Gå til innhold

Ting som irriterer så grenseløst! *LES første post*


Neppe

Anbefalte innlegg

Det irriterer meg at når jeg har lest en morsom tegneserie, sett en morsom film eller klipp på youtube, så klarer jeg aldri å gjenfortelle dem sånn at de blir morsomme. Ender som regel opp med at jeg høres veldig teit ut.

 

 

Det gjelder meg også!

 

 

Meg og, ender bare med at se ser rart på meg og presser fram en liten høflig latter... Irriterende..

Det er utrolig irriterende å høre folk prøve å forklare slike ting. Det funker ALDRI.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Irriterer meg grenseløst over...folk som faen ikke klarer å holde kjeft når de snakker til meg...

Dagens! :thumbup:

 

Bah.. Formulert feil. Mener selvfølgelig folk som ikke tar et hint når vi/h*n prater. Jeg hinter litt om at jeg er litt lei pratinga, men h*n fortsetter som om det er livsglede.

Lenke til kommentar

At etter to år i Bardufoss har jeg mistet kontakten med en del jeg kjenner og de få gode jeg nå har igjen er enten på ferie, jobber eller drikker. Greit nok, kunne sikkert vært sammen med de som drikker, men de det er snakk om er lite hyggelge i fylla.

Så her sitter jeg på en lørdagskveld :p

Lenke til kommentar

Når jeg står å venter på bussen fordi jeg skal til til svømmehallen og SVØMME. Så kommer folk og spør. Skal du bade nå? NEI, jeg skal svømme. Klarer ikke folk å se forskjellen på svømming og bading? Svømme gjøre man i SVØMMEHallen, bading gjør man på stranda.

Lenke til kommentar

Når man bade så plasker man og hopper i vannet. Hoper fra stupebrett og tar forskjellige triks eller man kan dykke ned i vannet og se hvor langt ned man kan komme, leke sloss med kameraten osv. Lettere sagt leke seg i vannet. Når man svømmer så svømmer man bryst, rygg, butterfly og crawl i en 50 m eller 25m bane fram og tilbake.

 

Takk for meg :p

 

Får å bli god i svømming må man svømme, altså da mener jeg i 50m eller 25m basseng. Ikke inn til land fra stupebrettet eller en brygge.

Endret av Sno
Lenke til kommentar

Irriterer meg over at jeg egentlig bare skulle jobbe 2 dager til uka og skulle på den årlige fjordfestivalen/grøftefylla hjemme der jeg kommer fra, men istedet blir beordret til sjøheimeværnstjeneste for å kjøre i 2 knop fra 9-22 hver dag frem til neste søndag for å samle opp oljeflak! Er jo selvfølgelig en jobb som må gjøres for å prøve å begrense skadene mest mulig, men FAEN så kjedelig!

Lenke til kommentar

Folk jeg møter på byen som spørr: "Har du Nettbyyyyyyy?"

Nei din idiot, jeg har ikke Nettby. Blir like overrasket hver gang, og ikke minst skuffa når en kjekk tilsynelatende oppegående kar spørr meg om det. Er ikke Nettby bare for unger rundt 10-15 år og voksne i 40-årskrise? Facebook kan til nøds gå, men NETTBY..

Lenke til kommentar

Hva i alle dager, nå lurer jeg virkelig på hvordan retards det er som bor der du kommer fra.

 

Uansett, en ting som irriterer meg grenseløst er kvinnfolk i spill og på diverse forum som bare MÅ understreke og avsløre at de er jenter, gjerne på veldig ''subtile'' og fornulige måter.

Lenke til kommentar
Folk som må utrykke følesene sine gjennom nettby grupper. For eksempel:

 

Sorry hvis jeg ikke er bra nok!

Vi som hater å bli såret ™

Vi som føler vi av og til ikke er bra nok :/

Og bli såra av en du elsker GJØR VONDT!

 

 

 

Også når de har slike ting i personlig melding. Hater at de absolutt skal ha hardcore emo-nick.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...