Gå til innhold

Hva har Peppes Pizza oppi pizzabunnene sine?


Meits

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Jeg syns det ikke er spesielt godt. Når det står på menyen: "Salsa oppskriften er peppes spesialitet og er beholdt som en hemmelighet i flere 10-år" så ler jeg litt, for det er nok ikke mange som ønsker å stjele den oppskriften!

6930913[/snapback]

Har så mange ganger tenkt det samme som deg! Hvis du spiser pizzabuffé på peppes smaker alle pizzaene likt på grunn av den overdominerende sausesmaken, som ikke er spesielt god heller.

Lenke til kommentar

Det er pizzakrig over hele Norge... Alle tror de kan lage god pizza, de aller fleste tar feil.

Når det gjelder sausen til Peppes så kan jeg være enig i at pizzasausen (ikke salsaen, som er en helt annen saus, og ikke brukes på pizzaer) ikke er det beste ved pizzaen. Bunnen og osten, derimot... Nammings! Den beste sausen syntes jeg Flamenco har. De har også best pepperoni, which I like!

 

Err... Nå kommer jeg veldig bort fra poenget her... Det er nok en eller annen urte i sausen du reagerer på, og det er mulig at noe fyll trekker frem den smaken slik at den blir veldig sterk.

 

Edit: Og ruccola suger! Det er faen ikke noen salat, det er ugress!

Endret av tofagerl
Lenke til kommentar
Spiser aldri på Peppes eller Dolly eller noe andre steder der de serverer de vanlige amerikanske pizzaene, nettopp fordi som andre sier, alt smaker ofte ganske likt.  Om jeg spiser pizza, går jeg for de klassiske italienske.    Men det er meg da.    =P

6943077[/snapback]

 

Det er rart at kjedene er de stedene som selger overprisede pizzaer. Her jeg bor er det flere lokale pizzarestauranter som lager bedre pizza til en mye hyggeligere pris enn Peppes og Dolly.

 

Apropos fennikel, det skal jeg kjøpe og ta en test på!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...