Gå til innhold

Hvilken film? Tegnet!


Lidskjalv

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Nei jeg ser at denne oppgaven er noe vanskelig,jeg gjentar:et viktig bilde/motiv med en trekant med en lysstråle.Tittelen som er forbundet med bildet er også tittleln på filmen fra 90-tallet.

 

 

At "mennesket" jeg tegnet også har en trekant på magen er veldig spesielt i filmen,ikke et pen trekant tegnet med tush på magen men blodig åpent sår som har evnen til å gripe tak i et menneske og suge sjelen ut av offeret raskt.

Endret av stornrider
Lenke til kommentar

Haha! Nei, viste ikke at den eksisterte. Det siste hintet ditt hjalp virkelig, though. Triangel med lysstråle gjennom ... Hmm ... Hører en del på Pink Floyd, så derfor foretok jeg et søk på "Dark side of the moon" og fant ut at det finnes en film også. Årstallet 1990 passet jo også bra. :)

 

Fysikkprøve i morgen -> Fritt frem.

 

Goscinny ;)

Lenke til kommentar

Ja jeg får følelsen at jeg er en av de få i Norge some har sett den.Har sett en alvorlig mengde filmer gjennom mitt liv og har gått gjennom alle filmene til mange video butikker.Tør nesten ikke tenke på hvor mange filmer jeg har sett,blir nesten litt nerdete å snakke om det. :blush:

 

Når det gjelder filmen så husker jeg den som det skulle ha vært igår,også litt nerdete ja ja.leide filmen da den kom ut på leiefilm.

 

SATAN IN SPACE .

 

Ikke akkurat dagligdags kost.

 

Smak på det,at djevelen samler sjeler i rommet ,iblandet littt kroppbesettelse, mysteriet med Bermuda-triangelet og et stort trekantformet sår som suger livskiten(sjelen) ut offeret ved å føre hodet inn i såret.I tillegg snakker djevelen i en veldig dyp røst og har knall gule øyne som lyser i mørket.

 

It`s all good! :thumbup:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...