Gå til innhold

Den store Stargate-tråden - ALT som ikke er sendt i USA puttes i spoiler-tags


Anbefalte innlegg

Nå har jeg bare sett opp til Darkness i Universe og hittil så digger jeg serien mer enn SG-1. Greit nok at ting går tregt (har jeg lest), men med tanke på hvor ADHD SG-1 var til tider, så liker jeg det mye bedre. Var vel bare Jonas Quinn sin planet og ett par andre som faktisk ble med i senere episoder, 30% av SG-1 var vel fillerepisoder hvor de utforsket en planet, møtte på et problem, løste det og det ble aldri nevnt igjen. Så var det noen episoder som svarte på noen spørsmål eller stilte nye. Men gleder meg til å se ferdig SGU (få som seeder) da det tar ting litt rolig, men ting må helt klart skje.

 

 

 

 

 

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Det er ikke et svakt valg når de har en garanti for å vise en potensiell løsning. Lager de en cliffhanger uten å vite om de får fortsette, så er det et dårlig valg.

 

Hvem har gitt deg garanti for "en potensiell løsning", du har jo ikke fått den så langt. Jeg trodde vi skulle få den i siste episode jeg. Det er jo ganske meningsløst å begynne på en historie du ikke klarer å avslutte helt i slutten av en sesong.

 

Virker som du bare er useriøs fanatiker. Vi som har sett litt andre TV-serier de siste ti årene vet at dette ikke holder kvalitet.

 

Generelt er dette enda et steg i feil rettning for Stargate. Hvor de drar i gang så mange historier, at ved sesongfinalen klarer de ikke å løse noe som helst.

 

Hva faen skal de gjøre med skipet? hva faen skal de gjøre med den ukjente rasen romvesner som jakter på skipet? Hvorfor jakter de på Destiny? Hvordan skal de reparere skipet uten ressurser? Hvordan skal de beseire lucian alliance? Hva vil Lucian Alliance med skipet? Hvordan fikk de vite om Destiny?

 

De har reist alle spørsmålene, men ikke besvart noen så langt. Hvis det er sånn at vi seere skal godta å måtte vente i fem sesonger før noe som helst blir løst, er det dårlig historiefortelling. Det er rart det er samma folka som har skapt SG1 som har skapt dette skvipet og Atlantis.

 

De har som vane å gape over altfor mye, uten å klare å gå i dybden på noe av det.

 

Destiny kunne vært et strålende verktøy til å lære mer om universet. Det har de helt unlatt å engang berøre. Det var dette som gjorde SG1 til en bra serie. Den handlet om oppdagelse, og var sett gjennom øynene til nysjerrige forskere, arkeologer og lignende. I SGU er alle bare drittlei av alt, og det smitter over på seeren.

Scifi har gitt oss en garanti. SGU ble fornyet i desember. Hvorfor ser du på serien når du åpenbart ikke liker den? Hvorfor skal du absolutt komme inn i denne tråden og surve?

 

Hva vil Lucian Alliance med Destiny? Som et våpen. Hva ellers? Åssen de fikk vite om Destiny? Følger du i det hele tatt med? Det ble forklart i 118.

Enda et tegn på at du bare troller, er at du tydeligvis ignorer plottråden om mangelen på tilgangen til kontrollene til skipet.

 

Og "Vi som har sett litt andre TV-serier de siste ti årene vet at dette ikke holder kvalitet." Den kan du dra lenger ut på landet med. Du har ingen anelse hvor mange serier jeg har sett de siste ti årene, men jeg kan garantere deg at antallet er firesifret.

 

Så, kan du ikke bare slutte å se på serien og slutte å komme til tråden og oppføre deg som en liten hateboy?

 

For de som har sett teaseren/lest spoilere:

 

Lurer på hvor han fyren fra Prison Break kommer fra. Håper de ikke påstår at han har vært der siden LA kom til skipet.

 

Lenke til kommentar

Off topic: Uansett, så er dette et online diskusjons forum (no shit). Tror det kan være lurt å ikke tro blindt på alt som blir hevdet. Antyder ingenting mot noen her. Bare sier at for alt vi vet så kan en person simpelthen lyve om noe uten av vi har peiling på om det stemmer eller ikke. Av og til kan det lønne seg å ta ting med en klype salt.

 

Bare mine "2 cents".

Lenke til kommentar

Tull. Forresten, er sesong 1 fullført i Norge?

Ligger vel en tre fire episoder etter.

 

Som forventet så ble det mange løse tråder til sesongslutten, og bra er det.

Med nytt sendeskjema til høsten,så skal det bli spennede å se om de klarer å tiltrekke seg flere seere enn de har nå.

Lenke til kommentar

Denne tråden har gått rett i dass (ikke serien, tråden!). Når man syter over cliffhangere skjønner jeg ikke at man har holdt ut 13 år med Stargate. Ikke nok med at de fleste sesongene avslutts med cliffhanger, men de fleste midseason avbrekkene avsluttes også på den måten, og midseason pausene har vært omtrent like lange som sesongpausene.

 

Hva clifhangere angår likte jeg faktisk denne. Men kvaliteten på en clifhanger angår er den i større grad bestemt av hvordan plukkes opp igjenn enn hvordan episoden avsluttes.

 

Hva gjelder å ha glemt slutten i løpet av en uke; ja det er vel få som er så fantatiske at de går å funderer over fortsettelsen hver dag i 3 måneder, så man glemmer selvsagt noe, men personlig sover jeg godt om natten vel vitende at episode 1 sesong 2 kommer til å åpne med en "This happened on Destiny..." og 15 sekunder har man klart å hente fram de fleste løse trådene fra hukommelsen. Jeg ser virkelig ikke problemet. At sesomger avsluttes med cliffhangere er et mye mindere problem enn om de starter å kjøre lange røde tråder hvor nesten alle peisodene i en sesong er mer eller mindere sammenhengende. Alle serier jeg noen gang har sett taper kvaltet med en gang det begynner å skje.

 

Jeg håper at de som fortsetter å syte i det minste har glede av tiden de bruker på å syte i her, da de tilsynelatende ikke har stor glede av å følge med på serien.

 

Jeg kommer helt sikkert til å begynne å glede meg til første episode noen uker før den kommer, men denne tråden kommer garantert til å forbli ignorert.

 

Takk for meg.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...