Gå til innhold

Kjære Staten®, en liten tekst til deg


Anbefalte innlegg

Ja, vi elsker dette landet?

 

Ja min kjære norske stat, gud som vi elsker deg.

Du består av et overfylt storting med politikere som vandrer rundt som noen høns å skal ha meninger om alt. Som regel når jeg slår på tv kanalen på Holmgang kan jeg av en eller annen merklig grunn ikke høre noe annet en bla bla bla komme ut av de løgn aktige hønsa.

 

Ja, la oss ta bil-politikken for å gjøre det "enkelt".

Vi drømmer vel alle om en ny bil. Joda, staten vil så gjerne at vi skal ha ny bil. men først må vi betale over 50% av bilens verdi til deg staten.

"Joda, du takker å bukker å slikker deg rundt kjeften som en liten skitten unge som har lyst på godteri". Å som vi alle vet vil små skittene unger ha enda mer gotteri (det beviste forøvrig Rohald Dahl med boka Heksene og selvbiografien "boy")

 

Du finner deg alltid en slu måte å slikke til deg mer penger..."hmm tenker du, ja det er jo litt papirarbeid her altså...ja for å få skilter på bilen". "Det skal koste deg 7000 kr"

 

Javel tenker du som nettopp har fått deg ny bil, lykkelig uviten om at du enda ikke kan kjøre bilen lovlig.

 

Nei, min kjære stat, du skal ha 3000 kroner til i året, eller så tar du skiltene tilbake som jeg nettopp betalte 7000kr for

 

Men faen tenker du, det må jo være noen flere måter å ta inn penger på her, så plutselig kom du på den gode ideen om å ha bomringer! åja...

 

Så nå sitter du å betaler for å kjøre på veien x 2... merklig det altså.

 

Så kommer det jo diverse gebyrer på ditten å datten. Jeg ser for meg en fremtid hvor en må betale gebyr for å betale et gebyr, for så igjen måtte betale et gebyr for å ha betalt de to siste gebyrene, bare vent å se, ikke lenge før nå.

 

Ja, så var det jo vår aller kjæreste Konge familie.

Du tvinger oss til å betale en gjeng saueflokker som ikke kan si annet en et jævla BÆÆ å MØØ. Som av og til klarer å klippe over ei snor når et nytt kjøpesenter eller ei bru åpner...Hurra å heisan for ei jævla fin årslønn.

 

Er det virkelig så lurt å stappe penger i lomme på udyret Mette Marit slik at hun kan gå å shoppe så svetten flyr fra rompeballene (ekkelt er det ikke vel?)

For ikke å snakke om Ari Ben eller, her tvinger du oss til å betale en kar som sitter å jokker hele kongefamilien på leggen for så å gaffle i seg pengene VÅRES. Å hva får vi igjen for dette? Joda han SPYR ut dårlige romaner/noveller.

 

Hva med heller å sparke ut hele jævla kongefamilien å sende dem på Aetat, å heller gi penge til de stakkars eldre å syke som ligger på gangen å dør?

 

Joda, du er nå god mot oss også da staten. Fks. den gangen du senket matvareprisene med hele 10øre....for så å sette den opp flere kroner et par år senere..."jaja tenker du, folket sparte seg vertfall opp på de 2 årene."

 

Så klarer en eller annen prest å bli kongen på haugen, får så å gjøre alle som drikker ei pils å tar seg en røyk til kriminelle.

"ja, det er et fritt land, men du får ikke lov til å røyke eller drikke, det er ikke sundt for deg det"

 

Joda, NRK orker jeg ikke å begynner på engang, "Programet er Sponset av bla bla bla" my ass!

 

 

Over and Out

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg tror du nok kommer til å takke staten for det de gjør den dagen du kommer på sjukehus..

 

Fatter egentlig ikkje hva nordmenna klager for egentlig.. Danskene betaler 43% skatt, uansett... Og her er det dyrere med biler.. og i tillegg er lønningene mindre (De har ikke noe som heter Tariff)

 

Hold kjæft og vær glad for at du bor i Norge.

Lenke til kommentar

Aner jeg at du har måtte betalt litt når du skulle regge bilen eller noe ? hehe

 

EDIT: "hold kjeft å vær glad for at du bor i norge" Hva er det for noe bullshit da ?

Så fordi vi ikke nødvendigvis sulter så skal vi legge oss under alt og alle ? Lattelig :!:

Endret av Kvammis
Lenke til kommentar

Syns det er bra at staten tar inn penger, men skulle helst sett at de tok mer fra de rike (inntekt og formueskatt) og mindre fra de fattige(matmoms).

