Gå til innhold

omgea seamaster - verdt 13 000?


Anbefalte innlegg

 

WildBill: hva baserer du det på? Slike utsagn er det teiteste jeg hører.

 

Om jeg skal kjøpe klokke, bør jeg bruke 13.000 på en helt ny en, eller bruke "nesten like mye", si f.eks. 10.000 på en 20 år gammel brukt en? Har man råd til en slik klokke er ikke jeg i tvil....

Kan du forklare resonnementet ditt en gang til? Jeg tror ikke jeg fikk med meg poenget? Jeg har da aldri sagt at du skal kjøpe en gammel klokke...?

Bruker man 13 lapper på en Omega klokke så er ikke det en dårlig investering. Behandler man klokka pent, tar "service" på den etter x antall år, så kan du får igjen nesten like mye som du ga for den om 20 år.

6409945[/snapback]

Spør deg selv: vil du kjøpe en ny klokke til X antall kroner, eller en 20 år gammel klokke til nesten X antall kroner?

 

Samme som folk sier "kjøp den bilen, du kan selge den for det samme igjen om fem år". Med mindre det er en ekstremt bra pris, eller en veldig sjelden bil, hvorfor vil noen kjøpe noe brukt når de kan få det nytt for nesten samme prisen...?

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
Videoannonse
Annonse

Skal kjøpe Omega Seamaster Pro i enten blå eller svart Quartz versjon. Den er billigere enn Automatikk. Dessuten er Quartz klokka mer nøyaktig og en trenger ikke å "trekke" den opp igjen eller stille på nytt når den ikke er brukt på et par dager. Omega lager de mest nøyaktige klokkene i verden og de har en del klokker til penere priser enn Rolex. :p

 

For dere som ikke har penger til en ekte Omega vil jeg annbefale denne siden: http://www.prestigeplanet.net/

 

De har utrolig bra replica'r og svært god service.

Har sammenlignet med ekte vare og kan konstatere at det er vanskelig å se forskjell. ;)

Lenke til kommentar

Foreslår at du kjøper Martin Schempp-klokke, skal kun produseres i 100 eksemplarer og er en utrolig stilig klokke! Martin Schempp var en av to personer som startet seilflyfabrikken Schempp-Hirth, som lager det som regnes for å være noen av verdens beste seilfly, blandt annet Discus, Duo Discus, Nimbus, Ventus osv.

 

http://www.uhren-schempp.de/index.htm

 

Den er stilig! Hadde jeg hatt råd, hadde jeg kjøpt en slik selv!

Lenke til kommentar

Jeg har "Seiko Ocean Blue" fra før av. Det er en bra klokke og synes utseendet er fint, bortsett fra at jeg finner Seiko sine bezel's noe kjedelige. Kan ikke skrus på og har null detaljer. :thumbdown: Sammenlign "Seiko Ocean Blue" og Omega Seamaster Pro Blå. Synes de minner om hverandre, de er blå, og har pene urskive, MEN....Omega vinner på sin bezel, som kan skrus på og den er blå og matcher resten av klokka. Den gir foresten klokka et mer robust utseende. :thumbup: Derfor jeg nå skal skifte til Seamaster. ;)

Lenke til kommentar
Går nok en bestilling på en slik en med blå dioder innen et par uker.

http://www.gadgets.no/images/Binarywatch1.jpg

6591496[/snapback]

Hvordan ser man hva klokken egentlig er på de klokkene der?

 

Hva med å bruke mobiltelefonen som klokke? :)

6590914[/snapback]

Hvis du hadde hatt en klokke selv er jeg sikker på at du ikke hadde stilt det spørsmålet. Jeg betrakter klokken som et smykke samtidig som det er funksjonelt.
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...