Gå til innhold

Vennligst svar meg på dette


Anbefalte innlegg

Gå hit:

http://forum.hardware.no/viewtopic.php?topic=57751&forum=5&0

 

Hva skjer når spill blir like virkelig som virkeligheten selv? Når man får en verden hvor man kan gjøre hva man vil uten å flytte seg fra PCn?

 

Grunnen til at jeg postet dette under Religion, er at det finnes personer her som er mye eldre enn de som poster under kategorien Spill.

 

Vennligst ikke flytt til Feilposting.

 

[ Denne Melding var redigert av: Tobias Rieper på 2002-10-05 20:35 ]

Lenke til kommentar
  • 2 måneder senere...
Videoannonse
Annonse

Kanskje jeg er litt gammel, men jeg tror aldri Cyberspace/Internett kommer til å være virkelig iforhold til det vi idag kaller virkelig. Vi kommer nok til komme til et punkt hvor disse overnevnte vil være veldig virkelighetsnære. Vi ser jo allerede dette i spillene som finnes. Produsentene lager spill som er bedre og bedre samt mere og mere virkelig, men jeg tror ikke de vil klare den virkelig verden som vi nå lever i............ennå. Sier ikke at det vil gå for allerede så flyttes grensene til de fysiske lovene og mitt motto er at ingenting er umulig. Det vil komme noe som er veldig virkelighetsnært, men ikke slik vi kjenner verden idag. En slik verden er ikke perfekt fordi det er mennesker som kommer til å lage det og dermed så kommer slike ting til å svakheter samt føles kunstige iforhold til virkeligheten. Eller pågrunn av at mennsker faktisk lager det så blir det en perfekt verden. Med tanke på hva vi ser så er ikke verden perfekt og en perfekt verden vil være kunstig i våre øyne. Det er et godt spørsmål du kommer med.

 

Det er nå min mening om saken.

Lenke til kommentar

Tror ikke du trenger å frykte dette. Man vil nødvendigvis måtte bevege seg ut for å skaffe seg til livets opphold. Jobbe (ikke alle jobber kan gjøres via nettet) handle - og kanskje man vil treffe noe personlig every now and then - Tviler på at cyberp0rn vil være det samme ;)

 

Men vi kan få et samfunn hvor vi vil kjede oss grenseløst uten "stimuli" til enhver tid. Den virkelige verden vil aldri bli like spennende som dataspill.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...