Gå til innhold

Er LFS realistisk?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg synes det er litt vel lett å sladde i LFS, virker som spillet er lagt opp til at det skal være enkelt. Det er artig men neppe realistisk.. Føles ut som man kjører på snø med kjettinger. Men nå skal det sies at jeg bare har prøvd demoen, vet ikke om de andre bilene oppfører seg på samme måte. Ellers virker spillet ok realistisk.

 

Noen som vet om LFS modellerer varmgang i bremser og dekkslitasje/varme?

Lenke til kommentar

live for speed kan bli veldig realistisk hvis man får satt opp kontrollerne riktig. er vakkert å ha full kontroll med en gamepad feks. men var grusomt med tastatur.

 

er enig i at det kan føles som om man sklir veldig lett. men ta en titt på hvor fort du kjører. og svingen er sikkert ganske brå slik de pleier å være på racerbaner (det skal være utfordrende og gjerne vanskelige svinger som man må lære seg).

 

har du kjørt en full-spec bil i lfs da? den i demoen suger jo maks...

 

og hvis du vil ha realisme, ta en titt på "Richard Burns Rally", asfaltfølelsen der er mye mer realistisk, men så er bilene bedre også da.....

Lenke til kommentar

Jeg har aldri spilt et bilspill som har så god veifølelse med force feedback. Man kjenner virkelig hvordan bilen er mot underlaget.

 

Monotont vil jeg ikke si det er. Jeg spilte s1-demoen med bare en bane og tre biler faktisk mer enn hva jeg har spilt både S1 og S2 fullversjon ... Er det monotont så er det fordi man skal kjøre samme bane gang på gang for å finjustere bil og kjøreteknikk. Det er morro det!

Lenke til kommentar
Jeg har aldri spilt et bilspill som har så god veifølelse med force feedback. Man kjenner virkelig hvordan bilen er mot underlaget.

 

Monotont vil jeg ikke si det er. Jeg spilte s1-demoen med bare en bane og tre biler faktisk mer enn hva jeg har spilt både S1 og S2 fullversjon ... Er det monotont så er det fordi man skal kjøre samme bane gang på gang for å finjustere bil og kjøreteknikk. Det er morro det!

5720762[/snapback]

 

hehe.. slik var det med meg å, spilte demoen MYE mere enn s2 ;)

Lenke til kommentar
Blir ikke feil å sammenligne det med GTR for de er i samme sjanger, dvs simulator. Når LFS  S3 kommer ut om 3-4 år har vi fått GTR 2, som jeg tror kommer til å danke LFS ut på realisme.

5706487[/snapback]

 

Og jeg har liten tro på at det kommer til å bli noen voldsomme forbedringer på GTR2 som kommer i år ift GTR.

 

Til en over annen her som hadde problemer i svingene - du svinger ikke for mye da ? Og/eller gir gass i sving ?

Er enig i at LFS sklir litt for mye, er kjent at de sliter litt med feste i lave hastigheter, men er jo ikke så galt, er jo ikke tvil om at "handlinga" er av de mer realistiske - men slått av RBR, GTR, GTL og rFactor.

 

Blitt lite LFS etter GTR kom, og nå for tiden er det kun rFactor som gjelder for min del - gler meg til å hjem å teste den nye addon'en Lienz Motorfestival :w00t:

Lenke til kommentar

Nå er dette en tråd om LFS er realistisk, ikke om det er mer realistisk enn GTR.

 

LFS mangler fortsatt en god del, er kun i Alpha versjon.

 

Downforce bug, sklir lett under lave hastigheter, lydene i bilene kan være litt sterile og kanskje litt like hverandre, hvordan dekka oppfører seg akkurat ved grensa til gripeevnen o.l.

Men dette er noe utviklerne vet om og noe de har jobbet lenge med for å fikse, og sannsynligvis er vi ikke mange månedene unna å få en patch som fikser det.

 

Alt i alt er LFS et veldig realistisk spill, hastighetene du kan ha gjennom svingene stemmer godt med virkeligheten, bremselengde stemmer, hvordan bilene reagerer på kjappe ratt bevegelser stemmer bra med virkeligheten.

 

Å sammenligne realismen til LFS med Trackmania blir bare for dumt, og å si at spillet er urealistisk fordi du ikke klarer å kjøre eller holde bilen på veien blir også for dumt.

Lenke til kommentar

Har testa ut LFS litt mer etter at en hjelpsom person klarte å hjelpe meg med å få ratte til å fungere :p

 

LFS bærer preg av alpha, det gjør det. Men det til tross så er det meget realitisk, om det er mer eller mindre realistisk enn GTR gidder jeg ikke å gå innpå for uansett hva jeg sier på det punkte så blir det en eller annen som blir sur for det.

 

Men en ting tør jeg si, rally delen i LFS er maks totalt ute av kontroll og er like realistisk som et valg løfte. Der går det totalt i dass, og mangler utrolig mye for å engang være i nærheten av realistisk. Så hold dere til bane simulator delen :)

Lenke til kommentar
Klarte ikke å kjøre på kombinert oppsett i profielen, så satte den til separat både i Logitech profilen og spill profilen. Fungerer nå, men har vel herpa ratt og pedaler etter mange RbR race, for selv om gassen er ute gir spillet 25% gass :p

5723853[/snapback]

 

Prøv å reinstaller driverne til rattet. Det fjernet feilen med MOMO-rattet mitt. Sykt irriterende å plutselig oppdage at jeg hadde kjørt med konstant 15% brems, og maks 85% gasspådrag. Jeg skjønte plutselig hvorfor rundetidene mine med Saleen hadde gått opp. :wallbash:

Lenke til kommentar

Virka ikke, gir fremdeles full gass. Tror det er pedalen som begynner å bli slitt.

 

Men synes bilene i LFS oppførte seg merkelig. Kjørte sakte ut i første giret, bremsa godt, for så å slippe gradevis som jeg bruker å gjøre uansett. Bilen snurra rundt med en gang, som om jeg var på glattkjøringsbanen igjen.

Lenke til kommentar

Liker LFS godt, og det virker som om bilene oppfører seg ganske realistisk i mine øyne. Eneste jeg slet litt med i starten, var rett og slett fartsfølelsen, eller snarere mangel på denne. Føltes litt vanskelig å beregne om man kjørte for sakte eller for fort, uten å måtte titte på speedometeret til enhver tid.

 

RBR for eksempel har jo en ekstrem fartsfølelse (for mye av det gode?), men blir litt vanskelig å sammenligne en asfalt-racer og rent rallyspill.

 

Uansett, LFS er bra på det meste.

Lenke til kommentar
Kalibrert aksene i LFS da? Er kanskje ikke så rart bilene slipper hvis du har gassen i bånn :p

5727321[/snapback]

 

Yup, men det er ikke LFS sin feil der, er slik på GTR også, er nok pedalene som begynner å si tusen takk for seg. Er herpa en del :p

 

Har ikke bånn gass, kompanserer med bremsene, men så snart jeg så vitt slipper bremsene og gasser bitte litt (pedalene gasser bare 25%ca ) så slipper bilen rundt litt for fort.

 

Enig med oysteini ang fartsfølelsen. Sliter litt med å få følelsen av den i LFS, den er ikke akkurat slik som jeg fikk følelsen av i GTR når jeg plasserte meg bak ratte på 600 HK.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...