Gå til innhold

Billigste bank (gjerne uten skranke)


tigergutten

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Skandiabanken er greiest for de fleste som lønnskonto. Er man Student kan man også vurdere Nordeas Studenkonto, der betaler man ingenting for verken konto eller kort, ei heller vanlig bruk av kortet. Det er ritkignok ikke helt gebyrfritt, litt på uttak i andre bankers minibank og gebyr ved bruk i utlandet. Om dette tilsammen vil komme på mer årlig enn 250 blir en vurderingssak.

Lenke til kommentar

Studenter bør ta en kikk på denne artikkelen i Dagens Næringsliv.

 

Andre kundegrupper:

I motsetning til de fleste andre banker, koster det ikke noe å være medlem i kundeprogrammene til Nordea. Dess mere engasjement man har i banken, dess bedre tilbud skal kunden få. Dette er en vinn vinn situasjon for alle parter.

 

Har man lån (og da snakker jeg ikke om forbrukslån på 10.000,-), bør man ikke søke via nett. Alle banker har selvsagt mulighet for å endre marginene noe, og det er lettere å få et godt tilbud i banken enn over en nettsøknad. Som alltid er renter oppgitt i reklamen veiledene! Trynefaktor skal absolutt ikke undervurderes :)

 

Ellers så bør man også tenke på sparingen. God rådgiving går også ut på hvilke råd man får ang sparing. Selv sparer jeg i BSU, sparekonto, rentefornd og aksjefond. Dette er ikke noe som er lett å gjøre uten at man har god kontroll på dette, eller at man får god rådgiving.

Endret av GEman
Lenke til kommentar
Jepps. Stemmer det. Har ikke hørt om noen som har blitt ranet enda, så regner med den løsningen er sikker nok ;)

 

Men det er klart, dersom noen får tak i pcen din,  så trenger de "bare" å vite personnr og din personlige kode på 4 siffer.....

5662858[/snapback]

 

jepp, dersom noen får tak i pc'n din, personnummeret og din personlige kode kan de loppe deg for penger.. evt så kan du gå inn stenge sertifikatet tror jeg, på skandiabankens sider. for å få tak i sertifikat må du laste det ned og aktivere det med en kode som blir sendt pr sms til din mobil telefon. Dette er en sikker og god løsning som ikke avhenger av noen ekstra duppedings man må ha med eller kodekort som går ut og koster penger osv osv.. som mc donalds sier.. billig for oss, billig for deg.. skandia banken er billig(svært få gebyrer, tror eneste er på visakortet) og med temmelig god rente også :)

Lenke til kommentar
Bare en liten notis; med mindre man har vært meget uaktsomt er det banken som har ansvar for pengene dine, og man er bare nødt til å dekke en liten sum også om man har vært uaktsom (tror man må dekke tap til og med 8000,- eller noe slikt om man skriver koden bak på kortet, helt latterlig).

5667223[/snapback]

 

Så dvs at OM noen skulle loppe meg for penger, feks med en eller annen form for hacking eller at pcen blir stjelt, så er jeg ikke nødvendigvis doomed?

Lenke til kommentar
Så dvs at OM noen skulle loppe meg for penger, feks med en eller annen form for hacking eller at pcen blir stjelt, så er jeg ikke nødvendigvis doomed?

5670093[/snapback]

Stemmer, er det snakk om hacking uten at du har gjort noe for å forårsake det er det uansett helt og holdent bankens problem.

5670269[/snapback]

 

Betryggende :) Bare pluss med løsningen til Skandiabanken da ;)

Endret av el`satanical
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...