Gå til innhold

SE P990i tråden - spørsmål og erfaringer


Ohny

Anbefalte innlegg

Har gått til innkjøp av en P990i hos Elkjøp. Fungerer jo fint, men har vært litt ustabil, klikket noen ganger samt gått av og på. Har lest igjennom denne tråden (-som forøvrig var genial), og funnet ut at jeg har R7A001. Bør jeg så oppgradere denne?

Jeg prøvde å ta backup med PC Suite programmet som fulgte med mobilen, men da hang alt seg.

 

Fikk heller ikke 1881 Mobilsøk til å fungere, støttet vist ikke P990i (-tragisk)

Har noen tips om ekstra programvare, uansett hva det er så er jo det kanskje artig....

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hei har også en p990I, er det noen av dere som har hatt problemer med dokkingporten til telefonen der en dytter inn lader og handsfree, på min er det så elendig kontakt at jeg sliter med å få ladet den og den skifter hele tiden far handfri til håndholdt hvis jeg setter i øreproppene, dette er for dårlig for en slik tlf, og at den i tilleg er treg og noe ustabil gjør ikke ting noe bedre, skikkelig skuffa over denne, hadde store forhåpninger siden jeg har hatt p910 som jeg var kjempe fornøyd med.

Lenke til kommentar

Jeg ville tatt en FW oppdatering hvis mobiltelefonen ikke gir respons og restarter seg innimellom. Har ikke hatt problemer med R9. Det er ennå bugs i den, men jeg har ikke oppdaget noen kritiske.

 

Hvis du sjekker ut minnekortet (det originale som fulgte med), så ligger det en del programmer under "Dokumenter" der. Hvis ikke, så er Swiff Manager (Pro) et must. Jeg vil også anbefale Sony Ericsson Media Studio 2.5 og et stort minnekort dersom du vil se film på P990i :)

Lenke til kommentar

Er det noen måte man ser om man bruker Wlan eller Gprs når man surfer på nett? Den lille jordkloden nederst på skjermen skal sirkulere uansett? Bruker man Wlan når wlan tegnet er blått...? Sjekker på sendt og mottat kb i loggene, men komme r ikke noe der når man bruker wlan visst...?

Lenke til kommentar

Hvis du bruker R7A eller eldre FW versjoner så kan ikke P990i telle byte uansett :p Den teller alt for lite. Men siden du har R9 så skal den telle riktig. Når W-LAN ikonet er grått er W-LAN aktivert, men du er ikke tilkoblet et nettverk. Når ikonet blir blått er du tilkoblet et trådløst nettverk. Men det betyr ikke at du bruker det som den primære tilkoblingen. Under nettverksinstillingene er det angitt prioriteten på internettoppsettene dine i den valgte gruppen. Dersom mobilnettet har høyere priortitet enn W-LAN (altså lavere tall), vil den bruker GSM/UMTS fremfor W-LAN.

 

Hvis du klikker på globusen så kommer det opp en rekke med nettverk (Ad-Hoc Bluetooth PAN, mRouter USB, SEMC GPRS osv ...) De som står ovenfor "Logg" (Bluetooth og eventuelle andre), er de som er tilkoblet nå. Hvis W-LAN står der, er du tilkoblet W-LAN. Står det navnet på nettverksoppsettet fra operatøren din der, er du tilkoblet mobilnettverket ;)

Lenke til kommentar

Hvis ikke, så er Swiff Manager (Pro) et must. Jeg vil også anbefale Sony Ericsson Media Studio 2.5  og et stort minnekort dersom du vil se film på P990i :)

7710368[/snapback]

 

Ser at du til stadighet anbefaler folk å bruke Swiff manager. Hvor finner man dette programmet, eller er det Swiss manager du mener?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...