Gå til innhold

Den Store paintball tråden.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Vell velll, får vell fikse og trikse litt da  :)

 

Men! Noen som har gode tips for å holde masken duggfri?

9629615[/snapback]

Enten må du kjøpe duggfri maskeglass, eller kjøpe sånn spray, eller sånn... duggfri klister som du teiper uttapå. Men et godt allemannstips er å spytte i den, og gni det ut ;)

Lenke til kommentar

Nå ser jeg at jeg leste feil angående type maske, men vil tro du kan enkelt ta ut glasset for vask/rens, og burde da kunne se om det er film på det.

 

Litt rart om du får den til å dugge uten å ha vasket den med noe fy fy inni osv, da den får gjerne 9 av 10 om ikek 10 av 10 av de fleste andre som bruker den. Med ekstra + for nada dugg.

Lenke til kommentar

Jeg har selv gult glass til mine avatar googles, men som sagt, du burde kunne se om det er film på de, eller om de bare er blanke. Skal i allefall være greit å se om det er dobbelt glass i tillegg.

 

Når du sier det dugger, blir duggen borte igjen etter kort tid, eller blir det bare tett?

Lenke til kommentar

Skeptisk, da salo er ganske sterkt, og vet at jiff ikke skal brukes på antidugg film, da du skal rense med vann bare mer eller mindre. Og tviler også på at salo fungerer som noe anti dugg middel.

 

Men om du føler det er verdt det, er det jo bare å prøve. Du sier du kjøpte på et par ekstra gule glass, prøvd med orginalglassene?

Lenke til kommentar

Har spillt noen par ganger, med Tippman98. Leide våpenet så det sugde skikkelig, men det var skikkelig fett :p Jeg er en scenariospiller av natur, så skal ha et våpen for det. Kommer også til å spill litt korte skogspill, men er ikke innpå speedball for å si det slik! ;)

 

Det står nå imellom:

 

A5 VS X7 VS Tiberius Arms T9 Elite(evt. andre hvis dere mener disse ikke er bra nok)

 

Kommer til å kjøpe rødpunktsikte, laser(ja begge deler), lykt, Q-Loader, Ghillie, nytt løp(kanskje flatline?), karbonflaske(luft), maske med cammo film og vifte, slange og vest slik at jeg kan få flasken på ryggen.

 

Så hvilken er best for mitt bruk. Jeg er en "sniper" type, med altfor god tolmodighet og elsker å være "speider/sniper" når vi spiller. Utseende betyr nada NOTHING for min del. Vet at enkelte elsker litt bling og ding og at det skal være totalt realitisk. Men jeg mener no et reint våpen som ser litt fake ut, ser bedre ut en et realistisk våpen dekket i maling :w00t::thumbup:

 

Så jeg trenger litt hjelp, hvorfor og hvorfor IKKE for de forskjellige våpene. Evt. erfaring med disse våpene osv?

 

Er det noen som vet om EU nettbutikker som er billige? Har familie i Irland så jeg får sendt ting til der. Ingen skatt EU land imellom, også blir varen sendt derfra til meg og den er verdt under 250 kr :innocent:

 

Og JA, jeg har nettop fått en altfor stor lønning. Men den må da brukes på noe fornuftig :D

Lenke til kommentar

Vel, du burde være veldig sikker på at du skal fortsette med dette, når du legger så mye penger i det. Personlig ville jeg gått for X7, men hvis du liker å snipre, så er Tiberiusen best. Er du sikker på at du skal ha laser og rødpunktsikte? Det er kult nok, men samtidig litt jalla. Liker rene markører best :)

Lenke til kommentar

Men jeg liker jalla markører fordi de fungerer best ^^ Er ikke sikkert at jeg har begge deler på samtidig. Eller rødpunktsikte er nok alltid på, men laser skal jeg ha på "fingeren". Bipod er jo et must, hvordan er det da med Q-loader? Vil jeg kunne plassere den pent og pyntelig under? Eller må den da på siden?

 

Men X7 er nok mest intressang. Erfaring med denne og T9?

Lenke til kommentar

Heisann.

Vi er rundt 10 kamerater som etter å ha leid utstyr for femte gangen vurderer sterkt å gå til innkjøp av eget utstyr. Vi er derfor interessert i å høre om det er noen spesielle webshopper/butikker dere anbefaler mht. priser/service/utvalg? Vi har snust en del på tippman 98 custom som tydeligvis er en god starter-markør, og etter hva jeg har forstått burde vi benytte oss av luft. Vi er derfor på utkikk etter den beste startpakken for oss!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...