Gå til innhold

Den store Real Madrid tråden


Gonzolaz

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Fantastisk kamp. Eneste minuset er det gule til Alonso, veldig kjipt. Og litt den ene feiringa til CR, kunne vært fin med litt mindre fokus på egne rekorder.

 

Dette var virkelig en 10/10 kamp, kan ikke huske å ha sett Madrid så gode i en toppkamp noen gang. Hvem håper folket på i finalen? Jeg har ikke noe imot Mourinho så jeg har ikke noe behov for å slå han i en finale, og samtidig vil det skaffe et ekstremt fokus på Mourinho vs CR/Casillas osv som jeg ikke orker å være med på. Så de ønsker jeg ikke å møte.

Rekkefølgen på alle muligheter for min del:

Vinne mot Atletico

Vinne mot Chelsea

Tape mot Chelsea

Tape mot Atletico

Lenke til kommentar

Jeg liker som oftest å blande nasjonaliteter i CL, men å få revansje mot Atletico er det eneste vi mangler nå egentlig. Og det vil smake ekstra godt om de stikker av med serie gullet i år, da beviser vi på en måte at det like gjerne kunne vært oss.

 

Slik som du har listet det opp, tenker jeg også. Mot Atletico har vi både mest å vinne og mest å tape.

Lenke til kommentar

Angående valgene til Ancelotti med bytter;

 

Alonso skjønner jeg at han ikke hadde planer om å bytte ut såpass tidlig. Det var ett idiotisk kort også, som koster han en CL finale. Skjønner ikke hva han tenkte på der.

 

Ikke så fornøyd med at han gambler med Ramos så lenge som han gjorde. Vi vet alle at det ofte er større sjanse for at han får gult eller rødt, enn at han ikke får noe kort i slike kamper.

Nå så vi jo at Ramos var kontrollert og ikke noe særlig i faresonen igår, og at vi klarte å holde hode kaldt gjennom hele kampen. Men vi ser allikevel ett godt eksempel av Alonso på hvor fort det kan komme ett kort.

Når vi da leder med såppas god margin, og har en meget god backup i Varane, så syntes jeg det er en dårlig avgjørelse å spille med Ramos så lenge.

Lenke til kommentar

Viasat 4 ja, med mindre de plutselig bestemmer seg for å sette den på en betalingskanal som Viasat Fotball.

 

Helt enig Sending!, Ramos hadde jo også en takling der han kommer inn i stor fart som kunne blitt gult kort selv om taklinga er på ball. Merkelig av Ancelotti å vente så lenge.

Lenke til kommentar

Hvem vil dere se i stedet for Alonso? Illarramendi er ikke helt det samme.

 

Pepe som defensivt, eventuelt trekke Isco ned? :hmm:

 

Btw, var det noen som så hva det stod på disse draktene di flagret med etter kampslutt?

Er det i det hele tatt normalt å lage egne drakter for å nå en finale? :p

Lenke til kommentar

 

 

Hvem vil dere se i stedet for Alonso? Illarramendi er ikke helt det samme.

Pepe som defensivt, eventuelt trekke Isco ned? :hmm:

 

Btw, var det noen som så hva det stod på disse draktene di flagret med etter kampslutt?

Er det i det hele tatt normalt å lage egne drakter for å nå en finale? :p

Mener det sto A por la Decima på de draktene.. Kanskje evt ta modric ned på alonso sin plass og isco og di maria på hver sin kant?? Blir veldig offensivt da..
Lenke til kommentar

Illarra er eneste gode alternativet til Xabi. Det er hans naturlige posisjon og der han briljerte i R. Sociedad og på Spania u21. Han gjorde det også bra da han spilte i Xabis rolle i bortekampen mot Barca i starten av sesongen. Det er galskap å flytte vår beste midtbanespiller, Modric, fra posisjonen han er best i til en ankerrolle der han ikke har spilt før. CL-finalen er ikke tiden til å eksperimentere med slikt. DM-Modric-Isco blir uansett alt for offensivt mot et lag som Atletico som liker å kontre. Jeg vil til og med foretrekke Casemiro eller Khedira over Isco i den trioen, da defensive fibre er høyst nødvendig.

 

Isco skal skryt for å ha vært god defensivt i det siste, men det var mot ballbesittende lag som Barca og Bayern der det var et stort kollektivt press og lite rom mellom midtbanen og forsvaret vårt. Mot lag som Atletico, der vi vil være det førende laget, er jeg redd det vil bli for store rom mellom Isco og forsvaret, da Isco ikke er den som jobber best bakover i banen. Illarra har heller ikke spilt dårlig når han har fått sjansen, eneste kampen jeg kan huske var borte mot Dortmund, men da spilte han i feil posisjon og hele laget var svakt. Håper at Illarra får en del kamperfaring i Xabis rolle fram mot finalen.

Endret av EIFF
Lenke til kommentar

Vel, Ancelotti sa at Illarra er den naturlige erstatteren og at han er kandidaten til å spille hvis anken på det gule kortet til Xabi ikke går gjennom. Det er kanskje ikke helt bekreftet, men jeg tolker det vertfall i den retning. AS og Marca tolket det også slikt, og AS skrev til og med "confirma a Illarra por Xabi" i tittelen til artikkelen deres.

 

Jeg håper likevel at Xabi starter i ligaen og at Illarra byttes innpå hvis vi leder komfortabelt.

Lenke til kommentar

Barca slapp inn på overtid og spilte dermed 2-2 mot Getafe. Da blir det ikke ligagull til Real Madrid i år, null sjans at Atletico får poentap på hjemmebane mot Malaga, og Barca vinner aldri mot Atletico hvis det gjør at RM vinner serien.

 

Enormt av Atletico Madrid.

Lenke til kommentar

Det ser ut som det blir veldig vanskelig for Real å ta ligagull nå ja. Det største håpet vårt er vel at Keylor Navas står en kjempekamp, og at Barca klarer å skrape med seg en uavgjort på hjemmebane. Det er snakk om små sjanser, men jeg ser ikke at Barca taper med vilje på Camp Nou hvis det kommer til at de kan velge ligamester. De er nok for stolte for det. Håper jeg..

Lenke til kommentar

Jeg håper at Barca blir motivert av muligheten til å få revansje for tapet i CL. Tviler på at de bevist vil forsøke å tape en kamp, de er nok alt for profesjonelle til det. Sant skal sies har jeg egentlig ikke hatt troen på seriegull etter at Atletico slo Valencia sist runde. Har null tro på at de mister poeng hjemme mot Malaga. Eneste håpet måtte være at de går på en smell mot Levante borte, men det tviler jeg også på at vil skje. Anser det som mest sannsynlig at det blir en pasillo på Camp Nou.

Lenke til kommentar

Levante 2-0 Atletico Madrid

 

Dette kommer til å bli spennende! Barca har plutselig noe å spille for i siste kamp. Barca kan faktisk vinne ligaen på innbyrdes oppgjør hvis Real Madrid taper en kamp. Nå har jeg faktisk litt håp om ligagull også. Håper bare at Real gjør jobben i kveld mot Valencia.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...