Gå til innhold

Innestengt i fryserom, hvordan komme ut?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Meld fra til en annen person når du skal oppholde deg i et fryserom.

Døren til fryserom, kjølerom eller inkubatorrom, må ikke lukkes uten at man er sikker på at det ikke er mennesker der. Slike rom skal ikke låses med mindre det foreligger spesielle bestemmelser om det.

 

Er det ikke like greit å følge det a? så slipper du å pønske ut en rar Gyver plan i kulda i en sadistisk badedrakt =) :D

Lenke til kommentar

Regel nr 1: Hold deg i aktivitet. Muskler i arbeid og strømmende blod varmer deg opp.

 

Først ville jeg gjort det jeg kunne for å få stoppet viften(e) på fryserommet. -32C føles plutselig mye varmere så snart du får slått av den konstante iskalde vinden som strømmer rundt i rommet. Deretter ville jeg begynt å lempe kasser eller andre store og tunge ting frem og tilbake. Er der ingenting så ta en treningsøkt. Pushups og lignende. Spark litt i dør og vegger og er du heldig så spretter døren opp. Rop gjerne etter hjelp. Noen nevnte å pakke termostaten inn i kalde ting som befinner seg i rommet. Jeg er ikke fysiker, så jeg vet ikke hvilken effekt dette vil ha, men jeg ville gitt det et forsøk. Når jeg blir trøtt og sliten av all aktiviteten og ikke orker å stå mer uansett hvor mye jeg prøver så er det vel bare en ting igjen å gjøre: sette seg ned og tenke positive og varmer tanker. Tenk på familie og kjæreste og ting som gir deg livslyst. Blir du deppa og gir opp så sovner du lettere og da er det over og ut.

 

Jeg har av og til tenkt på dette når jeg jobber i fryserommet på jobb. Heldigvis har jeg alltid med mobil og jeg sier i fra når jeg går inn for å jobbe. Og der er det "bare" -24C. I tillegg til den helsikes kalde vinden som blafrer i håret. Også har den en stor, grønn og fin knapp som det er bare å slå hardt i hvis døren skulle smekke igjen. Streiker den så ringer jeg til han som står ute. Er jeg tilfeldigvis alene så er det jo egentlig bare å rydde vekk grandisen og annen frysemat for så å åpne glassdørene og kravle ut gjennom hyllene :)

 

 

Alternativ en: Spise noe råttent kjøtt, bli dårlig i magen og deretter drite seg ut.

 

Alternativ to: Siden du har noe som er sterkere enn et sverd (en penn) bruker du "sverdet" ditt til å ødelegge døren.

 

Alternativ tre: Vente til du blir frosset ut.

 

Alternativ fire: Bruk kniven til å skjære over penna på midten og håpe på at den inneholder usynlig blekk. Hvis den gjør det, dekk hele deg med det usynlige blekket og smyg deg stille ut gjennom den usynlige bakdøra for personalet da ingen likevel kan se deg gjennom det usynlige blekket.

6864221[/snapback]

 

Lo godt av de der :D

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...
Alternativ en: Spise noe råttent kjøtt, bli dårlig i magen og deretter drite seg ut.

 

Alternativ fire: Bruk kniven til å skjære over penna på midten og håpe på at den inneholder usynlig blekk. Hvis den gjør det, dekk hele deg med det usynlige blekket og smyg deg stille ut gjennom den usynlige bakdøra for personalet da ingen likevel kan se deg gjennom det usynlige blekket.

Den øverste er noe av det beste jeg har lest her på forumet! :!:

Dn andre var også god! :D

Lenke til kommentar

Hm la oss nå se....

 

1.Ta penna fra hverande slik at du får et rør. Stappe røret inn i låsemekanismen (eventuelt pirke den inn ved hjelp av kniven). Deretter smelte rim inne i kjøla, ved hjelp av pusten f.eks. La vannet renne ned gjennom røret inn i låsemekanismen. Deretter vente til vannet fryser igjen og sprenger låsen.

 

2. Enkelt å greti skru opp kjøleagregatet med kniven og ved hjelp av mc gyver egenskapene dine omkoble og reversere kjøleagregatet slik at det vil varme istedet for å kjøle.

 

3. Kjølerommet er sikkert fult av pappekser og annen fin brenbar embalasje. Ved hjelp av dine indianerkunnskaper klarer du å gjøre opp ild v h a kniven, og diverse lettantennelig embalasje. Mens du sitter der å venter på å bli reddet koser du deg med ditt eget lille grillparty. (og håper det er godt med avtrekk i kjøla så du ikke dør av co2 forgiftning.)

Lenke til kommentar
What ever you do, do not: ta hull på kjøleelementet da det mest sansynlig inneholder amoniakk slik store kjølemaskiner vanligvis gjør.

7278929[/snapback]

 

Blir i allefall en rask død :p Og du blir funnet ganske raskt ettersom lukta sprer seg. Om det er særlig behagelig, er en annen sak...

7279819[/snapback]

Det sies jo at det å fryse ihjel er den mest behagelige måten å dø på. Har en kompis som under en skredøvelse var veldig nær å fryse ihjel. Han beskrev det som sinnsykt kaldt i starten - ikke kalt lengre - varmefølelse i hele kroppen - sløvhet/døsighet - sovner av.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...