Gå til innhold

Kjøpe laptop nå, hva med windows vista?


Andreas83

Anbefalte innlegg

Jeg har planer om å kjøpe meg en Dell D420, men kom til å tenke på at Vista kommer jo om ikke så lenge. Etter hva jeg har lest så er D420 akkurrat innenfor kravet for Vista, men blir vel en dårlig løsning.

 

Hva tror dere vil skje med ultralaptoper når vista kommer, med tanke på at vista krever endel og ultralaptoper som regel kun kommer med innebygd graf-kort?

 

ble plutselig usikker på om jeg burde vente noen måneder med å kjøpe... :hmm:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Dagens laptoper burde ha null problem med å kjøre vista, såfremt de har noenlunde oppgående specs og rikelig med ram. d420 har jo gma950 som er sertifisert for max eye candy i windows vista sist jeg sjekket.

Går man får dealen med 1GiB ram og core duo så burde den takle Vista helt fint.Ikke vurder ULV-prosessoren etter klokkefrekvensen alene, det er tross alt mer enn dette som bestemmer ytelsen til en prosessor(og husk at denne har to kjerner i tillegg).

Lenke til kommentar

Dell XPS M1210 har jo faktisk GF Go7400-kort, som i hvertfall ikke har prob med vista. Men GMA950 er også godkjent for Vista.

 

Det er tvilsomt at det vil skje noe med ultraportable laptoper bare fordi vista lanseres - hvor bra ytelse de klarer å stappe inn i dem avhenger jo av dagens tilgjengelige teknologi, og teknologien gjør jo ikke automatisk noen hopp fremover bare fordi noen lanserer ny programvare.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...