Gå til innhold

Den store Stargate-tråden - ALT som ikke er sendt i USA puttes i spoiler-tags


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Syns det er teit hvordan de har fått opp en helt komplett sykestue. I tidligere episoder slet de med mangelen av utstyr, fordi skipet var forlatt. Nå har de plutselig mikroskoper, sykesenger, og enda verre, de har hjertemonitorer og bortimot ni forskjellige skjermer som overvåker. Målere av forskjellige slag osv. Det virker nesten som de har flytta sykestua fra Atlantis over i denne serien, og bare malt alt grått.

 

Hadde dette vært Battlestar Galactica, hadde situasjonen de befinner seg i, ført til langt dårligere levestandard enn de har nå.

 

Som nevnt med sykehuset deres, som de egentlig ikke skal ha. Folk hadde dødd, og hvertfall ikke hatt helt flekkfrie, regne, og ferdigstrøkede klær. Kjerringer hadde blitt voldtatt, folk hadde begått selvmord, noen hadde sultet i hjel.

 

For meg så begynner hele konseptet å sprekke.

Lenke til kommentar

Den er en serie, ting dukker opp og forsvinner bare ved et knips på fingeren av skaperne og forfatterne. ;)

 

Ellers vil jeg si dagens var interessant, begynte å lure da første scenen kom og ting gikk hett for seg (hvorfor de blander sex i en sånn serie kan man bare spørre, men å se mer av Lt. James har jeg ikke noe imot :p) og trodde Scott tok kvelden men det var for åpenbart. Synd de ikke gikk mer innpå saken med Franklin, er den jeg vil finne ut av mest.

Håper de kommer med løsning før avslutningen håper jeg.

Lenke til kommentar

Eg likte ikkje Pain. Kva skal den vere for noko? Recap-episode som ikkje vil innrømme at det er det den er? Den viser mykje som minner oss på ting som er ferdige (faren til Chloe, "smurfane", og kapringa), men fører eigentleg ikkje noko nytt til.

 

Eg har ikkje noko problem med at det eksisterar ein hallusinasjonsflått, men her har dei brukt ein heil episode på oppspinn i hovudet til dei som er på skipet. Det heile minte nesten om forteljingane frå ungdomsskulen som ikkje hang heilt på greip, som slutta med at det var visst berre ein draum, og livet går vidare som om ingenting skjedde.

 

Eg har ikkje fått med meg at dei har kome til den neste galaksen no (som ein nevner litt oppi her), men eg har ikkje lest meg opp på framtidige spoilerar. Dit har dei visst kome, utan så mykje som eit hint om mangel på rasjonar, som visstnok var eit stort problem for eit par episodar sidan (eller forrige?). Eller så stoppar Destiny opp og finn ein stargate i nærleiken utan å ha kome fram til neste galakse, utan at korkje Rush eller Young lurar på kvifor.

 

Lost og Sabotage var veldig gode, og bygde opp til noko stort, og så... dette? Denne laurdagen var ikkje verdt å vente på, eg prøvar igjen om ei veke.

Lenke til kommentar

den siste episoden var en standard skriveblokk episode, null mening. Dro ikke frem historien i serien i det hele tatt. Kjeda meg noe extremt.

 

Ikke fikk vi sett mer skin og pupp av løyntant pupp i den sex scenen istarten heller.. stupid hallucinations

Lenke til kommentar

Om du har håp om å sjå pupp trur eg du må leite etter andre kjelder. Dette er amerikansk TV, må du hugse på. Me har ikkje sett ein bar pupp frå Stargate-universet sidan Children of the Gods.

 

Håper vi slipper unna det i Stargate Universe og kommende Stargate filmer/serier. Det er tross alt Stargate ikke Star[sett inn det ordet du vet her] :innocent:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...