Gå til innhold

Ting som irriterer så grenseløst! *LES første post*


Neppe

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Jævla Minside hos lånekassen. Forbanna kodepassordhelvete hver gang jeg skal bruke det.

Enig der, nytt system hver gang jeg bruker det jo.

 

Hæ? Nye systemet er jo det beste noensinne. Dere får venne dere til å bruke det først som sist :)

 

Og ang. frikort har jeg aldri fått bruk for det, men en periode var jeg til legen hver uke i mange uker, og da kunne det vært kjekt med frikort dersom det hadde foregått over lengre tid. 250 kroner per gang blir jo mye penger, og kan man unngå å bruke mer enn 1700 i året, så gjør jeg det :) Handler ikke om å spare så mye på kvitteringer for folk flest heller, legesekretæren kvitterer på summen i skranken etter legebesøket. For de med diabetes for eksempel kommer frikortet veldig godt med.

 

Forøvrig irriterer jeg meg over folk som skal ikke tenker i det heletatt før de tar avgjørelser, som snakker støtt og stadig om uviktige ting, og som ler HØYT med stygg latter OFTE...

Lenke til kommentar
Hater når visakortet ikke fungerer etter en natt på byen. er det drosjeterminalen sin feil, eller min. F that.

 

Anskaff chip i drosja, god løsning for alle parter!

Nei, chip suger hardt. Det eneste det fører til er kø, ikke mer sikkerhet. Alle dumme folk som drar kortet for å sette det oppi, feil vei, snu det til rett vei, snu det igjen, og snu det til rett vei, taste kode, vente lenge og så er betalingen fullført. Mens jeg med mitt Postbanken-kort drar det og taster koden.

 

Det er så jævlig dumt å si at det blir sikrere. Det har jo aldri vært et stort problem med sikkerhet før. At det finnes idioter som er uforsiktige vil det jo alltid gjøre.

Lenke til kommentar

Var eneste passasjer på bussen på vei hjem etter en kjapp bytur tidligere idag. Så stopper bussen, og ei svett kjerring kommer selvfølgelig og sitter seg ved siden av meg, selv når resten av bussen er helt tom. Så ... unødvendig.

Endret av Spetz
Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...