Gå til innhold

Bred 20-tommer fra Dell


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Er det typisk dell å melke de som er tidlig ute eller kjøre tilbud i introduksjonen?

5745758[/snapback]

 

De skal vel kjøre siste innspurtskampanje på den gamle 20" widescreenmodellen først. Hvis de har mange igjen da, den har de jo hatt mange kampanjer på allerede..

Lenke til kommentar
Er det typisk dell å melke de som er tidlig ute eller kjøre tilbud i introduksjonen?

5745758[/snapback]

 

Ikke i mine øyne, jeg har ennå ikke sett en så billig Inspiron 9400 som den jeg kjøpte i løpet av de 2 første ukene den kom. Har vært dyrere i over 1 mnd nå. :)

Lenke til kommentar
24-tommer?

Dell har foreløpig ikke annonsert noen etterfølger til sin 24-tommer, 2405FPW. Man antar at dette blir den neste skjermen fra Dell som får et oppdatert design.

Det har svirret noen rykter den siste måneden om en etterfølger som skal hete Dell UltraSharp 2407FPW. Ryktene sier at den skal miste S-video inngangen (siden det er 30-tommeren som skal overta som toppmodellen med fullt spekter av alle mulige tilkoblinger). Men til gjengjeld så skal DVI-inngangen på den nye 2407WFP bli HDCP-kompatibel. Det sier at alle andre spesifikasjoner skal forbli de samme som før. Edit: Foten, ramma og knappene har vist fått ny design og bokstavrekkefølgen i produktnavnet skal vist byttes litt om på: 2405FPW skal bli til 2407WFP. Forventet lanseringsdato for 2407WFP var vistnok 24. februar uten at lanseringen kom som forventet.

 

Bilde og specs på den nye 24" modellen.

 

Spesifikasjonene på den "gamle" 2405FPW finnes her.

Endret av Simen1
Lenke til kommentar
Ryktene sier at den skal miste S-video inngangen (siden det er 30-tommeren som skal overta som toppmodellen med fullt spekter av alle mulige tilkoblinger).

Nå er ikke min fransk særlig sterk, så det kan godt være at du har lest nedover i tråden for å finne det ut, men det står da vitterlig i specsene på den siden at den har både kompositt og s-video. 30 tommeren har forøvrig kun vanlig dvi og ikke ekstrainngangene iflg. hw.no's test. Jeg leste og et sted at det kanskje skulle komme en 23" istedet for en ny 24" pga situasjonen på panelmarkedet. jeg leste det i en link som ligger i i "dell 2005" tråden her på forumet.

Lenke til kommentar

Jeg er ingen kløpper i fransk (kan si navnet mitt og "jeg elsker deg" :p ) men det ser ut som det fortsatt er uoffisielle rykter ("rumeurs" = rykter? og "n'est officiel pour le moment" = ikke offisiell for øyeblikket?)

 

Ellers så står det noen linker til sider på engelsk lengre ned, sammenligninger av specs etc. Også ser jeg nå at det ryktes at det skal komme en 27" modell med navn 2707WFP eller 2707FPW etter hvert. Ryktene sier at denne skal få samme 1920x1200 oppløsning som 24-tommeren. Edit: Ny forventet lanseringsdato for 2007WFP og 2407WFP er nå 4.-12. mars.

Endret av Simen1
Lenke til kommentar
får håpe at denne ikkje sliter med samme produksjonsfeil som dei andre 20" til dell. baklyset var så elendig på min att eg sendte den i retur med det samme. men var fløtt design!

5745982[/snapback]

 

Ja, baklyset er definitivt det største probelemet med dell sine 20-tommere.

 

Eller er det slik at dell ikke har sånn reflekterende lag, er det ikke?

 

AtW

Lenke til kommentar
håper 2407 har kvittet seg med input-lagg problemet som er en stor ulempe i fps spilling.  og så baklyset ja.

5746008[/snapback]

Input-lagg? Hvordan funker det i praksis? Går bildet i rykk og napp, eller er det en merkbar forsinkelse fra signalet skjermkortet sender ut i forhold til det som dukker opp på skjermen? Ble litt nysgjerrig her.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...