Gå til innhold

Tråden om DELL 2407WFP : Erfaringer og tips.


R@ge

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Hvordan er det med veggmontering av denne? :hmm:

7413012[/snapback]

Det skal gå fint. Man trenger bare et veggfeste av typen VESA 100mm. F.eks denne eller denne som er noe billigere, eller denne som er litt mer bevegelig, eller denne som er ennå mer bevegelig.

 

122733.jpg

 

Hvordan den festes til skjermen ser du på bildene i supportmanualen. Lenke

7413024[/snapback]

 

nr 1 av disse.. går det an å flytte skjermen litt til høyre og venstre ? :p altså en smule bevegelig ? :)

Lenke til kommentar
Det dukket opp et problem hos meg i går og jeg lurer på om det kan ha noe med skjermen å gjøre. Når jeg stikker et minnekort i minnekortleseren på skjermen så låser PCen seg. Dette har fungert før, men nå låser den altså seg. Jeg har prøvd med to forskjellige minnekort og begge får PCen til å låse seg. Også når jeg kobler kameraet til USB-HUBen på skjermen så låser PCen seg.

 

For ordens skyld har jeg testet begge minnekortene i minnekortleseren i den bærbare og det fungerte fint. Det samme når jeg koblet kameraet til den bærbare.

 

Kan USB-HUBen i skjermen plutselig ha blitt ødelagt?

Er det flere som har opplevd noe slikt på denne skjermen?

7405930[/snapback]

Forsøk å kople til skjermens usb-kabel til laptopen, da vil du jo se om det er skjermen eller den andre datamaskinen som er problemet. Du har jo eliminert minnekortene.

7405949[/snapback]

Det fungerer fint når jeg kobler til den bærbare. Dvs. at problemet må ligge i PCen. Jeg har en liten misstanke til at det kan være driveren for Windows XP x64-edition som er problemet. Skal prøve å feilsøke litt til.

Lenke til kommentar

Prøv å kjøre den lysegrønne fargen på skrivebordet, i win. Da forvrenges jo all hvitfarge og får et rødt skjær! Æsj!

 

Fant til min store glede også en død pixel omtrent på midten av skjermen.

 

Vurderer strekt om jeg skal ringe i morgen å sende den i retur.

 

Edit: Problemet forsvinner ved lavere lystyrke, akkurat som scrolling problemet. Problemet med lavere lystyrke, er for høy kontrast, som ikke kan stilles ned.

Endret av masterboy
Lenke til kommentar

Da har jeg brukt denne skjermen i nesten en dag. Man merker jo at den ikke er perfekt, f.eks så ser jeg banding, men jeg synes ikke det er noe krise. Ellers så synes jeg heller ikke fargene er så klare, men likevel er jeg strålende fornøyd.

 

Den er stor, den er estetisk vakker, og den fungerer til mitt bruk ihvertfall (stort sett spilling). Verdt hver eneste krone så langt. Ellers har jeg ikke sett noen døde pixler, men så har jeg ikke gjort mitt beste for å finne de heller.

Lenke til kommentar
Tenkte å telefonere Dell og fortelle dem at jeg er misfornøyd med de tekniske skavanken skjermen har og spørre om det er mulig å bytte skjermen på garantien den dagen de lanserer en annen panel eller forbedrer de feilene som denne har..

 

Syntes dette er en fair kompremiss.

7414895[/snapback]

 

dette har jeg tenkt å gjøre, men jeg har ikke tenkt på å spør om det er ok for de... det er ok for meg, og da bør det være ok for de å... ellers så kan jeg sende tilbake alle skjermene jeg får jeg helt til de fikser det... og det vil de vel ikke...

 

hvis du ringer så må du skrive her hva de sa da..

Lenke til kommentar

Har det seg sånn at det er banding på _alle_ skjermene, bare at noen er mer synlige enn andre? Og dette med skjev fot, har ikke skjermen justeringer i alle retninger slik at du kan få den til å stå rett uansett?

 

Vurderer å kjøpe meg en slik selv da min gamle 21" plutselig bestemte seg for å ikke virke 100% lenger, men vil da vite mest mulig om skavankene på denne skjermen først.

Har en 2005fpw på jobben som jeg ganske fornøyd med, bortsett fra litt banding på den og.

 

Eller er det kanskje smartere å vente til 27" som kommer i januar?

Endret av Lowtech
Lenke til kommentar

Er meningen å brukes som en ren dataskjerm som man evt. kan se litt film på, men fra kontorstolen, altså ingen stor avstand. Ellers vil jeg ha stor plass på desktop til Win programmer, og en god skjerm til spilling.

Vet at oppløsningen blir lik på den større skjermen men tenkte mer på pris, om dette dumper prisen enda mer på 24" eller om 27" kanskje blir så billig at man like godt kan kjøpe den? Blir vel mest spekulasjoner antakelig, men siden tilbudet på 24" går ut den 27.12.2006 bør man kanskje ha bestemt seg før det.

Lenke til kommentar

Tilbudet på 24" kommer og går annenhver måned. Den er på tilbud i desember og var det i oktober og august.

 

30" var på tilbud i november og kommer sikkert på tilbud igjen i januar.

 

24" koster normalt ca 9.000 og på tilbud ca 7.500

30" koster normalt ca 16.500 og på tilbud ca 12.000

 

Jeg regner med 27" kommer til å koste ca 11.000 normalt og ca 9.000 på tilbud.

Lenke til kommentar

Jepp, har spilt en del. Det var betydelig vanskeligere/dårligere å aime enn med en CRT skjerm, men mye lettere å se folk.

 

Fikk helt sjokk første gang fordi det var så vanskelig, men ble ganske greit etter jeg fant ut at vsync var på (60fps).

 

Er du skikkelig hardcore/satser ville jeg ikke kjøpt denne, men hvis det er morospilling på litt lavere nivå er det ingenting i veien.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...