Oovz Skrevet 26. april 2006 Skrevet 26. april 2006 Bislett Kebab House>>>>your life Ingen over, ingen ved siden. NAM!
Akira Kurosawa Skrevet 26. april 2006 Skrevet 26. april 2006 Pøh, Mediterrian Grill i den dårlige enden av torgata! Beste kebab jeg har smakt
Sneakerholic Skrevet 26. april 2006 Skrevet 26. april 2006 den ligger dumt til med tanke på mye rart, men jeg tar gjerne en omvei for å få tak i den...
stigos3000 Skrevet 26. april 2006 Skrevet 26. april 2006 I den dårlige enden av torggata finner du også Marinos Kebab som har blitt kåret til Oslos beste kebab av Aftenposten(?). I hvertfall så er kebaben der utrolig god, verdt å teste
Hotel Papa Skrevet 26. april 2006 Forfatter Skrevet 26. april 2006 Ser ut som at det strøket har mange gode kebab sjapper da Skal prøve ut din Stigos etter at jeg har spist hos Mediterrian en gang til hehe, den var så evig god!
Cheshire Cat Skrevet 26. april 2006 Skrevet 26. april 2006 Shawarmaen (kyllingkebab) på Sonny's er utrolig god!
samye83 Skrevet 26. april 2006 Skrevet 26. april 2006 Hvis du orker å ta deg en tur til rosenhoff, så er det en sjappe som heter kebab biten rett ved en bensinstasjon. Der lager de beste kababen i Oslo, syns iallfall jeg. Jeg har spist hos de fleste kebab sjapper i Oslo, bokstavelig talt. Vært stamkunde der i over 5 år nå.
Bluebeans Skrevet 26. april 2006 Skrevet 26. april 2006 Foretrekker Bislett om jeg gidder å dra opp dit. Hvis jeg er mer sentralt blir det Beirut ved Eldorado.
Oovz Skrevet 26. april 2006 Skrevet 26. april 2006 I den dårlige enden av torggata finner du også Marinos Kebab som har blitt kåret til Oslos beste kebab av Aftenposten(?). I hvertfall så er kebaben der utrolig god, verdt å teste 5992962[/snapback] Idiotavisen testet bare kebabsjappene i torggata. Uansett er det nok liten tvil om hvilken kebabsjappe som er mest suksessrik. Bislett har åpnet Bislett 2 100 meter nede i gata, samt en indisk curry-restaurant med alle rettigheter. Nei, det er ingen, la meg si det igjen, INGEN steder i denne byen som er bedre enn Bislett når det kommer til babb.
ModdeRusk Skrevet 26. april 2006 Skrevet 26. april 2006 Minutten i lillestrøm 5991795[/snapback] Word Det er ordentlig babb det.. Synd de folka ser så sure ut hele tiden..
dimiles Skrevet 26. april 2006 Skrevet 26. april 2006 Bislett Kebab. Nettopp vært å spist der for femte gangen på to uker. Er man hjemme på perm må man utnytte godene man ikke har på sjøen. :]
applemania Skrevet 26. april 2006 Skrevet 26. april 2006 Helt enig, dimiles. Ingen over, ingen ved siden.
thomassit0 Skrevet 26. april 2006 Skrevet 26. april 2006 ååhneei... nå ble jeg sykt frista. kan ikke noen komme hit nå med en deilig fersk stor kebab a... ? hadde vært najs.
