Gå til innhold

Flytråden for de reiseglade


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Driver å sysler med tanken på Maldivene, Seychellene og Mauritius. Men er det destinasjoner det går greit å reise til alene? føler på meg at det er kjærlighetsferier å bryllupsreiser det går mest av til de plassene.

Har uten problemer reist alene til alle de destinasjonene.

 

Mauritius og de 3 hovedøyene på Seychellene er ganske store med mange hoteller og en rekke forskjellige spisesteder, utesteder og severdigheter. I Maldivene er det forskjellig, om du ikke bor i hovedstaden som ingen turister gjør så er det én resort per øy. Det er altså bungalower/rom og spisesteder og annet kontrollert av ett firma. En konsekvens er at det kan bli veldig dyrt om du ikke har all-inclusive, noe annet er at de gjerne fokuserer mot en eneste kundegruppe og for Maldivene er det gjerne honeymooners. Du bytter ikke så lett øy/resort her så du bør gjøre grundig research og finne noen som tilbyr mange aktiviteter (ikke ikke bare spa/massasje). Men unansett hvor du drar bør du regne med en høy andel hooneymooners.

 

Ellers syntes jeg Reunion som ligger sør for Mauritus var en mye mer spennende opplevelse enn Mauritius, men der snakker de mye mindre engelsk enn på Mauritius.

Lenke til kommentar

Har uten problemer reist alene til alle de destinasjonene.

 

Mauritius og de 3 hovedøyene på Seychellene er ganske store med mange hoteller og en rekke forskjellige spisesteder, utesteder og severdigheter. I Maldivene er det forskjellig, om du ikke bor i hovedstaden som ingen turister gjør så er det én resort per øy. Det er altså bungalower/rom og spisesteder og annet kontrollert av ett firma.

Ellers syntes jeg Reunion som ligger sør for Mauritus var en mye mer spennende opplevelse enn Mauritius, men der snakker de mye mindre engelsk enn på Mauritius.

 

Æsj som jeg fryktet, da er jo i alle fall Maldivene utelukket(foreløpig) De andre skal sjekkes nærmere.

Lenke til kommentar

Støtter det. Seattle er en flott by. Har bare vært der under 24 timer, så er mye jeg ikke har opplevd - men det jeg fikk med meg ga absolutt mersmak. Hele Washington er egentlig en veldig flott stat, og en kjøretur langs kysten kombinert med Olympic National Park gir i tillegg naturopplevelser.

Boeing holder jo til i nærheten, og har en venninne som var veldig fornøyd med besøk der, så det går også an å få til.

Lenke til kommentar

Liker man historie ville jeg først tenkt på New England hvor det hele startet. Regionen har en mer europeisk kultur/stil enn resten av USA. Mange flotte byer der med Boston i spissen. Flotte fjell. Rhode Island har jeg hørt er veldig fint om sommeren. Relativt korte avstander til USA å være.

 

Eller kanskje en tur til New Mexico/Arizona//Colorado-området med gamle ville vesten, indianerreservat og arkitektur fra spanske kolonitiden (Santa Fe). Flotte nasjonalparker med Grand Canyon i spissen.

 

Anbefaler BBC-serien "Stephen Fry in America" for inspirasjon.

Endret av kilik
Lenke til kommentar

http://www.vg.no/rei...?artid=10103829

 

Jeez. Bare jeg reagerer på denne? Verste artikkelen jeg har lest på veldig lang tid.

 

 

Er jo som om det er hele Norwegians presse-avdeling som har sittet og forfattet den, og sendt inn til VG.

Jepp. Det virker som Norwegian sin PR-avdeling har skrevet denne. :p

 

Ironisk nok så er etter min mening komforten på det "gamle" Airbus A340 maskinene Norwegian har leid inn som midlertidig bedre enn hva den kommer til å bli på Norwegian sine 787 "Deamlinere".

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...