Gå til innhold

Flytråden for de reiseglade


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Er det lov å ha på elektronisk utstyr nå ved take-off og landing? Har ikke blitt bedt om å slå det av de to siste turene mine.

Restriksjoner i regelverket er endret både av amerikanske og europeiske luftfartsmyndigheter, men flyselskapene må implementere disse endringene i eget regelverk. Den siste måneden eller så har jeg flydd med 6-7 flyselskaper på begge sider av atlanteren, ikke ett av de har rotet seg til å begrense regelrytteriet.

Lenke til kommentar

Har litt lyst å prøve en billigrute fra torp med Wizzzair, ser de gjerne tar 299kr pr. person hver vei og 209 om du er med i kundeklubben. Er disse prisene ralistiske eller vil det komme hauger av gebyrer som på ryanair? Og generelt, er det et flyselskap verdt å bruke? For meg vekker Beograd størst interesse i denne omgang.

Lenke til kommentar

Er en haug med gebyrer hos Wizzair.

F.eks 80 kr ekstra pr.vei for insjekking og 160 ekstra vist du skal ha med deg bagasje. Det er det jeg kommer på nå.

 

Kan også nevne at du får bare ha med deg en veldig liten bag/sekk på flyet, som må gå under setet vist du ikke betaler noe ekstra.

 

Men utenom gebyrene er Wizzair ikke noe dårlig valg. :)

Lenke til kommentar

Et lite tips: til reise innenlands i Canada og på en del strekninger mellom USA og Canada kan Porter anbefales. Nokså rimelig, med god service, god håndtering av de problemer som har oppstått pga været i det siste, og ikke minst flyr de til Toronto City Airport, som ligger bortimot midt i sentrum, en kort fergetur fra sentrum. Har flydd Porter både innenlands i Canada og over til USA i det siste – alle sammen bra opplevelser med god service (vin og god øl i ordentlige glass, selv i Q400!).

 

Nå i KLM-loungen i Toronto, første tur for min del med nye KLM Business.

Lenke til kommentar

Hei folkens!

På grunn av jobb må jeg selge min og kjæresten min sine billetter med Norwegian til New York, og tenkte jeg kunne prøve her først.

 

Utreise 06.03.2014 18:00, med hjemreise 13.03.2014 21:30. Totalpris for billettene er 5218kr, og endring av navn koster 249 kr pr pers pr vei, altså totalt 1000kr. Kan gå med på å møtes litt på halvveien her mtp. navnendringsgebyr. Håper ikke jeg bryter noen regler nå, og om så skulle være tilfelle så vil jeg slette denne umiddelbart.

 

Ta kontakt om det skulle være aktuelt :)

 

 

Lenke til kommentar

Noen som har erfaringer med Delta? Lurte på en tur til Sør/mellom-Amerika og ser de har mange avganger. Hvordan er det med transitt i USA forresten?

 

Har mulighet å fly med KLM, men det er en god del dyrere- er det verdt det?

 

Edit: Kommer til å fly fra Schiphol.

Endret av MFleksnes
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...