Gå til innhold

Ting som irriterer så grenseløst! *LES første post*


Neppe

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Helvettes ørepropp satan. Faen, er så møkkalei av å holde ene pluggen inne i høyreøret for å kunne få stereo. Er dritten laga for mongo aper med mongo ører eller, virker faen meg slik. Dessuten faller den også ut ved den minste skjeivbevegelse, så jeg må virkelig navigere meg fremover i et langsomt og høypresisjonsmønster så dritten ikke faller ut. Værste av alt er at dette er tredje settet med ørepropper jeg kjøper, og alle suger ballehår på hver sin måte. Faen ta at jeg ikke kjøpte noe som går rundt øret sist. Brenn!

Lenke til kommentar
headset

 

1+

 

Ørepropper er noe herk!

 

Har et Sennheiser HD555 liggende som ikke er i bruk for øyeblikket da det nettopp ble erstattet, men det blir litt vel stort og lite lydtett å vandre rundt med. Så da ble det øreproppene den her gangen, og allerede etter to dager holder jeg på å bli mentalt forstyrret av pluggene. Faens irriterende dritt. 1. prioritet når jeg får lønn er å kaste skiten langt ut vinduet, for så å løpe etter å kaste det enda lengre til skogs, for deretter å kjøpe noe som faktisk holder seg på plass hvor det skal være.

 

Føler meg litt som atle antonsen i ting som irriterer. Bare bytt ut handsfree med øreproppene mine og atle antonsen med meg, så har du et innblikk.

Endret av Brian
Lenke til kommentar
"Du bør ha en god grunn for at du ikke åpnet døren din ape" svaret var, og jeg advarer det er teit, det er dumt og man skulle ikke tro at det var sant men hennes svar var "Jeg så på skal vi danse". Hva faen...? Hva i helvette..? VI STOD MED ETT JÆVLA SKAP FFS!!! TUNGT SOM HELSIKKEN OG HUN KAN IKKE GÅ TO METER OG ÅPNE EN DØR PGA HUN SER PÅ ETT DRITT PROGRAM!?!?

Dagens jenter altså!!!><

 

 

Hahahahahahaha. Lo som faen når jeg leste dette her

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...