Gå til innhold

Spørsmål til moderator i "Bærbare datamaskiner"


Anbefalte innlegg

Jeg ser at flere tråder er stengt, herunder ”Den store Dell Inspirion 9400 tråden” og ”Den store Dell XPS 1710 tråden”

 

Begrunnelsen for dette er at slike tråder ”er uoversiktelig og lite brukervennlig ” Personlig forstår jeg ikke dette standpunktet. Når det lanseres populære produkter som kjøpes av mange, vil det ubenhørlig reises en rekke spørsmål om erfaringer tilknyttet disse produktene. Da er det tross alt bedre om disse samles i en tråd i stedet for spres over en rekke forskjellige tråder hvor samme spørsmål stilles og besvares en rekke ganger.

 

Jeg har også vanskelig for å forstå forskjellen mellom de stengte trådene og trådene ”Erfaringer med Inspirion 6400” og ”Tråden for 1557 brukere”. Hvorfor er ikke disse trådene lukket? Hva er den store forskjellen her som tilsier at sistnevnte tråder er ok men de første ikke er det?

 

Håper på et svar på de spørsmål som her er reist.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Har sett eksempler på det du der nevner. Likeledes har jeg sett eksempler på lange tråder hvor den nyttige informasjonen finnes spredd over mange sider. Men det er nok ikke det som er grunnen her.

 

I følge en annen tråd i dette forumet er beslutningen begrunnet i at man ikke ønsker slike samletråder – punktum. Tanken er vel at man ønsker å unngå at slike tråder ”overtar” forumet eller noe slikt. Jeg må dog innrømme at jeg er noe usikker på begrunnelsen hvilket også ligger til grunn for starten av denne tråden.

 

Om slike samletråder vedlikeholdes vil de tjene som en god veiledning for brukere som er på utkikk etter informasjon om akkurat dette produktet. Man vil dessuten unngå at det startes nye tråder med spørsmål som er besvart tidligere. Jeg kan heller ikke se at det skulle være et problem at disse trådene blir lange. Det finnes da nok av eksempler på lange tråder om andre tema. Dette er jo tross alt et forum hvor det er mening at man skal dele tanker, kunnskap og informasjon med andre brukere/lesere.

 

Så i motsetning til den begrunnelse som er gitt for stengning av disse trådene, mener jeg at slike samletråder faktisk er mye mer brukevennlig og oversiktlig enn alternativet.

Lenke til kommentar

Enig jeg og.

 

Så populære tråder burde ikke stenges.

 

Husker en tråd som ble stengt for en stund siden, med nesten samme grunn.

 

Moderatoren skrev:

"Vi trenger ikke og vil heller ikke ha flere "xxx-tråden"-tråder på forumet. Det blir bare uoversiktlig. Tråden stenges."

 

Etter min mening er ikke dette en god nok grunn. Men for all del, vi bør jo ikke være for strenge med dem heller.

Lenke til kommentar

Tror nok trådene kan være greie nok, men ofte sklir de litt ut med posting av hardware, resultater i ytelsestester osv... ikke noe at det gjør noe, men når 100 stk. skal poste sitt resultat er det ikke mye givende for en som lurer på pcen.

 

Hvorfor ikke heller opprette i "cafè-post" som andre deler av forumet har? Der skal det kun stilles og besvares spørsmål ang. bærbare pcer...

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...