Gå til innhold

Age of Conan Guild


Anbefalte innlegg

Hei!

 

Jeg har tenkt å starte en guild i det kommende spillet Age of Conan. Planen er å få nok spillere til å starte allerede i Beta som sansynligvis starter tidlig i sommer, men du kan selvfølgelig søke om medlemskap selvom du ikke er med i betaen. Vi kommer sansynligvis til å spille på en europeisk server for minst mulig ping for oss her i europa, men folk fra hele verden er velkommen! Og som du sikkert skjønner vil det bli et engelsk talende guild, så du bør ha greie engelsk ferdigheter.

 

Vel, guildet heter Storm. Vi vil fokusere på å ha et samlet fellesskap der folk kan spille og nyte spillet sammen, men vi vil samtidig prøve å holde aktiviteten oppe og holde guild events så ofte som mulig, enten det gjelder PvE eller PvP events.

 

Storm vil prøve å ha et modent miljø, derfor krever vi at du er en moden person over 16 år vist du vil bli medlem.

 

Vist dette hørest interesant ut, kan du lese tråden i det offesielle forumet Her og skrive en søknad i Enrolment delen av Forumet, husk at du må lese stickien i enrollment forumet før du skriver søknadden!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Guilden er en mix fra mange land. Tror over halvparten er europeere.

Det som imponerte meg med guilden er hvor seriøst guilden er selv når spillet ikke er lansert enda. Gjengen er utrolig voksen og du ser nå hvor mye arbeid de har lagt ned i websiden. Alt er vel kodet selv også.

Endret av Avean
Lenke til kommentar

Tja, Funcom har enda ikke sagt hvordan det blir med å spille på US servere, i WoW F.eks måtte du vel registrere spillet med amerikansk navn og adresse for å spille på amerikanske server samt kjøpe den amerikanske utgaven av spillet. I tillegg vil det uten tvil kunne bli problemer med tidsforskjeller, da den store majoriteten av serveren sover når du spiller.

Lenke til kommentar
Kanskje en god del av vennene begynner med dette spillet, og da er det vel mulig at alle joiner samme guild. Er gøyest det, og dette er vel ett alternativ. ;)

6226048[/snapback]

 

 

Høres bra ut! Vist dere er interesert er det bare å få alle til å skrive i enrollment forumet, slik det er nå vil nok alle komme inn vist de fyller kravene. :)

Lenke til kommentar
Tja, Funcom har enda ikke sagt hvordan det blir med å spille på US servere, [klipp] I tillegg vil det uten tvil kunne bli problemer med tidsforskjeller, da den store majoriteten av serveren sover når du spiller.

6225390[/snapback]

My point exactly, + høy ping, hvilket ikke heller er bra...

Lenke til kommentar
På hvilken nivå vil denne guilden spille?

6227915[/snapback]

veldig offtopic fra min side nå, men hvorfor sier alle guilden?

Er det ikke naturlig å bøye ordet slik:

 

et guild - guildet - guild - guildene

 

eller sier dere:

en guild - guilden - guilder - guildene

 

Hehe.. burde heller brukt det norske ordet laug kanskje, for da gir det seg selv.

 

Sorry.. måtte bare få det ut. ;) ...Da gir jeg guildmaster Goz ordet...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...