Gå til innhold

Chess Gold m/mobil, - hvordan faktureres det?


Anbefalte innlegg

Jeg føler at emnetittelen ikke er hundre prosent beskrivende for det jeg ønsker svar på, men emnetittel feltet er for kort...

 

Vel;

 

det er sikkert flere enn meg som har bestilt en mobil med Chess Gold nå - såkalt avbetaling over ett år på en mobil.

 

Jeg bestilte Nokia 6270 og i mangel på gode svar fra Kundeservice til Chess på mail og via telefon forsøker jeg meg her. HW folk er da tross alt adskillig klokere enn den "gemene hop"....

 

På sidene deres står det at totalpris skal bli 1586 kroner for ett år. Men hvordan kan så være tilfelle når dem selv forsøker å skrive at de skal svindle oss for 30 kroner ekstra hver måned for abonnementet vi tegner? Dette er jo mildt sagt ulovlig...

 

Hvordan har deres andre erfaringer med dette vært? Takk for svar.... :D

 

Chess sin kundeservice er svada og Vollvik... ja.... :ermm:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Vel, din post var ikke så veldig utfyllende selv så jeg sjekket selv hos Chess.

 

Står jo klart der at minstefakturering er 30 kr pr. mnd unsett. Dette er ingen månedsavgift, men krav om minstebruk pr. mnd.

 

Det stod sikkert også i den avtalen du leste igjennom når du tegnet avtalen også.

 

Edit: Vi har et eget mobilforum på dette forumet også.

Endret av KVTL
Lenke til kommentar

Det står også helt fullstendig klart at det er nedbetaling av telefon og at totalsum skal bli 1586,- --> slik som på SE W550i. Her trekkes ingen abonnementskostnader frem og dem kan da således ikke kreve dette av brukerne (som ikke bruker telefonen, men nedbetaler over ett år)..

 

Forsøkt Chess igjen nå, uff og urk... en gang var dem bra, men nå har det jammen meg blitt noe ræl... ikke har dem god support på mail og telefonkø er evigvarende... mer eller mindre :hrm:

 

En moderator kan kanskje flytte innlegget til mobil delen der den hører hjemme... beklager feilposting, på forhånd takk :D

Lenke til kommentar

Jeg har også bestilt denne mobilen. Ordningen med minstefakturering på 30 kroner er muligens for å unngå at folk bestiller mobilen og lar abonnementet ligge. Uansett er det MER enn godt nok opplyst om det på sida.

 

Når det gjelder telefonsupport har jeg ikke prøvd chess sin, men på gsm.no har jeg hatt maks 10 minutter ventetid.

 

Er spent på når telefonen kommer, though... :ermm:

Lenke til kommentar
  • 8 måneder senere...

Jeg tenker også på å kjøpe chess gold pga tlf. Det jeg luerer på fra dere som har fått med mobil, er om den er operatørslåst til chess? rekner ikke med det siden det står at det ikke er bindingstid , men spør for å være 100% sikker.

 

Chess er ikke så aktive på mail så litt vanskelig å få svar fra dem. Om det er noen som vett om det er chess som har ansvaret for feil på mobilen, om det er bare å sende den til chess for å få den fikset?

 

Føler det er litt på grensen at chess ikke tar med de minimum 30 kr i mdn som er minste fakturering i totalprisen.

 

Takker for svar.

Lenke til kommentar

Har gått en stund siden posten ble opprettet, men jeg kan jo legge til en liten kommentar slik jeg har opplevd det.

 

Jeg fikk mobilen fra Chess - pris på telefon og sendingssum. Etter dette har jeg månedlig fått e-faktura fra dem på 99 kroner - dette da jeg ikke har brukt abonnementet.

 

Om jeg ønsker kan jeg si opp abonnementet og få krav om å betale resterende måneders månedssum. Da vil jeg være fri fra Chess og mobilen har ikke operatørlås.

 

Chess er fine på denne måten og driver kundeservice - sett bort i fra Tele 2 som binder deg i både armer og bein - som oftest - hvis en kjøper subsidiert telefon....

Lenke til kommentar

Tingen med chess er at i begynnelsen når vollvik styrte skuta var det bare de tidlige smarte innovatører som hadde hørt om chess, disse kundene klarte å lese vilkår selv, de klarte å betale regninger og de ringte ikke kundeservice hver dag. Derfor hadde chess lite kundehendvendelser og god service til de som tok kontakt. I dag, flere år senere, har også mange av de litt "tregere" kundene i norge hoppet over til chess, (les kunder som spør om hver minste sak og aldri helt forstår) (Merk at jeg ikke setter trådstarter i denne kategorien :) Chess har nå en stor skare av kunder som vil ha billig tellerskritt, men allikevel trenger hjelp og oppmerksomhet, og det er vanskelig for et selskap å tilby om de vil forbli billig.

Lenke til kommentar
Jeg fikk mobilen fra Chess - pris på telefon og sendingssum. Etter dette har jeg månedlig fått e-faktura fra dem på 99 kroner - dette da jeg ikke har brukt abonnementet.
du har ikke fått fakturert 30kr pr måned ennå? Og har du sjekket at telefonen ikke er operatørlåst?

 

200 kr i etablering er innbakt i oppgitte totalkostnaden utfra hva jeg kan se.

Ellers: siden det står "ingen bindingstid" i annonsen, kan man vel si opp abonnementet etter å ha mottatt telefonen og spare 30kr x 12måneder = 360kr?

Endret av mandela
Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...
Ellers: siden det står "ingen bindingstid" i annonsen, kan man vel si opp abonnementet etter å ha mottatt telefonen og spare 30kr x 12måneder = 360kr?

7431847[/snapback]

 

Nei, når du sier opp abonnement eller bytter abonnement må du betale restpris på avbetaling av telefon, altså 99kr x 12 mnd = ~1200kr. :(

 

 

Hadde lyst på en W810, og så at med ChessGold koster den 599. Det hadde vært ypperlig for meg om den ikke var utsolgt, så jeg trykket før jeg tenkte og bestilte k610i i stedet for (min gamle k700i er snart kaputt). Er det sannsynlig at W810i igjen kommer på tilbud med chessGold til samme pris i løpet av en måned? Bør jeg avlyse kjøpet?

Endret av jorgis
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...