Gå til innhold

Hva er det vondeste\smertefulle du har opplevt?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Holder meg til fysisk smerte; verste smerten jeg kan huske å ha opplevd er da jeg hadde nyrebekkenbetennelse (første gang).

All smerte er vel faktisk psykisk da.

 

Fysisk smerte er en reaksjon på fysisk skade/sykdom i kroppen. Psykosomatiske symptomer som hodepine, kvalme og svimmelhet, derimot, kommer av psykiske forhold som ved f. eks. angst og sorg.

Endret av Ville Vonca
Lenke til kommentar

- Noe mange foppalspillere har opplevd: sto mur for frispark og fikk ballen i skrittet. Klarte å snuble meg av banen for å kaste opp.

 

- Skulle stikke hull på et belte med lommekniv. La all vekten min på kniven og vips klappet den sammen. Kuttet meg ned til skjellettet på den ene fingeren.

 

- Bygde hytte med brodern oppe i et tre. Hører "ta i mot" oppe fra hytta og rekker akkurat å se opp da jeg ser en slik på vei ned:

21pZeO-cIqL._SL500_AA300_.jpg

Den treffer meg mellom øynene og jeg måtte limes sammen på akkutten.

 

- Dama slo meg midt i mellomgulvet en fuktig kveld etter jeg slang en spydighet. Tok en stund før jeg husket å puste igjen etterpå. Aldri vært så nære å slå tilbake.

 

- Da jeg var ganske liten knuste jeg fingeren i garasjeporten da jeg skulle lukke den (rakk ikke opp til selve døra, så brukte metallarmen som er på siden av den). Fingeren satt klemt mellom metallet på siden av garasjeporten og det tok over en time til Mamma kom hjem og fikk åpnet porten igjen. Verste timen i midt liv, håpet bare jeg skulle besvime av smerte.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Slo en plakat av arve juritzen en sen lørdag i september 2007. Alkohol i bildet, så klart. Endte opp med å knekke "bennet"-beinet i håndleddet og måtte inn med 3 stk 1-3 cm lange "spikrer". Sykemeldt i 2 mnd.

 

jeg fortjente det jaffal, lesson learned.

 

Edit, og dette var høyrehånda, og jeg er høyrehendt. fml.

Eg og har hatt naglar i håndleddet! Om dine blei dratt ut igjen utan bedøvelse?

For det er nokon av det eklaste eg har opplevd. :sick:

Lenke til kommentar

Jeg er litt usikker.. (har ikke opplevd så mye vondt egentlig). Men vannkopper i en alder av 21 år var HELT JÆVELIG. Symptomene blir verre og verre jo desto eldre du er når du får det, så i en alder av 21 år merket jeg det godt. Det er ikke akkurat en smerte, men en ekstremt intens kløe over hele kroppen (tilogmed på kølla og pungen). Jeg overdriver ikke når jeg sier at kløen var det eneste jeg tenkte på i en uke, og at jeg nesten ikke sov i den perioden. Du blir bare liggende oppe og irritere deg til du til slutt sovner av utmattelse.

 

Jeg kjenner faktisk at jeg blir skikkelig irritert bare av å fortelle om det der :p Herregud så irriterende! Heldigvis går vannkopper over, og du har det bare en gang.

Lenke til kommentar
Gjest medlem-1432

Det har jeg og gjort, falt og skulle dempe fallet med hånda og der var det knust glass. Jeg var jo ikke så gammel, jeg gikk på badet å viste ikke helt hva jeg skulle gjøre, ristet på hånda så jeg sprutet blod rundt meg. :p

Lenke til kommentar

Da jeg var liten lekte jeg og broderen. Jeg skulle "ta han". Han løp inn på rommet, og smalt døra igjen. Der satt jeg med lillefingen i dørsprekken. Døra gikk ikke helt igjen, men broderen var fremdeles med på leken, samme hvor mye og høyt jeg skrek. Så han prøvde jo fremdeles å lukke døra... HELVETTE DET GJORDE VONDT! Måtte ta rønken, men ingen skade.

Endret av Tiugama Kaa
Lenke til kommentar
  • 1 år senere...

Nervebetennelse i ene siden av ansiktet.

 

Det kjennes ut som det iser i en tann, bare at det iser mye mer enn når det er på det verste når det iser og det iser i alle tenna samtidig. samt at dette kom helt akutt mens jeg sov, så jeg våknet av at det kjentes ut som ansiktet knuste på den ene siden.

 

Har i ettertid funnet ut at dette går under selvmordssmerter - så det er vel ikke unikt for meg å oppleve det som ganske ubehagelig

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...