applemania Skrevet 26. april 2006 Skrevet 26. april 2006 ååhneei... nå ble jeg sykt frista. kan ikke noen komme hit nå med en deilig fersk stor kebab a... ? hadde vært najs. 5995455[/snapback] Pappa kan mekke, no prob
Kenneth Dammyr Skrevet 27. april 2006 Skrevet 27. april 2006 Ekte tyrkisk kebab er laget av Lammekjøtt... Men den som blir solgt i stor byene aner jeg ikke hva er i.. Tror det er en blanding av diverse greier sånn som grillpølser, altså restene fra et eller anna! godt er det ivertfall driter i om det er katte eller rottekjøtt, smaker det godt så er det verdt å spise det Shikaru: hvor ligger den? denne adressen? Bari Pizza Gergis Torgg. 23, 0183 Oslo 5990321[/snapback] (Gadd ikke lese igjennom hele tråden) Der var jeg å spiste i går Veldig bra pizza. Eneste sjappa med sånn fin innredning, tømmerstokker på veggene etc. Men angående kebab. Jeg er enig med Even her. Den kebaben som dere alle synes er så fryktelig god er jo helt lik overalt. Det er det samme kjøttet levert fra samme fabrikken. Men hvis dere vet hvor dere skal gå kan dere få ekte kebabkjøtt fortsatt i Oslo. I Kebabstreet som vi kaller det, torgata, ligger det en sjappe som selger ekte shawarma med lammekjøtt og fantastisk marinade. Det er en helt annen opplevelse enn det dere er vant til. Antakeligvis vil mange av dere i grandiosa generasjonen ikke like den en gang, men de som liker den, de faller for den. Nå husker jeg ikke navnet på den, men den ligger på østsiden av gata nesten lengst mot Akerselva. Man kan kjenne den igjen på at en av benkene peker ut mot gata. Jeg føler meg som en trailersjåfør når jeg sitter der og ser ut
LarsP Skrevet 27. april 2006 Skrevet 27. april 2006 Har vært og spist på Bislett Kebab etter varme anbefalinger fra militærkompiser. Må si at jeg ble litt skuffet siden jeg hadde hørt at det var kebabekvivalenten til Sesam-burgeren (norges desidert beste hamburger). :\
Hotel Papa Skrevet 27. april 2006 Forfatter Skrevet 27. april 2006 (endret) Ekte tyrkisk kebab er laget av Lammekjøtt... Men den som blir solgt i stor byene aner jeg ikke hva er i.. Tror det er en blanding av diverse greier sånn som grillpølser, altså restene fra et eller anna! godt er det ivertfall driter i om det er katte eller rottekjøtt, smaker det godt så er det verdt å spise det Shikaru: hvor ligger den? denne adressen? Bari Pizza Gergis Torgg. 23, 0183 Oslo 5990321[/snapback] (Gadd ikke lese igjennom hele tråden) Der var jeg å spiste i går Veldig bra pizza. Eneste sjappa med sånn fin innredning, tømmerstokker på veggene etc. Men angående kebab. Jeg er enig med Even her. Den kebaben som dere alle synes er så fryktelig god er jo helt lik overalt. Det er det samme kjøttet levert fra samme fabrikken. Men hvis dere vet hvor dere skal gå kan dere få ekte kebabkjøtt fortsatt i Oslo. I Kebabstreet som vi kaller det, torgata, ligger det en sjappe som selger ekte shawarma med lammekjøtt og fantastisk marinade. Det er en helt annen opplevelse enn det dere er vant til. Antakeligvis vil mange av dere i grandiosa generasjonen ikke like den en gang, men de som liker den, de faller for den. Nå husker jeg ikke navnet på den, men den ligger på østsiden av gata nesten lengst mot Akerselva. Man kan kjenne den igjen på at en av benkene peker ut mot gata. Jeg føler meg som en trailersjåfør når jeg sitter der og ser ut 5995772[/snapback] Er det samme kjøtt som på Mediteranian eller hva den heter? For isåfall så forlanger jeg at du husker navnet på den!! Seriøst det_er_ekte_kebab! Skal aldri mer spise det sølet av pita greier igjen etter denne ass, det var heaven liksom hehe Edit: da må den ligge på andre sia av Mediteranian da? ahh frister for en til i dag Endret 27. april 2006 av EvenruD
raid2 Skrevet 27. april 2006 Skrevet 27. april 2006 De jeg synes leverer best kebab er Bislet kebab (stor kebab og 0.8L drikke for 50 spenn), Brugata kebab, ved gunerius der (kebab med lammekjøtt og god dressing, koster 45kr, men det er verdt det) og New Beirut ved eldorado kino (koster bare 30kr for liten kebab som er stor nok)
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå