Gå til innhold

Sony's Answer to Xbox Live Revealed


Phoenixs

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Artikkelen har blitt oppdatert:

 

"SOE has been in talks with Xfire about potentially including some of their technology in Untold Legends Dark Kingdom, our PlayStation 3 launch title. This proposed deal is completely separate and independent from the PlayStation Network Platform, and is something that SOE was examining specifically for Dark Kingdom. More information on Xfire and Dark Kingdom will be coming soon."

Lenke til kommentar

Det kan se ut som dette blir dyttet over til spill utviklerene ja. Spørsmålet er da om online spilling på PS3 er bare gratis i utgangspunktet, men det egentlig er opp til hver enkel utvikler om dem skal ta betaling for online tjenesten sin eller ikke? Vil dette også bety at man vil ha flere kontoer (og eventuelt flere betalinger) å holde styr på fremfor en unified konto slik man har med Xbox Live?

Lenke til kommentar

Fremtidige eiere av Ps3 bør i alle fall ikke være misfornøyd om det skulle bli en løsning i likheten av XBL. Etter det jeg leser her så ser det dessverre ikke sånn ut, men jeg håper for deres skyld at det ikke blir til at man må registrere kontoer i hytt og pine, samt oppgi kontoinformasjon til halve verden.

 

XBL er definitivt en ting MS har gjort svært, svært bra på 360'n, og som for mitt vedkommende fungerte som et sterkt kjøps-argument.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...