Når det gjelder hva staten bruker peng på er det er skam. Kongehuset som du nevner, ett dyrt og ueffektivt militærvesen, kultur og kirke, likestilling er SLØSING med mine gryn. Nei eg vil ikke brødfø kongen, bli tvunget inn i verneplikt eller se mine penger bli sløst vekk på å brødfø en talentløs kunstner. Staten skal ikke betale kunstnere(malere,musikere) det skal de som velger å kjøpe produktene gjøre. Ja norge har en bra stat sammenlignet med andre land. Og for å fortsette å utvikle velferdsstaten er det viktig å kritisere og problematisere dagens ordninger for å skape ett mer effektivt og rettferdig samfunn. Så til dere som ber oss være stille: KJEFTEN, vi har nemlig noe som heter ytringsfrihet.

Lenke til kommentar
Boo-fucking-hooo. Vær glad fordi du bor i Norge og ikke Somalia ditt utakknemlige svin. Alle land har problemer, Norge som Sverige som USA.

5639021[/snapback]

Dagens klokeste ord.

5639064[/snapback]

 

Dagens dummeste ord?

 

Er mange land jeg heller ville bodd i enn Norge. Kunne fint bodd i Afrika jeg, kanskje ikke i Somalia eller Sudan. De har rimelig greie private sykehus, OK infrastruktur osv.

Lenke til kommentar
Ja, la oss ta bil-politikken for å gjøre det "enkelt".

Vi drømmer vel alle om en ny bil. Joda, staten vil så gjerne at vi skal ha ny bil. men først må vi betale over 50% av bilens verdi til deg staten.

5638983[/snapback]

Jeg måtte betale 6000 for registrere bilen! Hor og helvete, jeg skreik meg gjennom den affæren.

 

edit: Og flerfoldige tusen i årsavgift!

Endret av Hyrlen
Lenke til kommentar

Bil kan gjøres mye billigere ja. Jeg er glad jeg bor i Norge. Men at staten skal ta inn så mye penger på noe som ikke er så dyrt i utgangspunktet er rett og slett unødvendig. Nå koster snart førerkort klasse B oppunder 30.000,- og når du skal ha bil koster det 6-7.000,- i registrering. Så er årsavgiften jekket opp til nesten 4.000,- pr. år.

I tillegg betaler vi mer enn nok i bompengeavgift for veiprosjekter som blir dobbelt så dyre pga dålig planlegging og uendelige logistikkproblemer. Som om ikke det er nok betaler vi 75% av bensinprisen som avgift. Og det skulle ikke være nødvendig i et så sterkt petroleumsfinansiert land som Norge.

 

Jeg tror nesten staten setter bil i samme bås som alkohol og tobakk.

Du har lov til å bruke det, men det skal være vanskelig og viktigst av alt... koste skjorta.

 

Derfor vil jeg ved neste valg gjøre det eneste jeg kan.

Stemme Frp... det eneste partiet med en fornuftig samferdselspolitikk.

Lenke til kommentar
Boo-fucking-hooo. Vær glad fordi du bor i Norge og ikke Somalia ditt utakknemlige svin. Alle land har problemer, Norge som Sverige som USA.

5639021[/snapback]

Signed. Noen trenger et stoerre syn paa ting.

 

Det er foroevrig veldig daarlig skrevet... Fullt av grammatiske feil samt skrivefeil, samt generelt daarlig sprak. Du skuffer Haddis.

Lenke til kommentar
Tror nok ikke du har noen fremtid som hverken essayist eller politiker...

5639399[/snapback]

Det har han nok ikke nei...

 

Du har en del rettskriving å lære. For å ikke snakke om faktaopplysninger. Vel og bra å generalisere, men hvordan Ari Behn som har skrevet to romaner, "spyr" ut bøker - ikke vet jeg. Når begynte du forresten å bry deg om litteratur? Utfra innlegget ditt ser du ikke ut som typen som leser så mange romaner. Har du lest noe av Ari Behn, forresten?

 

Ikke tror jeg Mette-Marit shopper for mye heller, hun bruker mange av plaggene flere ganger.

 

Vet du hva, jeg beklager å måtte si det, men hele innlegget er rett og slett harry. Tragisk og harry.

 

EDIT: Dessuten får hverken Ari Behn eller hans kone noen form for appanasje fra staten, som forøvrig ikke er noe registrert varemerke.

Endret av JoachimR
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...