er nok ikke mange som ønsker å stjele den oppskriften!

6930913[/snapback]

Har så mange ganger tenkt det samme som deg! Hvis du spiser pizzabuffé på peppes smaker alle pizzaene likt på grunn av den overdominerende sausesmaken, som ikke er spesielt god heller.

Skrevet

Jeg tror du tenker på Fennikel . Denne smaker litt som anis, men har en ettersmak som sitter i ganske lenge. Jeg også reagerer på denne smaken og liker den ikke. Blir alltid skuffa når jeg får servert mat med fennikel..

Skrevet

Spiser aldri på Peppes eller Dolly eller noe andre steder der de serverer de vanlige amerikanske pizzaene, nettopp fordi som andre sier, alt smaker ofte ganske likt. Om jeg spiser pizza, går jeg for de klassiske italienske. Men det er meg da. =P

Skrevet

Hehe, da jeg spiste klassiske italienske pizzaer i Italia, smakte de også relativt likt hverandre... De er likevel gode, men jeg foretrekker nok den amerikanske måten.

 

I Italia er dem veldig glad i Rucola forresten, og det er ikke så bra. :p

Skrevet (endret)

Det er pizzakrig over hele Norge... Alle tror de kan lage god pizza, de aller fleste tar feil.

Når det gjelder sausen til Peppes så kan jeg være enig i at pizzasausen (ikke salsaen, som er en helt annen saus, og ikke brukes på pizzaer) ikke er det beste ved pizzaen. Bunnen og osten, derimot... Nammings! Den beste sausen syntes jeg Flamenco har. De har også best pepperoni, which I like!

 

Err... Nå kommer jeg veldig bort fra poenget her... Det er nok en eller annen urte i sausen du reagerer på, og det er mulig at noe fyll trekker frem den smaken slik at den blir veldig sterk.

 

Edit: Og ruccola suger! Det er faen ikke noen salat, det er ugress!

Endret av tofagerl
Skrevet
Spiser aldri på Peppes eller Dolly eller noe andre steder der de serverer de vanlige amerikanske pizzaene, nettopp fordi som andre sier, alt smaker ofte ganske likt.  Om jeg spiser pizza, går jeg for de klassiske italienske.    Men det er meg da.    =P

6943077[/snapback]

 

Det er rart at kjedene er de stedene som selger overprisede pizzaer. Her jeg bor er det flere lokale pizzarestauranter som lager bedre pizza til en mye hyggeligere pris enn Peppes og Dolly.

 

Apropos fennikel, det skal jeg kjøpe og ta en test på!

Skrevet

Tja, det er vel smak og behag. Jeg handler pizza på et av de lokale pizzabakeriene, da får jeg det billig (priser fra 60,-), og som sagt, jeg liker bedre de italienske pizzaene med tynn bunn og ikke altfor mye fyll på.

Skrevet

Ein sjeldan gang i blandt et eg på Peppes eller Dolly, ikkje at eg et resturantpizza så ofte, men i så fall blir det Pizzabakeren eller Egon.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...