Gå til innhold

Rykte: Micosoft vurderer å kjøpe Rockstar!


Anbefalte innlegg

Siden Microsoft kjøpte Rare har de ikke brukt sin enorme lommebok til noen spetakulære oppkjøp. Nå ryktes det imidlertid at de vil kjøpe opp Rockstar, for å sikre at Grand Theft Auto IV, og eventuelle oppfølgere, kun lanseres til Windows Vista og Xbox 360

 

Om dette skulle vise seg å være mere enn kun rykter, gjenstår å se. Det man vet er at det hadde vært en trist nyhet for alle andre enn 360-eiere og Vista-brukere med god PC, altså PlayStation 3-eiere.

 

Personlig syns jeg at R* burde fortsette å stå på egne bein. Ikke bare pga jeg skal ha PS3, men R* får friere tøyler, og sannsynligheten for bedre spill blir bedre.

 

Hva syns folket om dette ryktet?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Sony stjal det ikke. Sony eier ikke Rockstar, men Rockstar valgte å utvikle GTA-spillene først til PS2 fordi den solgte best.

6871239[/snapback]

Og holdt igjen versjonene til andre plattformer fordi Sony betalte dem for å gjøre det ;)

 

Er jo en helt grei deal det; ''hvis dere lar spillet være eksklusivt på vår plattform så avstår vi fra lisensinntektene det første året og dekker i tillegg halvparten av utviklingskostnadene deres''. For eksempel. Skal mye til å ikke slå til på noe sånt.

 

Men nå tjener vel Rockstar såpass heftig på GTA-serien uansett at det neppe er noe sjakktrekk økonomisk i å holde seg kun på en plattform såsant det ikke er snakk om et vanvittig beløp.

Lenke til kommentar
GTA kom jo først til windows(microsoft) så tok sony å rappa det fra microsoft :)

nå kan det se ut som at microsoft rapper det tilbake :)

6871181[/snapback]

 

Sony stjal det ikke. Sony eier ikke Rockstar, men Rockstar valgte å utvikle GTA-spillene først til PS2 fordi den solgte best.

6871239[/snapback]

 

sony skrev en unik kontrakt med Rockstar. som gjorde at den ikke ble lansert på pc lenger men ps2 alene. ikke akkurat stjele . slik fungerer bransjen. så jeg mener at microsoft ikke gjør noe galt om de kjøper opp rockstar og bare lanserer dem til sin egen konsoll og vista. naturlig om de gjør det. konkurranse vettu

Lenke til kommentar
Hehe, så hvis feil av microsoft og EA, men går på det samme :(

6871279[/snapback]

 

Tja, MS er ikke så ekstrem som EA, men de er en alen av samme ulla. Der EA kjøper opp utviklere for så å herpe spill de har laget og blitt kjent for, lager heller MS "oppdateringer" til sine systemer som folk bare MÅ ha, som deretter totalt herper spill og programmer som har gått mot MS i en eller annen sak.

 

Jeg håper at MS ikke får kloa i Rockstar. Dette vil føre til at MS tvinger kjente og kjære spill fra Rockstar, som f.eks GTA og Max payne, over til sine systemer. Dette blir bare trist for jeg har ingen planer om å gå over til X360 eller Vista. Plages nok med XP til tider så trenger ikke enda et MS system som er totalt herpa forbi all logikk.

 

Sukk, er det bare meg eller er spillverden på vei til å gå over til noen få store fraksjoner som kjemper om markedet, dvs EA og MS? For jeg synes dette begynner å ta merkelige venninger. Fortsetter det med dette blir jeg å gå over kun til Nintendo og holde meg til dem, men en vakker dag så er vel Nintendo en del av et stor konsern som f.eks EA eller MS......

Lenke til kommentar
Jeg tror ikke Microsoft kan sluke Rockstar. Microsoft er gigantiske, men jeg tror det skal koste MYE å sluke Rockstar.

6871294[/snapback]

 

Rockstar er en liten mygg i forhold til Microsoft. Det du tror er MYE penger er bare en dråpe i pengebingen til MS. Hvis de virkelig VIL kjøpe Rockstar så gjør de det uten å bli blakke av den grunn.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...