Gå til innhold

Zepto Znote 6214W erfaringstråd


Anbefalte innlegg

Tror nok det er skjermkortet som har tatt kvelden. Harddisken funker helt fint når jeg kobler den til en annen maskin. Skal prøve å ta kontakt direkte med Zepto på mandag, når er ferdige med ferien.

 

Har sendt maskinen til Netshop for 2 år siden pga at den skrur seg av ved spilling. Det ble da hevdet at maskinen var helt fin og kunne spille testspillene deres helt fint (Prey). Men det bryr meg fint lite, for når jeg feks skulle teste Colin McRae: Dirt, eller STALKER, så skrudde maskinen seg av etter 3-4 min.

Så er egentlig ikke overrasket over at maskinen til slutt har tatt kvelden. Siste årene har jeg bare brukt den til surfing og film, da alt annet har fått den til å skru seg av. Siste gang jeg kjøper en gaming-laptop iaff.

Lenke til kommentar
  • 5 måneder senere...
Videoannonse
Annonse

Hei, søkte litt på dette for deg. Det er kommet opp en side hvor du kan finne Zepto sine gamle ftp-filer. Du finner den her: http://zepto.contigio.com/ (--> http://zepto.contigio.com/BIOS/Znote_6214W.html)

 

Der burde du finne det du leter etter. Men det er mulig de tar ned siden, du får være rask. Eventuelt hvis siden er nede kan du prøve å ta kontakt med ReneSDK (som er en av de som står som ansvarlig for siden og tidligere ansatt i Zepto) gjennom forumet til Notebookreview.

 

 

Kilde/les mer: http://forum.notebookreview.com/showthread.php?t=443199

 

 

Visste ikke at Zepto var konkurs før jeg leste ditt innlegg forresten, men jeg er ikke overrasket etter de erfaringene jeg hadde med dem. ;)

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...
  • 3 måneder senere...

Hei alle Zepto eiere.

 

Jeg er på utkikk etter et nytt tastatur til Zepto Znote 6xx4 serien, da mitt har tatt kvelden. Noen som har en kassert Zepto liggende, men son kanskje inneholder et virkende tastatur, som kan hjelpe meg.

 

Noen som har klart å få minnekortleseren til å fungere i Windows 7(x64)?

Har prøvd vista driveren som ligger på http://zepto.contigio.com/BIOS/Znote_6214W.html uten noe hell

 

Min minnekort leser funker fett i windows7 64 bit.

 

Håper på noen positive svar angående tastaturet.

 

mvh en zepto eier, som ikke har gitt opp helt enda ;)

Lenke til kommentar

Dang, jeg har kastet mitt... Strømforsyningen døde etter nærkontakt med innholdet i en kopp te, så jeg demonterte hele greien og gav bort delene. Det var ingen som ville ha tastaturet, så det gikk beklageligvis til elektroretur. Jeg håper letingen krones med hell, det burde jo være nok av defekte Zeptoer der ute. Lykke til!

Lenke til kommentar

Dang, jeg har kastet mitt... Strømforsyningen døde etter nærkontakt med innholdet i en kopp te, så jeg demonterte hele greien og gav bort delene. Det var ingen som ville ha tastaturet, så det gikk beklageligvis til elektroretur. Jeg håper letingen krones med hell, det burde jo være nok av defekte Zeptoer der ute. Lykke til!

 

Takk for tilbakemelding, selv om den var negativ :) Flink du er til å bruke el-retur forresten :) Fortsetter letingen jeg. Som du sa selv så burde det være endel kasserte Zeptoer som ligger å slenger.

Lenke til kommentar

Er det noen som har en strømforsyining til znote 6214w liggende å slenge? Min tok kvelden plutselig, og hadde vært gull å fått et nytt.. Send PM, så kan vi evt bli enig ;)

 

EDIT: Altså, strømadapteren.

Endret av Lomaxz
Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...

Hei folkens,

 

trur eg kan hjelpe eit par av dykk.

 

Har akkurat plukka i ser min Zepto 6214w og har følgande:

 

- 2stk minnebrikke, trur det er 2x1gb.

- Strømadapter som fungerar

- Tastatur, manglar sjølve plastbitane på m, n og space knappane, men alle tastar fungerar fint (om eg ikkje huskar feil)

- Kan også tilby resten utanom HDD, den er tatt ut og skal kasserast.

 

PM meg om nokon er interessert, held meg i Bergen.

Endret av Klovlid
Lenke til kommentar

Hvorfor fungerer ikke den lengere?

 

Er inngangen for strømadapter i selve pcen som er gåent, ellers fungerar alt fint.

 

Om nokon vil ha noko av dette, må de gje beskjed snarast. Alt er gratis, krev kun betaling for porto. Sendar det snart på el-retur saman med andre restar.

Endret av Klovlid
Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...
  • 2 uker senere...

Har selv en 6214w som døde for noen mnd siden, 2 dager etter at zepto gikk konkurs... så nå har jeg bare masse reservedeler hvis noen vil kjøpe??

Er kun Hovedkortet som røk, så alt annet er 100%

 

Er i samme båt... om nokon treng reservedeler så send ein PM! Har allereie solgt eit ekstra straumadapter.

Lenke til kommentar

Vet ikke om det er veldig enkelt å bytte det ut, men den optiske enheten min (Sony Slot-In) fusker noe veldig. Den fungerer bra til avspillling, men jeg får nesten ikke platene ut igjen. Så, hvis dette er enkelt bytte ut, så er jeg nok interessert i en ny en. (Evt at noen vet noe om problemet og vet om det er enkelt å fikse?)

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Legger in et inlegg her som et siste håp.

 

Mine gamle Zepto Mythos 15A er delegert til stuepc da vifte, optisk enhet og tastatur er kaputt. Fikset vifta med en liten mod, men er avhengi av eksternt tastatur. Hvis noen har reservedeler liggende er jeg veldig interessert.

 

bokfinn: Hvis grafikkchippen er ødelagt kan du prøve å bake hovedkortet.

http://forum.notebookreview.com/zepto/476747-how-save-your-broken-gpu-znote-6224w-but-works-all-brands-modells.html

 

Verdt et forsøk :p

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...
  • 11 måneder senere...

Virker som det er grafikkortet på min 6214W som har tatt kvelden, etter 6(?) år i tjeneste. Vet noen om det er veldig komplisert å bytte? PC-en er jo grei ellers, og fungerer utmerket til enkel bruk. Noen som pr. dags dato kanskje har noen reservedeler som fungerer liggende?

 

Hey, 1 år siden siste post! :D

Endret av Raspeball
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...